Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι στρογγυλη ή τετραγωνη η δεξαμενη σου;

Καλησπέρα θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το πετρέλαιο που βάζουμε στα σπίτια.

Το σπίτι είναι μονοκατοικία και ζητήσαμε να μας βάλουν 1 τόνο πετρέλαιο. Μέσα η δεξαμενή είχε περίπου 50 λίτρα πετρέλαιο. Η δεξαμενή είναι 1000 λίτρα και είναι πλαστική. Είναι περίπου 4 χρόνων. Μας έβαλε 1 τόνο και η δεξαμενή είχε άνετα άλλα 10 εκατοστά ακόμα από πάνω για να φουλάρει. Όταν του είπα ότι αφού είχε ήδη πετρέλαιο μέσα δεν θα έπρεπε, αν όχι να μην χωρέσει, τουλάχιστον να γεμίσει, μου απάντησε ότι αυτές οι πλαστικές ανοίγουν με τα χρόνια. Γίνεται να ανοίξει μια δεξαμενή 10% σε 4 χρόνια, ή μας δουλεύει ο τυπάς;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε κανέναν που να φτιάχνει κορνίζες (όχι γυψινες) Θεσσαλονίκη?

Το ιδιόχειρο. Και πρέπει να έχει και καναδυο κοντά στα λουλουδάδικα αν δεν κάνω λάθος - δεν είμαι και 100% σίγουρη τι κλείνει και τι ανοίγει πλέον στην πόλη

Δημοσ.

Μετρησε την . Μηκος Χ πλατος Χ υψος = κιβικα εκατοστα. Αν ειναι 100*100*100 χωραει ακριβως 1000 λιτρα. Εσωτερικες διαστασεις να υπολογισεις

Δημοσ.

Το ότι χωράει 1000 λίτρα έιναι σίγουρο το γράφει άλλωστε και στην εγγύηση. Απλά το θέμα έιναι γίνεται να ανοίξει μία δεξαμενή τόσο πολύ; Εδώ μιλάμε για διαφορά πάνω απο 100 λίτρα.

Δημοσ.

Ας μετρησει απέξω, η διαφορα δεν θα ναι εκατο λιτρα.

Δεν ειχε βαθμονομηση μονη της η δεξαμενη;

Αν ειναι 1*1*1 μετρα καθε δεκα εκατοστα ειναι δεκα λιτρα.

Μετρα το υψος του πετρελαιου

Δημοσ.

Αν ειναι 1*1*1 μετρα καθε δεκα εκατοστα ειναι δεκα λιτρα.

Μετρα το υψος του πετρελαιου

Καθε δεκα εκατοστα ειναι εκατό λιτρα

Δημοσ.

Οκ. 12 μέρες in transit λέει ο τρακερας. Άρα από δεύτερα θα είναι εδώ.

Λογικά ναι. Μετά ανάλογα σε ποιο μέρος της Ελλάδας είσαι μπορεί να κάνει 1-2 μέρες ακόμα

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το πετρέλαιο που βάζουμε στα σπίτια.

Το σπίτι είναι μονοκατοικία και ζητήσαμε να μας βάλουν 1 τόνο πετρέλαιο. Μέσα η δεξαμενή είχε περίπου 50 λίτρα πετρέλαιο. Η δεξαμενή είναι 1000 λίτρα και είναι πλαστική. Είναι περίπου 4 χρόνων. Μας έβαλε 1 τόνο και η δεξαμενή είχε άνετα άλλα 10 εκατοστά ακόμα από πάνω για να φουλάρει. Όταν του είπα ότι αφού είχε ήδη πετρέλαιο μέσα δεν θα έπρεπε, αν όχι να μην χωρέσει, τουλάχιστον να γεμίσει, μου απάντησε ότι αυτές οι πλαστικές ανοίγουν με τα χρόνια. Γίνεται να ανοίξει μια δεξαμενή 10% σε 4 χρόνια, ή μας δουλεύει ο τυπάς;

Άντε τυχερέ , σε 3-4 χρόνια θα΄χεις δεξαμενή 1500 λίτρων ...  :P

Υπάρχουν δεξαμενές χιλιών λίτρων που μπορεί να έχουν αέρα

για 100-200 λίτρα ακόμα .  Μήπως έχει καμιά  ένδειξη πάνω της

μέχρι που είναι τα χίλια λίτρα ή δεν ρωτάς από κεί που την πήρες

να σε που αυτοί λεπτομέρειες  για την χωρητικότητα  της ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...