gregdel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να ενωσω 2 Φωτογραφιες μαζι διπλα διπλα. Για πειτε κανενα προγραμμα που να το κανει ευκολα. (Οχι photoshop κ.α πολυπλοκα) Κάτι τέτοιο θες http://www.techsupportalert.com/best-free-digital-image-stitcher.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cb_papi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Για έμβασμα στο εξωτερικό μεγαλύτερο των 500€, ξέρετε αν σε καμία τράπεζα μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά σε κατάστημα, να σου εγκριθεί η συναλλαγή και να την κάνεις μέσω e-banking για να μην πληρώσεις χρέωση καταστήματος για έμβασμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο με το sms ειναι καινουρια υπηρεσια? εγώ πρωτη φορά το ακούω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εγώ πρωτη φορά το ακούω Αν δεις μερικα ποστ πιο πριν, εχω ποσταρει αυτη την υπηρεσια. Δεν εχω στειλει δεμα προσφατα και δεν το ηξερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Site που πουλάει τα πιο φτηνά μεταχειρισμένα (σε καλή κατάσταση προφανώς) παιχνίδια για PS3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια πως γινεται μια επαφη που προσθεσα στο τηλεφωνο να ανεβαινει αυτοματα στο google account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σε android κινητό, όταν είσαι σε κλήση και σου ζητάει να πληκτρολογήσεις γράμματα, πως το κάνεις; Η εφαρμογή που έχω, έχει το κλασσικό Τ9 αλλά αν δοκιμάσω να πατήσω το νούμερο διαδοχικά ή να το έχω πατημένο για ώρα, στο τέλος πάλι το νούμερο μου εμφανίζει και όχι το γράμμα. Δοκίμασα και μια δεύτερη εφαρμογή και πάλι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια πως γινεται μια επαφη που προσθεσα στο τηλεφωνο να ανεβαινει αυτοματα στο google account; Να σετάρεις τις επαφές να είναι επαφές google και όχι του τηλεφώνου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου στη Τουρκία πήρα αυτό το tablet μια χαρά για τη δουλειά που το πήρα και για τη τιμή του (329 TL = 104 Euro) αλλά επειδή το "φυλλάδιό" είναι σχεδόν ανυπαρκτο (και στατουρκικά) έχω μια απορία Από τα settings βλέπω καταλαβαίνω ότι έχει 2 υποδοχές SIM (1 SIM + 1 SIM/SDcard) αλλά δε καταλαβαίνω ποια είναι ποια και τη μέγεθος SIM παίρνει μπορεί να καταλάβει κάποιος από τη φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει που έχετε κρύψει το theard που δείχνουμε τα γραφεία μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει που έχετε κρύψει το theard που δείχνουμε τα γραφεία μας? http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-1 Στο μπλαμπλα εψαχνα.. Τενκγιου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αν βρασω κιμα με σαλτσα, για ποσο καιρο μπορω να τον καταψυξω και να τον εχω ετοιμο να τον ξεπαγωνω? Αν το καταψυξεις, για πολυ καιρο. Μόνο μη ξαναπαγωσεις οτι ξεπαγωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στις παλιές καλές εποχές του msn messenger, όταν μου ερχόταν κάποιο email τότε μου πέταγε ένα μήνυμα. Δυστυχώς το msn messenger πάει μιας και η MS αγόρασε το skype. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να τρέχει με το άνοιγμα του υπολογιστή, να είναι πάντα ενεργή και να με ενημερώνει αυτόματα αν έχω κάποιο email; Αν μπορεί να δεχτεί και πολλούς λογαριασμούς τότε ακόμη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στις παλιές καλές εποχές του msn messenger, όταν μου ερχόταν κάποιο email τότε μου πέταγε ένα μήνυμα. Δυστυχώς το msn messenger πάει μιας και η MS αγόρασε το skype. Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να τρέχει με το άνοιγμα του υπολογιστή, να είναι πάντα ενεργή και να με ενημερώνει αυτόματα αν έχω κάποιο email; Αν μπορεί να δεχτεί και πολλούς λογαριασμούς τότε ακόμη καλύτερα. https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις