gokuthelegend Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στις παλιές καλές εποχές του msn messenger, όταν μου ερχόταν κάποιο email τότε μου πέταγε ένα μήνυμα. Δυστυχώς το msn messenger πάει μιας και η MS αγόρασε το skype. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να τρέχει με το άνοιγμα του υπολογιστή, να είναι πάντα ενεργή και να με ενημερώνει αυτόματα αν έχω κάποιο email; Αν μπορεί να δεχτεί και πολλούς λογαριασμούς τότε ακόμη καλύτερα. https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/ Το γνωρίζω το thunderbird αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Μάλλον δεν διευκρίνισα καλά, θέλω να τρέχει αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows και να τρέχει ας πούμε σαν ελαχιστοποιημένο εικονίδιο δίπλα στο ρολόι, όπως έκανε και ο msn. Με ενδιαφέρει να με ειδοποιεί όταν έρχεται κάποιο email, δεν με ενδιαφέρει να εμφανίζει το email αυτό καθεαυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το γνωρίζω το thunderbird αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Μάλλον δεν διευκρίνισα καλά, θέλω να τρέχει αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows και να τρέχει ας πούμε σαν ελαχιστοποιημένο εικονίδιο δίπλα στο ρολόι, όπως έκανε και ο msn. Με ενδιαφέρει να με ειδοποιεί όταν έρχεται κάποιο email, δεν με ενδιαφέρει να εμφανίζει το email αυτό καθεαυτό. το thunderbird τα κανει ολα αυτα! αλλιως μπορεις να βαλεις κανενα extension στο chrome (x-notifier) αλλα πρεπει να εχεις ανοιχτο το chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα .Ξερει καποιος αν ο δακτυλιος ισχυει λογω εορτων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου στη Τουρκία πήρα αυτό το tablet μια χαρά για τη δουλειά που το πήρα και για τη τιμή του (329 TL = 104 Euro) αλλά επειδή το "φυλλάδιό" είναι σχεδόν ανυπαρκτο (και στατουρκικά) έχω μια απορία Από τα settings βλέπω καταλαβαίνω ότι έχει 2 υποδοχές SIM (1 SIM + 1 SIM/SDcard) αλλά δε καταλαβαίνω ποια είναι ποια και τη μέγεθος SIM παίρνει μπορεί να καταλάβει κάποιος από τη φώτο Νέο προβληματάκι επειδή δεν είχα SIM όταν το πήρα τις είχα κάνει disable Στο μεταξύ μου έβγαλεμήνυμα για "wireless update" και τώρα βλέπω ότι δεν έχει τις επιλογές SIM1 kai SIM2 στα wirelss / networks στα settings και στον κεντρική οθόνη στο πεδίο αυτό που ανοίγεις από πάνω μου λέει μόνο μία φορά "No SIM card" ενώ πριν μου έδειχνε 2 πως μπορώ να αλλάξω "wirelss update" πακέτο ? (τώρα μου λέει ότι είναι το τελευταίο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το γνωρίζω το thunderbird αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Μάλλον δεν διευκρίνισα καλά, θέλω να τρέχει αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows και να τρέχει ας πούμε σαν ελαχιστοποιημένο εικονίδιο δίπλα στο ρολόι, όπως έκανε και ο msn. Με ενδιαφέρει να με ειδοποιεί όταν έρχεται κάποιο email, δεν με ενδιαφέρει να εμφανίζει το email αυτό καθεαυτό. http://www.gmailnotifier.se Εδω εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 @gokuthelegend θελεις καποιο απο αυτα: Trillian, pidgin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να παρω μπρίκι για γκαζάκι. Ποια έχουν καλύτερη απόδοση τα χάλκινα ή τα ορειχάλκινα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τα ελτα ειναι ανοιχτα παραμονη χριστουγεννων (24/12); Αν ναι, συνηθιζεται να γινεται της π$%$ανας απο κοσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οι δημόσιες υπηρεσίες είναι ανοιχτές, δε ξέρω όμως αν θεωρείται ημιαργία οπότε καλό είναι να πας πρωι. κόσμο θα έχει έτσι και αλιως γιατι νομίζω πως 23 πληρώνουν συντάξεις οπότε...^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 η κυρία μας στο νηπιαγωγείο πήγε να σβήσει μια φωτογραφία στην φωτογραφική μηχανή της, και αντί για delete one πατησε delete all και έσβησε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε τα παιδάκια από την αρχή της χρονιάς. Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε. Έχω την κάρτα, μια sd είναι, δεν έβγαλε άλλη φωτογραφία, δεν γράφτηκε κάτι από πάνω μετά το ντηλήτ. Υπάρχει καμία περίπτωση να ανακτήσουμε τις φωτογραφίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 η κυρία μας στο νηπιαγωγείο πήγε να σβήσει μια φωτογραφία στην φωτογραφική μηχανή της, και αντί για delete one πατησε delete all και έσβησε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε τα παιδάκια από την αρχή της χρονιάς. Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε. Έχω την κάρτα, μια sd είναι, δεν έβγαλε άλλη φωτογραφία, δεν γράφτηκε κάτι από πάνω μετά το ντηλήτ. Υπάρχει καμία περίπτωση να ανακτήσουμε τις φωτογραφίες; Try this http://www.piriform.com/recuva or http://www.z-a-recovery.com 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το EASEUS Data Recovery με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αυτά. Άλλη ερώτηση: με τα ταχυδρομεία τώρα τις γιορτές τι παίζει; Πότε θα λειτουργούν, πότε όχι; Αν περιμένω κάτι και δεν έχει έρθει μέχρι αύριο, πότε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τι στα κομμάτια υποθέτουμε όταν φαίνεται στις λεπτομέρειες ότι ένα μέιλ μας έχει σταλεί αιώνες πριν, αλλά εμείς το λαμβάνουμε ώρες (6+) αργότερα; Με δεδομένο ότι ενδιάμεσα έχουμε λάβει άλλα μέιλ, safe to say ότι η καθυστέρηση/το πρόβλημα βρίσκεται στην άλλη άκρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σε μια αγγελια, εχουμε βαλει 4 φωτογραφιες. Πως επιλεγουμε ποια θα φαινεται σαν πρωτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σχετικα με δωρο Χριατουγεννων στον ιδιωτικο τομεα. Αν επιασα δουλεια απο τελη Ιουνιου, δικαιουμαι ή οχι δωρο που αναλογει στους μηνες που δουλεψα; Μηπως παιζει ρολο οτι δεν εχω κλεισει ουτε 1 χρονο στην δουλεια; (αν και η νομοθεσια δε βλεπω να οριζει ως προϋποθεση καποιο ελαχιστο χρονικο διαστημα, αλλα λεω μηπως μου διαφευγει κατι) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2015 από .::NikoS::. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις