cthulhucarbide Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι μπορείς να ανεβάσεις gif κατευθείαν στο fb, δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις πρώτα σε κάποιον image hoster. Εγώ έχω στείλει gif σε προσωπικό μήνυμα και δούλευε κανονικά. Άμα ποστάρεις δημόσια δεν πιάνει, το παίρνει σαν εικόνα
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αφου δεν ξερεις τα γουστα της μια ωραια ανθοδεσμη με μια καρτα που να γραφει χρονια πολλα.Σιγουρη επιτυχια. Με την συγκεκριμένη έχουμε κοιμηθεί μια φορά, οπότε η ανθοδέσμη θα με κάνει να φαίνομαι σαν κλαρινογαμπρός και πιθανότατα η ίδια να παρερμηνεύσει τις προθέσεις μου. Κάτι πιο νιούτραλ χρειάζεται.
alfeios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Με την συγκεκριμένη έχουμε κοιμηθεί μια φορά, οπότε η ανθοδέσμη θα με κάνει να φαίνομαι σαν κλαρινογαμπρός και πιθανότατα η ίδια να παρερμηνεύσει τις προθέσεις μου. Κάτι πιο νιούτραλ χρειάζεται. Τοσο κακη ηταν που σε αποκοιμησε;
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Με την συγκεκριμένη έχουμε κοιμηθεί μια φορά, οπότε η ανθοδέσμη θα με κάνει να φαίνομαι σαν κλαρινογαμπρός και πιθανότατα η ίδια να παρερμηνεύσει τις προθέσεις μου. Κάτι πιο νιούτραλ χρειάζεται. Στο προηγουμενο ποστ εγραψες οτι την ξερεις ελαχιστα οχι οτι την πηδηξες και ψαχνεις εναν τροπο να την ξαναπηδηξεις.Αν της αρεσε και μονο χρονια πολλα να της πεις θα κανεις δουλεια σου,αν οχι και 100 ευρω δωρο να της παρεις δεν θα γινει τιποτα.
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στο προηγουμενο ποστ εγραψες οτι την ξερεις ελαχιστα οχι οτι την πηδηξες και ψαχνεις εναν τροπο να την ξαναπηδηξεις.Αν της αρεσε και μονο χρονια πολλα να της πεις θα κανεις δουλεια σου,αν οχι και 100 ευρω δωρο να της παρεις δεν θα γινει τιποτα. Καμιά φορά συμβαίνουν αμφότερα. Το δώρο όπως εγραψα είναι τελειώς τυπικό, δεν αποσκοπεί σε τίποτα. Οπότε μάλλον πάω στην επιλογή σοκολατοειδών.
leftermann Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρω ότι τα ένσημα φαίνονται στην εκτύπωση του ΙΚΑ περίπου δύο μήνες μετά. Πόσο είναι αυτό το περίπου; Δηλαδή τα ένσημα μέχρι τέλος Οκτώβρη θα φανούν αν κάνω τώρα εκτύπωση ή πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος Δεκέμβρη αρχές Γενάρη; τα ένσημα κάθε μήνα ο εργοδότης έχει προσθεμία να τα δωσει μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, και το ΙΚΑ θέλει άλλες 10 μέρες περίπου για να τα εμφανίσει στο σύστημά του. Οπότε το πολύ μέχρι τις 15 του Δεκέμβρη λογικά θα φαίνονται. (Εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο κατά τις 15 Νοεμβρίου για να εκτυπώσω μέχρι και Σεπτέμβριο) 1
InfernoN Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 μπορειτε να μπειτε Skype ή μονο εμενα εχει σκαλωσει και δεν μπορω να μπω με τιποτα
zio10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 τα ένσημα κάθε μήνα ο εργοδότης έχει προσθεμία να τα δωσει μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, και το ΙΚΑ θέλει άλλες 10 μέρες περίπου για να τα εμφανίσει στο σύστημά του. Οπότε το πολύ μέχρι τις 15 του Δεκέμβρη λογικά θα φαίνονται. (Εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο κατά τις 15 Νοεμβρίου για να εκτυπώσω μέχρι και Σεπτέμβριο) Ευχαριστώ! Άρα θα κάνω μια προσπάθεια από βδομάδα
greengr21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια πηγα και εκανα καταθεση σε ενα ΑΤΜ της εθνικης(χωρις φακελο) στη χρεωστικη καρτα μου,εκανε καταμετρηση τα λεφτα,πατησα το οκ και μετα μου εβγαλε στην οθονη "η συναλλαγη δεν ολοκληρωθηκε",χωρις να μου επιστρεψει τα λεφτα.Το θεμα ειναι οτι μετα εκανα ερωτηση υπολοιπου και στο χαρτακι που εβγαλε εδειχνε οτι το ιδιο ποσο που εβαλα οτι το εκανα αναληψη κατευθειαν!Εννοιεται οτι θα ξαναπαω αυριο στο ατμ και αν υπαρχει προβλημα στη τραπεζα,αλλα ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα?να μου εχει φαει τα λεφτα το μηχανημα?
Valerie_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Από sports direct μπορώ να ψωνίσω με PayPal? ?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Από sports direct μπορώ να ψωνίσω με PayPal? ? Ω ναι! Ορμα 1
mylo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρουμε κανέναν που να φτιάχνει κορνίζες (όχι γυψινες) Θεσσαλονίκη?
iordanis77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι τις μέρες που ήμουν ασφαλισμένος για το μήνα Οκτώβριο. Δεν φαίνονται απευθείας στην εκτύπωση του ΙΚΑ, θέλει κάποιο διάστημα γι'αυτό ρωτάω. (θέλω την εκτύπωση του ΙΚΑ, όχι αυτή που βγάζεις μόνος σου) Aπ οτι διαβασα, υπολογιζεις 25 μερες ανα μηνα. Παιδια πηγα και εκανα καταθεση σε ενα ΑΤΜ της εθνικης(χωρις φακελο) στη χρεωστικη καρτα μου,εκανε καταμετρηση τα λεφτα,πατησα το οκ και μετα μου εβγαλε στην οθονη "η συναλλαγη δεν ολοκληρωθηκε",χωρις να μου επιστρεψει τα λεφτα.Το θεμα ειναι οτι μετα εκανα ερωτηση υπολοιπου και στο χαρτακι που εβγαλε εδειχνε οτι το ιδιο ποσο που εβαλα οτι το εκανα αναληψη κατευθειαν!Εννοιεται οτι θα ξαναπαω αυριο στο ατμ και αν υπαρχει προβλημα στη τραπεζα,αλλα ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω προβλημα?να μου εχει φαει τα λεφτα το μηχανημα? Μιλησε με τους υπαλληλους. Το μηχανημα δε τρωει ποτε λεφτα, οτι προβλημα υπαρχει φαινεται, θα το δουν οι υπαλληλοι και θα σου πιστωσουν τα λεφτα, Στο "Άτλας" φαίνονται και πριν το 2002 αλλά μέχρι το 2014. Τα ένσημα του 2015 δεν είναι περασμένα . Η πρόσβαση στο "Άτλας" γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS και του ΑΜΚΑ ... Πηγα και στο Ατλας, εχουν απ το 1994. Αλλα δε τα αναφερουν αθροιστικα. Και στο ΙΚΑ θελεις χρηση των κωδικων του taxis.
zio10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Aπ οτι διαβασα, υπολογιζεις 25 μερες ανα μηνα. Σε ευχαριστώ, ξέρω πόσα είναι απλά τα θέλω εκτυπωμένα. Θα πάω από βδομάδα και λογικά θα έχουν περαστεί
marduc812 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το πετρέλαιο που βάζουμε στα σπίτια. Το σπίτι είναι μονοκατοικία και ζητήσαμε να μας βάλουν 1 τόνο πετρέλαιο. Μέσα η δεξαμενή είχε περίπου 50 λίτρα πετρέλαιο. Η δεξαμενή είναι 1000 λίτρα και είναι πλαστική. Είναι περίπου 4 χρόνων. Μας έβαλε 1 τόνο και η δεξαμενή είχε άνετα άλλα 10 εκατοστά ακόμα από πάνω για να φουλάρει. Όταν του είπα ότι αφού είχε ήδη πετρέλαιο μέσα δεν θα έπρεπε, αν όχι να μην χωρέσει, τουλάχιστον να γεμίσει, μου απάντησε ότι αυτές οι πλαστικές ανοίγουν με τα χρόνια. Γίνεται να ανοίξει μια δεξαμενή 10% σε 4 χρόνια, ή μας δουλεύει ο τυπάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις