Razor_7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για επαναφορά φωτογραφιών από φορματαρισμένη sd card? (έχω usb adaptor οπότε την συνδέω στο pc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για επαναφορά φωτογραφιών από φορματαρισμένη sd card? (έχω usb adaptor οπότε την συνδέω στο pc) Δες 1 ή 2 σελίδες πίσω έχουν αναφερθεί 2-3 καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Που κάνουμε αναφορά για abuse/harass σε αγγελίες; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλημεραα.. ερωτηση για γνωστες αυτοκινητου. Σε seat ibiza 1.2 tsi 11/10 που εχει 15΄΄ ζαντα μαμα, μπορω να βαλω 225/40/18 που βρηκα σετ ζαντολαστιχο; Θα χωραει πρακτικα; και αν ναι θα εχω καποιο προβλημα περαιτερω στην χρηση; Παρακαλω μονο απο γνωστες απαντηση. Πηρα σε 2-3 βουλκανιζατερ και μου λεγανε γενικολογα και θελαν να πουλησουν ντε και καλα δικα τους σετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, Ποια η ποιο φτηνή pre-paid καρτοκινητή για να έχω απλά τηλέφωνο για λίγες μέρες Ελλάδα; Συσκευή έχω και απλά θέλω ένα μινι-πακέτο λίγων ευρώ,ιδανικά κάτω των 5€ για τα ελάχιστα τηλέφωνα/μηνύματα που θα στείλω μέσω αυτού. Είχα cosmocarta, αλλά οι πούστηδοι με έφαγαν 10€ επειδή έληξε(!!;;;!!) σε 6 μήνες η κάρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εστειλα ενα δεμα αγγλια με τα ελτα. Μπηκα και μου δειχνει 18/12 οτι ηταν στο αεροδρομιο της Αθηνας απο κει και περα δεν μου λεει κατι αλλο. Που βλεπω σε ποιο σημειο βρισκεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλημεραα.. ερωτηση για γνωστες αυτοκινητου. Σε seat ibiza 1.2 tsi 11/10 που εχει 15΄΄ ζαντα μαμα, μπορω να βαλω 225/40/18 που βρηκα σετ ζαντολαστιχο; Θα χωραει πρακτικα; και αν ναι θα εχω καποιο προβλημα περαιτερω στην χρηση; Παρακαλω μονο απο γνωστες απαντηση. Πηρα σε 2-3 βουλκανιζατερ και μου λεγανε γενικολογα και θελαν να πουλησουν ντε και καλα δικα τους σετ Δε ξερω για το ibiza αλλα επειδη εχω κανει κατι αντιστοιχο σε παλιο μου αμαξι ... μη το κανεις Θα χασεις σε οδιγικη αποδοση, το τιμονι θα παιζει περισσοτερο, θα αυξηθει ο θορυβος και γενικα θα αισθανεσαι πιο κουτσουρο το αμαξι .. αν θες ντε και καλα να καγκουρεψεις το αμαξι ή κανε καποια μικροτερη αλλαγη στα λαστιχα ή σε κατι που δεν θα επηρεαζει την οδιγικη του συμπεριφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Έχει πετάξει κανείς με ellinair από Αθήνα? Που ακριβώς γίνεται το check in? Έχουν κάποιο γκισέ εκεί που είναι και η lufthansa, κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου θα έχει, δε γίνεται Έχω πετάξει από Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, Ποια η ποιο φτηνή pre-paid καρτοκινητή για να έχω απλά τηλέφωνο για λίγες μέρες Ελλάδα; Συσκευή έχω και απλά θέλω ένα μινι-πακέτο λίγων ευρώ,ιδανικά κάτω των 5€ για τα ελάχιστα τηλέφωνα/μηνύματα που θα στείλω μέσω αυτού. Είχα cosmocarta, αλλά οι πούστηδοι με έφαγαν 10€ επειδή έληξε(!!;;;!!) σε 6 μήνες η κάρτα... Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Σε ξένες χώρες (ας πούμε στην Ευρώπη) υπάρχει το "δώρο" σε ιδιωτικό ή / και δημόσιο τομέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, Ποια η ποιο φτηνή pre-paid καρτοκινητή για να έχω απλά τηλέφωνο για λίγες μέρες Ελλάδα; Συσκευή έχω και απλά θέλω ένα μινι-πακέτο λίγων ευρώ,ιδανικά κάτω των 5€ για τα ελάχιστα τηλέφωνα/μηνύματα που θα στείλω μέσω αυτού. Είχα cosmocarta, αλλά οι πούστηδοι με έφαγαν 10€ επειδή έληξε(!!;;;!!) σε 6 μήνες η κάρτα... έχε υπ'όψιν ότι πλεον όλες οι κάρτες λήγουν νωρίς και θέλουν μία ανανέωση χρόνου κάθε 3-6 μήνες (κάτι τέτοιο). Πάει ο ένας χρόνος που ήταν παλιότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 έχε υπ'όψιν ότι πλεον όλες οι κάρτες λήγουν νωρίς και θέλουν μία ανανέωση χρόνου κάθε 3-6 μήνες (κάτι τέτοιο). Πάει ο ένας χρόνος που ήταν παλιότερα! Τώρα το έχουν κάνει όλοι 3 μήνες, θα πρέπει να πεις σε κάποιον γνωστό σου να σου βάζει κάρτα ή αν το επιτρέπει ο πάροχος να κάνεις ανανέωση μέσω ίντερνετ. Επίσης υπολόγισε ότι αν πας να πάρεις νέο νούμερο, θα πρέπει να περάσεις από το κατάστημα μαζί με την ταυτότητα για να κάνεις ταυτοποίηση και ενεργοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Έχω από έναν αριθμό αρκετές εισερχομενες και επερχόμενες κλήσεις στο κινητό μου (Android). Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω από την λίστα 3-4 κλήσεις που είναι μεγάλης διάρκειας; Καταλαβαίνετε τι ακριβώς ρωτάω; όταν μπαίνεις στο αρχείο του συγκεκριμένου αριθμού και φαίνονται όλες οι κλήσεις από και προς αυτόν, να σβήσω μερικές, όχι όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Εστειλα ενα δεμα αγγλια με τα ελτα. Μπηκα και μου δειχνει 18/12 οτι ηταν στο αεροδρομιο της Αθηνας απο κει και περα δεν μου λεει κατι αλλο. Που βλεπω σε ποιο σημειο βρισκεται Χρονια πολλα σε ολους. Ξερει κανεις πως βλεπω που βρισκεται το δεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις