Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελω να ενωσω 2 Φωτογραφιες μαζι διπλα διπλα.

Για πειτε κανενα προγραμμα που να το κανει ευκολα. (Οχι photoshop κ.α πολυπλοκα)

Με Microsoft Paint

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλαιότερα θυμάμαι ταχυδρομικά κουτιά σε κεντρικά σημεία, όπου έβαζες το γράμμα μέσα και πέρναγε ταχυδρόμος όπου τα μάζευε. Στην περιοχή μου ξέρω να έχει μόνο στα ΕΛΤΑ και όταν είναι κλειστό το κατάστημα δεν είναι προσβάσιμα τα κουτιά. Από το site δεν βρήκα να έχει κάπου λίστα. Υπάρχουν ακόμα αυτά?

Παλαιότερα θυμάμαι ταχυδρομικά κουτιά σε κεντρικά σημεία, όπου έβαζες το γράμμα μέσα και πέρναγε ταχυδρόμος όπου τα μάζευε. Στην περιοχή μου ξέρω να έχει μόνο στα ΕΛΤΑ και όταν είναι κλειστό το κατάστημα δεν είναι προσβάσιμα τα κουτιά. Από το site δεν βρήκα να έχει κάπου λίστα. Υπάρχουν ακόμα αυτά?

Έξω από το κατάστημα δεν έχει; Περίεργο! Υπάρχουν ακόμα ναι, αλλά λίστα δεν ξέρω αν υπάρχει

Περιμένω Δέμα από Ελτά και βλέπω από το voucher ότι έχει φτάσει από χτες στο κατάστημα της περιοχής μου.

τα περιεχόμενα τα βιάζομαι, μπορώ να πάω στο κατάστημα με το voucher και ας μην μου έχει έρθει ειδοποίηση;

συνήθως στέλνουν σμσ αλλά αυτή τη φορά δεν.

Νομιζω χωρις το χαρτακι ειδοποιησης που σου αφηνει ο ταχυδρομος δεν θα στο δωσουν. Επιπλεον, και το χαρτακι να σου φερει μεσα στη μερα, δε μπορεις να το παρεις την ιδια. Παρα μονο την επομενη. 

• Like 1

Ζιο, έχει αλλά κατεβαζουν ρολλά και τα κλείνουν όταν είναι κλειστο το κατάστημα.

Βαλ, εννοείς Ελτά κούριερ? Γιατί σμσ απλο ταχυδρομείο πρώτη φορά ακούω.

• Like 1

Νομιζω χωρις το χαρτακι ειδοποιησης που σου αφηνει ο ταχυδρομος δεν θα στο δωσουν. Επιπλεον, και το χαρτακι να σου φερει μεσα στη μερα, δε μπορεις να το παρεις την ιδια. Παρα μονο την επομενη. 

Συνήθως στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι η τάδε αποστολή έφτασε και πάω και παραλαμβάνω.

μου έχει τύχει μάλιστα,μόλι έρθει το μήνυμα να παραλάβω την ίδια μέρα και το χαρτάκι ειδοποίησης να έρθει μετά από 2 βδομάδες (!)

idomeneas ναι λέω για απλή αποστολή δέματος με ελτα.

έτσι γίνεται και σε μένα θεσσαλονίκη και στην αδερφή μου στη Ρόδο.

Περιμένω Δέμα από Ελτά και βλέπω από το voucher ότι έχει φτάσει από χτες στο κατάστημα της περιοχής μου.

τα περιεχόμενα τα βιάζομαι, μπορώ να πάω στο κατάστημα με το voucher και ας μην μου έχει έρθει ειδοποίηση;

συνήθως στέλνουν σμσ αλλά αυτή τη φορά δεν.

Νομίζω ότι παραλαμβάνεις την επόμενη εκτός αν εξαρτάται από το κατάστημα.

Sms ούτε μένα μου έχει έρθει ποτέ από ΕΛΤΑ!

Αυτο με το sms ειναι καινουρια υπηρεσια? 

Εμένα δεν μου έχει έρθει ποτέ πάντως, πόσο καιρό γίνεται αυτό?

Νομίζω ότι παραλαμβάνεις την επόμενη εκτός αν εξαρτάται από το κατάστημα.

Sms ούτε μένα μου έχει έρθει ποτέ από ΕΛΤΑ!

Μέσα στο καλοκαίρι νομίζω μου είπαν πρώτη φορά "αν θέλετε γράψτε και το κινητό του παραλήπτη για να ειδοποιηθεί και να παραλάβει πιο γρήγορα"

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...