Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να ενωσω 2 Φωτογραφιες μαζι διπλα διπλα.

Για πειτε κανενα προγραμμα που να το κανει ευκολα. (Οχι photoshop κ.α πολυπλοκα)

Κάτι τέτοιο θες

http://www.techsupportalert.com/best-free-digital-image-stitcher.htm

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για έμβασμα στο εξωτερικό μεγαλύτερο των 500€, ξέρετε αν σε καμία τράπεζα μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά σε κατάστημα, να σου εγκριθεί η συναλλαγή και να την κάνεις μέσω e-banking για να μην πληρώσεις χρέωση καταστήματος για έμβασμα;

εγώ πρωτη φορά το ακούω

Αν δεις μερικα ποστ πιο πριν, εχω ποσταρει αυτη την υπηρεσια. Δεν εχω στειλει δεμα προσφατα και δεν το ηξερα.

• Like 1

Σε android κινητό, όταν είσαι σε κλήση και σου ζητάει να πληκτρολογήσεις γράμματα, πως το κάνεις; Η εφαρμογή που έχω, έχει το κλασσικό Τ9 αλλά αν δοκιμάσω να πατήσω το νούμερο διαδοχικά ή να το έχω πατημένο για ώρα, στο τέλος πάλι το νούμερο μου εμφανίζει και όχι το γράμμα. Δοκίμασα και μια δεύτερη εφαρμογή και πάλι το ίδιο. 

Ρε παιδια πως γινεται μια επαφη που προσθεσα στο τηλεφωνο να ανεβαινει αυτοματα στο google account;

Να σετάρεις τις επαφές να είναι επαφές google και όχι του τηλεφώνου

• Like 1

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου στη Τουρκία πήρα αυτό το tablet

μια χαρά για τη δουλειά που το πήρα και για τη τιμή του (329 TL = 104 Euro)

αλλά επειδή το "φυλλάδιό" είναι σχεδόν ανυπαρκτο (και στατουρκικά) έχω μια απορία

Από τα settings βλέπω καταλαβαίνω ότι έχει 2 υποδοχές SIM (1 SIM + 1 SIM/SDcard) αλλά δε καταλαβαίνω ποια είναι ποια και τη μέγεθος SIM παίρνει

μπορεί να καταλάβει κάποιος από τη φώτο

i8MAX3G16gb_pembe3Ggiris-1030x433.jpg

Αν βρασω κιμα με σαλτσα, για ποσο καιρο μπορω να τον καταψυξω και να τον εχω ετοιμο να τον ξεπαγωνω?

Αν το καταψυξεις, για πολυ καιρο.

Μόνο μη ξαναπαγωσεις οτι ξεπαγωσεις.

Στις παλιές καλές εποχές του msn messenger, όταν μου ερχόταν κάποιο email τότε μου πέταγε ένα μήνυμα. Δυστυχώς το msn messenger πάει μιας και η MS αγόρασε το skype. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να τρέχει με το άνοιγμα του υπολογιστή, να είναι πάντα ενεργή και να με ενημερώνει αυτόματα αν έχω κάποιο email; Αν μπορεί να δεχτεί και πολλούς λογαριασμούς τότε ακόμη καλύτερα.

Στις παλιές καλές εποχές του msn messenger, όταν μου ερχόταν κάποιο email τότε μου πέταγε ένα μήνυμα. Δυστυχώς το msn messenger πάει μιας και η MS αγόρασε το skype. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να τρέχει με το άνοιγμα του υπολογιστή, να είναι πάντα ενεργή και να με ενημερώνει αυτόματα αν έχω κάποιο email; Αν μπορεί να δεχτεί και πολλούς λογαριασμούς τότε ακόμη καλύτερα.

https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...