Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρονια πολλα σε ολους.

Ξερει κανεις πως βλεπω που βρισκεται το δεμα

Όταν είναι σε κάποιο νέο σημείο θα ενημερωθεί η εξέλιξη. Δεν μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή που είναι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα το έχουν κάνει όλοι 3 μήνες, θα πρέπει να πεις σε κάποιον γνωστό σου να σου βάζει κάρτα ή αν το επιτρέπει ο πάροχος να κάνεις ανανέωση μέσω ίντερνετ. Επίσης υπολόγισε ότι αν πας να πάρεις νέο νούμερο, θα πρέπει να περάσεις από το κατάστημα μαζί με την ταυτότητα για να κάνεις ταυτοποίηση και ενεργοποίηση. 

3 μήνες σου τρώει τα χρήματα που έχεις μέσα αν δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει....η κάρτα απενεργοποιείται κανονικά όπως και παλιότερα,δηλαδή έναν χρόνο μετά την τελευταία ανανέωση.

Στο δημοσιο και συγκεκριμενα σε δημο μπορει εργαζομενος να παρει αδεια απο ιδιωτη γιατρο ?

Απο οτι ειδα μεχρι 3 μερες μπορει και για παραπανω θελει απο δημοσιο αλλα θελω να το σιγουρεψω ειναι σημαντικο

Πως λεγεται το μενου που εμφανιζεται στην οθονη του κνιητου, οταν συρουμε το δαχτυλο απο πανω προς τα κατω; Εχει ολες τις ρυθμισεις οπως wifi, φακος, data κτλ.. Τον αγγλικο ορο θελω.

• Moderators

Πως λεγεται το μενου που εμφανιζεται στην οθονη του κνιητου, οταν συρουμε το δαχτυλο απο πανω προς τα κατω; Εχει ολες τις ρυθμισεις οπως wifi, φακος, data κτλ.. Τον αγγλικο ορο θελω.

Notification bar ειναι η σειρα με το ρολοι κλπ και οταν το συρεις λεγεται (notification) curtain ή pull down bar. 

Αν θελεις πες τι ακριβως θελεις να κανεις με την πληροφορια μηπως σε κατευθυνουμε και καλυτερα :)

• Moderators

Απλα εχω βρει ενα bug σε εκεινη την περιοχη και θα ηθελα να το πω στον δημιουργο της custom rom.

Αναλογως που ειναι το bug μπορει να θελεις το notification toggles ως ορο. 

Επισυναψε του και ενα screenshot παρεμπιπτοντως.

Αναλογως που ειναι το bug μπορει να θελεις το notification toggles ως ορο. 

Επισυναψε του και ενα screenshot παρεμπιπτοντως.

Notification Panel νομιζω ειναι ο πιο σωστος ορος.

• Like 1

Σε ξένες χώρες (ας πούμε στην Ευρώπη) υπάρχει το "δώρο" σε ιδιωτικό ή / και δημόσιο τομέα;

Απ οτι εχω ακουσει, μονο στο Ελλαντα υπαρχει αυτο το κολπο.

Η πειραιως εχει σταματησει τα ΑΤΜ με online καταθετηρια; Στον χαρτη δεν μου βγαζει κανενα http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kanalia-eksypiretisis/diktio-eksipiretisis?cont=1&wst=&wb=&wa=1&wep=&wpb=&wprb=1#false-0-true-2-true-false-0-false-0-false-0

Η πειραιως εχει σταματησει τα ΑΤΜ με online καταθετηρια; Στον χαρτη δεν μου βγαζει κανενα http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kanalia-eksypiretisis/diktio-eksipiretisis?cont=1&wst=&wb=&wa=1&wep=&wpb=&wprb=1#false-0-true-2-true-false-0-false-0-false-0

Αν από-επιλέξεις το "Να εξαιρεθούν όσα δεν είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο" βγάζει 2 στην Αθήνα και μερικά ακόμη σε διάφορες περιοχές. Τώρα φυσικά αυτό το μη διαθέσιμα όλο το 24ωρο δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς.

Τώρα φυσικά αυτό το μη διαθέσιμα όλο το 24ωρο δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς.

Πιθανον να ειναι αυτα που ειναι μεσα σε καταστηματα ή εμπορικα κεντρα και δεν ειναι δυνατη η προσβαση ολο το 24/ωρο επειδη καποιες ωρες κλεινουν τα καταστηματα

• Like 1

Πες σε ποια περιοχη ψαχνεις μπας και σε βοηθησει καποιος που ξερει. εγω χρησιμοποιω αυτο που ειναι μεσα στον Σκλαβενιτη στην νεα χαλκηδωνα. Δεν ειναι ολο το 24ωρο, μονο τις ωρες που ειναι ανοιχτα το σουπερ μαρκετ. αυριο πχ, που ειναι ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ, θα εχεις προσβαση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...