Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τσουρέκι νόστιμο με επικάλυψη σοκολάτας, φάση Τερκενλη αλλά όχι τόσο ακριβό, που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω 3-4;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος αποστολης δεματος στην αγγλια.

Βαρος δυο κιλα

Τσουρέκι νόστιμο με επικάλυψη σοκολάτας, φάση Τερκενλη αλλά όχι τόσο ακριβό, που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω 3-4;

Εστια

Σε περιοχη με ηπιο χειμωνα, Νοτια Ελλαδα, σε τι θερμοκρασια πρεπει να ειναι το νερο που φευγει απο τον λεβητα - καυστηρα για τα σωματα ωστε να μπορει να ζεστανει το σπιτι ;

Απολυτη τιμη δεν μπορει να υπαρξει, το ξερω, αλλα λεω στο περιπου πανω απο ποσο ?

Ψάχνω να δω επεισόδια Love Bites (το ελληνικό) και Ελλάδα Εχεις Ταλέντο γιατί παίζουν διάφοροι γνωστοί μου και το έμαθα πρόσφατα. Ο Αντ1 όμως δεν τα έχει πλέον διαθέσιμα στο web TV και δεν τα βρίσκω πουθενά. 'Εχει κανείς καμιά ιδέα?

Έχω ένα δέμα από Κίνα. Λέει πως είναι Ελλάδα από 12/12/15. Ποσό θα κάνει να έρθει στα ΕΛΤΑ μου;

Κανονικά σε 2-3 μέρες το πολύ έρχεται, ακόμα και επαρχία. Που βρίσκεται τώρα; Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε στο τελωνείο κι αυτό δεν είναι καλό...

παιδια μια ευκολη ερωτηση, ενα προγραμμα για windows7 /32bits μπορει να τρεξει σε windows7 /64bits? 

Ναι τρέχει

Η εστία γενικότερα είναι απο τα ακριβότερα ζαχαροπλαστεία και από γεύση δεν με συγκλονίζει.

Εχεις καποιο ζαχαροπλαστειο να προτεινεις για τσουρεκι; Οπως ειπε και ο mylo για δωρο τα θελω και 1 για μενα.

Γεια σας παιδια εχω μια χαζη απορια μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε μου ουτε εχω ρωτησει. Το σκρατσ απο που μπορουμε να το αγορασουμε και το χρησιμοποιουμε εκεινη τη στιγμη η μπορουμε στο σπιτι μας; και αν κερδισουμε κατι απο που παμε να παρουμε το ποσο;ευχαριστω :-D

Το θέμα είναι που ΔΕΝ πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ;

Περίπτερα, ψιλικατζίδικα, σουπερ μαρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ, πλανόδιοι.

Το ξύνεις όπου θες (pun intended), τα κέρδη τα παίρνεις δίνοντάς το πίσω σε οποιοδήποτε σημείο πουλάνε ΣΚΡΑΤΣ (μέχρι 100€), αλλιώς σε πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Γεια σας παιδια εχω μια χαζη απορια μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε μου ουτε εχω ρωτησει. Το σκρατσ απο που μπορουμε να το αγορασουμε και το χρησιμοποιουμε εκεινη τη στιγμη η μπορουμε στο σπιτι μας; και αν κερδισουμε κατι απο που παμε να παρουμε το ποσο;ευχαριστω :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...