mary Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τσουρέκι νόστιμο με επικάλυψη σοκολάτας, φάση Τερκενλη αλλά όχι τόσο ακριβό, που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω 3-4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος αποστολης δεματος στην αγγλια. Βαρος δυο κιλα Τσουρέκι νόστιμο με επικάλυψη σοκολάτας, φάση Τερκενλη αλλά όχι τόσο ακριβό, που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω 3-4; Εστια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σε utf-8 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και το lidl έχει τσουρέκι με 5,5Ε αλλά καμιά σχέση με του τερκενλή στην εστία έχουν καλό;τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ^προφανώς η mary τα θέλει για δώρο - κέρασμα και όχι για εσωτερική κατανάλωση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Η εστία γενικότερα είναι απο τα ακριβότερα ζαχαροπλαστεία και από γεύση δεν με συγκλονίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σε περιοχη με ηπιο χειμωνα, Νοτια Ελλαδα, σε τι θερμοκρασια πρεπει να ειναι το νερο που φευγει απο τον λεβητα - καυστηρα για τα σωματα ωστε να μπορει να ζεστανει το σπιτι ; Απολυτη τιμη δεν μπορει να υπαρξει, το ξερω, αλλα λεω στο περιπου πανω απο ποσο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα δέμα από Κίνα. Λέει πως είναι Ελλάδα από 12/12/15. Ποσό θα κάνει να έρθει στα ΕΛΤΑ μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 παιδια μια ευκολη ερωτηση, ενα προγραμμα για windows7 /32bits μπορει να τρεξει σε windows7 /64bits? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω να δω επεισόδια Love Bites (το ελληνικό) και Ελλάδα Εχεις Ταλέντο γιατί παίζουν διάφοροι γνωστοί μου και το έμαθα πρόσφατα. Ο Αντ1 όμως δεν τα έχει πλέον διαθέσιμα στο web TV και δεν τα βρίσκω πουθενά. 'Εχει κανείς καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα δέμα από Κίνα. Λέει πως είναι Ελλάδα από 12/12/15. Ποσό θα κάνει να έρθει στα ΕΛΤΑ μου; Κανονικά σε 2-3 μέρες το πολύ έρχεται, ακόμα και επαρχία. Που βρίσκεται τώρα; Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε στο τελωνείο κι αυτό δεν είναι καλό... παιδια μια ευκολη ερωτηση, ενα προγραμμα για windows7 /32bits μπορει να τρεξει σε windows7 /64bits? Ναι τρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Η εστία γενικότερα είναι απο τα ακριβότερα ζαχαροπλαστεία και από γεύση δεν με συγκλονίζει. Εχεις καποιο ζαχαροπλαστειο να προτεινεις για τσουρεκι; Οπως ειπε και ο mylo για δωρο τα θελω και 1 για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
houyasnoopy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω μια χαζη απορια μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε μου ουτε εχω ρωτησει. Το σκρατσ απο που μπορουμε να το αγορασουμε και το χρησιμοποιουμε εκεινη τη στιγμη η μπορουμε στο σπιτι μας; και αν κερδισουμε κατι απο που παμε να παρουμε το ποσο;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι που ΔΕΝ πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ; Περίπτερα, ψιλικατζίδικα, σουπερ μαρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ, πλανόδιοι. Το ξύνεις όπου θες (pun intended), τα κέρδη τα παίρνεις δίνοντάς το πίσω σε οποιοδήποτε σημείο πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ (μέχρι 100€), αλλιώς σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Γεια σας παιδια εχω μια χαζη απορια μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε μου ουτε εχω ρωτησει. Το σκρατσ απο που μπορουμε να το αγορασουμε και το χρησιμοποιουμε εκεινη τη στιγμη η μπορουμε στο σπιτι μας; και αν κερδισουμε κατι απο που παμε να παρουμε το ποσο;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις