Pintsie Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σχετικα με δωρο Χριατουγεννων στον ιδιωτικο τομεα. Αν επιασα δουλεια απο τελη Ιουνιου, δικαιουμαι ή οχι δωρο που αναλογει στους μηνες που δουλεψα; Μηπως παιζει ρολο οτι δεν εχω κλεισει ουτε 1 χρονο στην δουλεια; (αν και η νομοθεσια δε βλεπω να οριζει ως προϋποθεση καποιο ελαχιστο χρονικο διαστημα, αλλα λεω μηπως μου διαφευγει κατι) 2 μεροκάματα ανά 19 μέρες δουλειάς. Σε καλή μεριά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ενα θεματακι,το αριστερο μου ματι "παιζει".Συγκεκριμενα η περιοχη γυρω(κυριως κατω) απο το ματι"παλλεται".Δεν γινεται συνεχεια,ουτε καν ενοχλουμαι ιδιαιτερα αλλα αμα χειροτερεψει σε τι γιατρο πρεπει να παω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 2 μεροκάματα ανά 19 μέρες δουλειάς. Σε καλή μεριά! Ναι ευχαριστώ! Αν μπουν... Οι άλλοι πήραν, εγώ όχι. Α ρε τι θα γινει με αυτο το ελλαδισταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ενα θεματακι,το αριστερο μου ματι "παιζει".Συγκεκριμενα η περιοχη γυρω(κυριως κατω) απο το ματι"παλλεται".Δεν γινεται συνεχεια,ουτε καν ενοχλουμαι ιδιαιτερα αλλα αμα χειροτερεψει σε τι γιατρο πρεπει να παω? Συνήθως είναι λόγω στρες, ξηροφθαλμίας και γενικά κάποιου παροδικού αιτίου. Αυτά αν έχω καταλάβει τι περιγράφεις και είναι όντως μυοκυμία και όχι βλεφαρόσπασμος. Ψάξτο λίγο με αυτά τα terms και αποφάσισε αν θα πας σε οφθαλμίατρο ή αν θα δώσεις χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 η κυρία μας στο νηπιαγωγείο πήγε να σβήσει μια φωτογραφία στην φωτογραφική μηχανή της, και αντί για delete one πατησε delete all και έσβησε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε τα παιδάκια από την αρχή της χρονιάς. Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε. Έχω την κάρτα, μια sd είναι, δεν έβγαλε άλλη φωτογραφία, δεν γράφτηκε κάτι από πάνω μετά το ντηλήτ. Υπάρχει καμία περίπτωση να ανακτήσουμε τις φωτογραφίες; Θα τις βρεις σίγουρα μην αγχώνεσαι! Δοκίμασε διάφορα προγραμματάκια. Με το ease us έχω κάνει κι εγώ δουλειά. (απλά κάνε το deep scan που παίρνει πιο πολύ ώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πειτε κανενα γιατρικο για τον βηχα ρε παιδια.... δεν αντεχω αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω για καλό δερματολόγο στη Θεσσαλονίκη συμβεβλημενο με εοππυυ και στις δυτικές συνοικίες. Δεχομεθα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Στην ιστοσελιδα του ικα εχει τις λιστες των συμβεβλ. γιατρων για καθε δήμο της χωρας. https://apps.ika.gr/eFindDoctor/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πειτε κανενα γιατρικο για τον βηχα ρε παιδια.... δεν αντεχω αλλο! Γαργάρες με χλιαρό προς ζεστό αλατόνερο. Επίσης κάτι που λένε έρευνες ότι βοηθάει. Καφές με μέλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Γαργάρες με χλιαρό προς ζεστό αλατόνερο. Επίσης κάτι που λένε έρευνες ότι βοηθάει. Καφές με μέλι. Θα το δοκιμασω το αλατονερο...Το δευτερο δεν με παιρνει τωρα λογω ωρας.. Να'σαι καλα σε ευχαριστω!! Για την ιστορια δοκιμασα ζεστο τσιπουρο με μελι αλλα δεν ειδα αποτελεσματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Θα το δοκιμασω το αλατονερο...Το δευτερο δεν με παιρνει τωρα λογω ωρας.. Να'σαι καλα σε ευχαριστω!! Για την ιστορια δοκιμασα ζεστο τσιπουρο με μελι αλλα δεν ειδα αποτελεσματα.. Κάνε τσάι με μέλι. Λόγω της καφεΐνης που έχει όπως ο καφές μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στην ιστοσελιδα του ικα εχει τις λιστες των συμβεβλ. γιατρων για καθε δήμο της χωρας. https://apps.ika.gr/eFindDoctor/ Έγραψα" καλό"προφανώς εννοούσα δοκιμασμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πειτε κανενα γιατρικο για τον βηχα ρε παιδια.... δεν αντεχω αλλο! Εξαρτάται πολύ από το αίτιο. Στις ιογενεις λοιμώξεις βοηθούν λίγο τα εισπνεόμενα στεροειδή. Αν έχεις υπεραντιδραστικοτητα, μόνο τα στεροειδή θα βοηθήσουν. Αν έχεις άσθμα μάλλον χρειάζεσαι συνδυασμό. Για αρχή πάντως δοκίμασε να έχεις "στεγνή" μύτη. Η ρινίτιδα μπορεί να κάνει ενοχλητικό και επίμονο βήχα, ακόμα και αν δεν το αισθάνεσαι να έχεις οπισθορρινικη καταρροή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται πολύ από το αίτιο. Στις ιογενεις λοιμώξεις βοηθούν λίγο τα εισπνεόμενα στεροειδή. Αν έχεις υπεραντιδραστικοτητα, μόνο τα στεροειδή θα βοηθήσουν. Αν έχεις άσθμα μάλλον χρειάζεσαι συνδυασμό. Για αρχή πάντως δοκίμασε να έχεις "στεγνή" μύτη. Η ρινίτιδα μπορεί να κάνει ενοχλητικό και επίμονο βήχα, ακόμα και αν δεν το αισθάνεσαι να έχεις οπισθορρινικη καταρροή. Γιατρουλη μου... ελα εδω τωρα που σε βρηκα!! Ενα συναχακι ειχα και για να προλαβω τα χειροτερα πηρα ρινικο σπρευ με λιγη κορτιζονουλα για 2 μερουλες (δεν λεω ονομα μην θεωρηθει οτι κανω και διαφημιση) και οντως με στεγνωσε!Τον βηχα τον εχω για τεταρτη μερα , μου εχει παει στο μυαλο κοκκυτης..εχω τρελες κρισεις!Καθολου βλεννα,καθολου δυσπνοια , πυρετο ή δεκατικη κινηση..Εχω πιει ενα μπουκαλι sinecod , εχω κανει τα παντα αλλα τιποτα. Ποσο να του δωσω χρονο λες ακομα?Να παω γιατρουλη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ενα θεματακι,το αριστερο μου ματι "παιζει".Συγκεκριμενα η περιοχη γυρω(κυριως κατω) απο το ματι"παλλεται".Δεν γινεται συνεχεια,ουτε καν ενοχλουμαι ιδιαιτερα αλλα αμα χειροτερεψει σε τι γιατρο πρεπει να παω? Πριν μερικα χρονια το ειχα παθει κι εγω, επαιζε σα τρελλο Ο κινδυνος ειναι οτι μπορει να σου αφησει ρυτιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις