Liverpool89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ο οαεδ στους ανεργους που παιρνουν ταμειο δίνει και δωρο Χριστουγέννων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ο οαεδ στους ανεργους που παιρνουν ταμειο δίνει και δωρο Χριστουγέννων; Δίνει ναι, γύρω στα 150€ πρέπει να είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 το google έχει ενα καταπληκτικό για το μπετοβεν αν πατήσεις πάνω ξερετε αν κρατούσα το λινκ για μελλοντικη χρήση θα μου έβγαζε πάλι αυτό, ας πουμε αυριο ή θα έβγαζε το νεο; όποιος κατάλαβε κατάλαβε απλα έχει κατι ασκησούλες με σύνθεση και το χρειάζομαι για τη δουλειά μου https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=n_ByVpHKOaGI8QfOrYU4&gws_rd=ssl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ είσαι http://www.google.com/doodles/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Από εδώ http://www.google.com/doodles/ μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα doodles edit: too slow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofiathereal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μολις συνδεσα την revolut Καρτα μου με το paypal μου τραβιξε και το 1δολλαριο Ειμαι ετοιμος για αγορες ? η πρεπει απο την καρτα να στειλω λεφτα στο paypal? (αν ναι σφιριξτε που να παω γιατι ψαχνω ψαχνω τιποτις!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδες πηρα ενα Νοκια στην μητερα μου με μονη sim ενω αυτη ηθελε dual sim. To κινητο ηρθε σημερα το απογευμα. Τι πιθανοτητες εχουνε να το αλλαξουνε? Το λαθος ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Αλλα το κινητο ειναι ακομα στην συσκευασια του , με την διαφορα οτι εχει χαλασει λιγο η συσκευασια (κουτι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα είμαι στον ΟΤΕ και μου έχουν δώσει ρουτεράκι με χρησιδάνειο, το οποίο και χρησιμοποιώ. Αν διακόψω εντελώς την συνδρομή μου, πόσο καιρό έχω περιθώριο για να το επιστρέψω; Ρωτάω γιατί μένω επαρχία σε χωριό και το κατάστημα είναι σε άλλη πόλη και δεν έχω την δυνατότητα να πηγαίνω κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα είμαι στον ΟΤΕ και μου έχουν δώσει ρουτεράκι με χρησιδάνειο, το οποίο και χρησιμοποιώ. Αν διακόψω εντελώς την συνδρομή μου, πόσο καιρό έχω περιθώριο για να το επιστρέψω; Ρωτάω γιατί μένω επαρχία σε χωριό και το κατάστημα είναι σε άλλη πόλη και δεν έχω την δυνατότητα να πηγαίνω κάθε μέρα. Πρέπει να το επιστρέψεις; Δεν πιστεύω να ασχοληθούνε καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα είμαι στον ΟΤΕ και μου έχουν δώσει ρουτεράκι με χρησιδάνειο, το οποίο και χρησιμοποιώ. Αν διακόψω εντελώς την συνδρομή μου, πόσο καιρό έχω περιθώριο για να το επιστρέψω; Ρωτάω γιατί μένω επαρχία σε χωριό και το κατάστημα είναι σε άλλη πόλη και δεν έχω την δυνατότητα να πηγαίνω κάθε μέρα. Θα τους πάρεις τηλέφωνο να στείλουν κουριερ να το πάρουν.Επίσης, μην κάνεις το λάθος να το πουλήσεις/πετάξεις, πολύ την πάτησαν έτσι και αναγκάστηκαν να το πληρώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Έχουμε κάνα θέμα με ίντερνετ στα κινητά; Με κάρτα και προσφορές και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 αν θελω να αφησω ενα εισητηριο ανοικτο, απλα κλεινω θεση flex που επιτρεπει την free αλλαγη η γινεται και αλλιως? Μιλαω για την aegean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Όταν συνδέομαι στο Wifi του ΟΑΣΑ πχ στην Ομόνεια και ανοίγω τον browser μου βγάζει σελίδα με μήνυμα Account Suspended. Τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Σε κινητό LG leon που αλλάζουμε οθόνη και πόσο περίπου πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει ξυριστική μηχανή που να κόβει σαν ξυράφι; (να μην αφήνει ίχνη τρίχας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις