Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα είναι που ΔΕΝ πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ;

Περίπτερα, ψιλικατζίδικα, σουπερ μαρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ, πλανόδιοι.

Το ξύνεις όπου θες (pun intended), τα κέρδη τα παίρνεις δίνοντάς το πίσω σε οποιοδήποτε σημείο πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ (μέχρι 100€), αλλιώς σε πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση, φαντασου ποσο ασχετος ειμαι! :-D

Το θέμα είναι που ΔΕΝ πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ;

Περίπτερα, ψιλικατζίδικα, σουπερ μαρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ, πλανόδιοι.

Το ξύνεις όπου θες (pun intended), τα κέρδη τα παίρνεις δίνοντάς το πίσω σε οποιοδήποτε σημείο πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ (μέχρι 100€), αλλιώς σε πρακτορείο ΟΠΑΠ.

κατι τελευταιο..απο πισω που εχει κενο να συμπληρωσεις κατι πληροφοριες οπως ονοματεπωνυμο, τοπος και τετοια αυτα τα συμπληρωνουμε; και πανω λεει πως αν βρω τρια ιδια ποσα παιρνω το αντιστοιχο ποσο..δηλαδη ξυνω ολο το λαχειο και αν βρω ασπουμε απο ολα τα ποσα 3 φορες το 10 θα παρω 30?πηρα αυτο αλλος για το 50

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανονικά σε 2-3 μέρες το πολύ έρχεται, ακόμα και επαρχία. Που βρίσκεται τώρα; Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε στο τελωνείο κι αυτό δεν είναι καλό...

Ναι τρέχει

Στο tracker του ΕΛΤΑ λέει πως είναι ακόμα Σιγκαπούρη. Στο packagetrackr λέει arrived at facility από της 12/12/15

Έχω καθυστερήσει για μια ημέρα να πληρώσω τον λογαριασμό του internet στη Wind. Σήμερα το τηλέφωνο είναι τελείως νεκρό και το internet σέρνεται και συγχρονίζει στα 1-2 mbit. Υπάρχει περίπτωση να συναίβει αυτό επειδή καθυστέρησα να πληρώσω ή είναι βλάβη και πρέπει να πάρω τηλέφωνο την Wind;

Ειναι ασχετο με την καθυστερηση ....

Έχω καθυστερήσει για μια ημέρα να πληρώσω τον λογαριασμό του internet στη Wind. Σήμερα το τηλέφωνο είναι τελείως νεκρό και το internet σέρνεται και συγχρονίζει στα 1-2 mbit. Υπάρχει περίπτωση να συναίβει αυτό επειδή καθυστέρησα να πληρώσω ή είναι βλάβη και πρέπει να πάρω τηλέφωνο την Wind;

• Like 1

Στο tracker του ΕΛΤΑ λέει πως είναι ακόμα Σιγκαπούρη. Στο packagetrackr λέει arrived at facility από της 12/12/15

Περίεργο που δεν το δείχνει στα ΕΛΤΑ, συνήθως όταν είναι Ελλάδα το δείχνει. Δοκίμασε και με κανένα άλλο tracking site τι σου βγάζει

Το δέμα πιθανότατα έχει φτάσει, αλλά δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος απ τα ΕΛ.ΤΑ εκεί. 3-5 εργάσιμες απ τη μέρα που θα τον ανοίξουν.

Ψάχνω να δω επεισόδια Love Bites (το ελληνικό) και Ελλάδα Εχεις Ταλέντο γιατί παίζουν διάφοροι γνωστοί μου και το έμαθα πρόσφατα. Ο Αντ1 όμως δεν τα έχει πλέον διαθέσιμα στο web TV και δεν τα βρίσκω πουθενά. 'Εχει κανείς καμιά ιδέα?

Τσέκαρε τα pm σου!

Έχω ένα δέμα από Κίνα. Λέει πως είναι Ελλάδα από 12/12/15. Ποσό θα κάνει να έρθει στα ΕΛΤΑ μου;

Με singapore post? Υπομονη.

Το 12/12/15 στο λενε τα ξενα tracking sites? Εγω εκανα μια παραγγελια 20/11. Στο tracking εγραφε αφιξη στην ελλαδα 27/11. Ξερεις ποτε εμφανιστηκε στο συστημα των ελτα?

Χτες 16/12/15. Και μαλιστα γραφει οτι 16/12 αφιξη στη χωρα προορισμου

Και σημερα 17/12 μου εφερε το ειδοποιητηριο ο ταχυδρομος.

Με τι να καθαρίζω καινούργια γυάλινη καμπίνα ντουζ για να μη γίνει χάλια από άλατα; Να βάλω Viacal (κάποιο κατά των αλάτων anyway)  ή θα την θαμπώσει; υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω;

Με τι να καθαρίζω καινούργια γυάλινη καμπίνα ντουζ για να μη γίνει χάλια από άλατα; Να βάλω Viacal (κάποιο κατά των αλάτων anyway)  ή θα την θαμπώσει; υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω;

αν θες να αποφύγεις τα καθαριστικά (που χαλάνε το σμάλτο της μπανιέρας σταδιακά ) πάρε αυτό που καθαρίζουν τις τζαμαρίες (από τη μία λάστιχο από την άλλη σφουγγαράκι ) και σκούπιζε τα νερά.

εγώ έχω καμπίνα με πλαστικές πόρτες και την σκουπίζω για να μην μπλέκω με καθαριστικά.

• Like 1

αν συνδέσω ένα τέτοιο μικρόφωνο στην κάρτα ήχου μου στο mic in, θα ακούγεται καλά ή θα θέλει και ενισχυτή ή μίκτη ξερωγώ;

α, η κάρτα ήχου μου είναι η onboard μιας asrock μητρικής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...