Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρταται τι εννοεις "ασφαλιστηκα στο ΙΚΑ πριν δεκα μερες. Αν εβγαλες βιβλιαριο, μπορεις. Αν γραφτηκες στοο ΙΚΑ, επιασες δουλεια, θθα μπορεσεις οταν βγαλεις βιβλιαριο

Eβγαλα βιβλιαριο.

Οποτε μπορω ε;

(Ρωταω εδω γτ παιρνω στο ικα κ ολο "μιλαει" το τηλ)

Εdit: ακυρο το σηκωσαν εμαθα οτι πληροφοριες ηθελα. Ευχαριστω πολυ παιδια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει "πλύση" ντεποζιτου βενζινης αυτοκινητου;
Για αμαξι που κινειται μια φορα το 2βδομαδο (περιπου) ωστε να φυγει η δυνητικα υπαρχουσα "βρωμα"-κατακάθι απο την βενζινη που καθεται στο ρεζερβουαρ,γινεται κατι τετοιο,εστω και προληπτικά;

Δημοσ.

άρα είσαι στη φάση που είμαι και εγώ. ήμουν και εγώ μέλος αλλά δε. η σελίδα στο fb δε λέει οτι δε δουλεύει.

Eιχαν βγαλει ενα κανονισμο οτι επρεπε τουλαχιστον μια φορα το μηνα να ποσταρεις στο φορουμ τους. Λες γιαυτο?

Μπορεις να κανεις ερωτηση στο fb τους?

Δημοσ.

Προσπαθώ να ποστάρω στο φμπ ένα gif με σκοπό να φαίνεται κατευθείαν. Ανεβάζω το gif στο imgur και μετά πετάω το λινκ, αλλά όταν γίνεται το ποστ το gif δεν κινήται αλλά φαίνεται απλά σαν λινκ. Σε άλλες περιπτώσεις που έχω δει το gif κινήται κανονικά όταν το βλέπει κάποιος στην αρχική του.

Πως γίνεται δύο αρχεία να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από το facebook? Και τα δύο .gif είναι.

Εντωμεταξύ χθες που έκανα ένα τεστ το gif από το imgur έπαιζε κανονικά, ενώ σήμερα όχι. Τι διάολο, το φαντάστηκα εχθές;

Δημοσ.

Υπάρχει "πλύση" ντεποζιτου βενζινης αυτοκινητου;

Για αμαξι που κινειται μια φορα το 2βδομαδο (περιπου) ωστε να φυγει η δυνητικα υπαρχουσα "βρωμα"-κατακάθι απο την βενζινη που καθεται στο ρεζερβουαρ,γινεται κατι τετοιο,εστω και προληπτικά;

δεν ξέρω αν έχει νόημα να γίνει αυτό σε βενζινης, σε ντεπόζιτο ντήζελ το κάνουν πάντως όταν διαπιστώσουν ότι έχει μαζευτεί μπίχλα (το ντήζελ αφήνει όντως μπίχλα, λόγω βιοντήζελ κλπ κλπ )

Δημοσ.

Προσπαθώ να ποστάρω στο φμπ ένα gif με σκοπό να φαίνεται κατευθείαν. Ανεβάζω το gif στο imgur και μετά πετάω το λινκ, αλλά όταν γίνεται το ποστ το gif δεν κινήται αλλά φαίνεται απλά σαν λινκ. Σε άλλες περιπτώσεις που έχω δει το gif κινήται κανονικά όταν το βλέπει κάποιος στην αρχική του.

Πως γίνεται δύο αρχεία να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από το facebook? Και τα δύο .gif είναι.

Εντωμεταξύ χθες που έκανα ένα τεστ το gif από το imgur έπαιζε κανονικά, ενώ σήμερα όχι. Τι διάολο, το φαντάστηκα εχθές;

Νομίζω ότι μπορείς να ανεβάσεις gif κατευθείαν στο fb, δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις πρώτα σε κάποιον image hoster. Εγώ έχω στείλει gif σε προσωπικό μήνυμα και δούλευε κανονικά.

Δημοσ.

Εχει κανεις εμπειρια απο ασυρματο συναγερμο?Θελουμε να βαλουμε σπιτι αλλα σκευτομαστε τα καλωδια η τα κουτια που θα φαινονται αν βαλουμε ενσυρματο :unsure:

Δημοσ.

Ξέρω ότι τα ένσημα φαίνονται στην εκτύπωση του ΙΚΑ περίπου δύο μήνες μετά. Πόσο είναι αυτό το περίπου; Δηλαδή τα ένσημα μέχρι τέλος Οκτώβρη θα φανούν αν κάνω τώρα εκτύπωση ή πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος Δεκέμβρη αρχές Γενάρη;

Δημοσ.

Ξέρω ότι τα ένσημα φαίνονται στην εκτύπωση του ΙΚΑ περίπου δύο μήνες μετά. Πόσο είναι αυτό το περίπου; Δηλαδή τα ένσημα μέχρι τέλος Οκτώβρη θα φανούν αν κάνω τώρα εκτύπωση ή πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος Δεκέμβρη αρχές Γενάρη;

Γραφτηκα προσφατα στη σελιδα του ΙΚΑ. Μπορεις να δεις ποσες μερες εχεις απ το 2002 κι επειτα, ποτε θα παρεις συνταξη και πόσο περιπου θα ειναι.

Οτα λες ενσημα εννοεις τις ημερες?

• Like 1
Δημοσ.

Γραφτηκα προσφατα στη σελιδα του ΙΚΑ. Μπορεις να δεις ποσες μερες εχεις απ το 2002 κι επειτα, ποτε θα παρεις συνταξη και πόσο περιπου θα ειναι.

Οτα λες ενσημα εννοεις τις ημερες?

Ναι τις μέρες που ήμουν ασφαλισμένος για το μήνα Οκτώβριο. Δεν φαίνονται απευθείας στην εκτύπωση του ΙΚΑ, θέλει κάποιο διάστημα γι'αυτό ρωτάω. (θέλω την εκτύπωση του ΙΚΑ, όχι αυτή που βγάζεις μόνος σου)

Δημοσ.

Τι δώρο να πάρω σε κοπέλα (είχε γενέθλεια) την οποία ξέρω ελάχιστα -οπότε είναι αδύνατον να ξέρω τις προτιμήσεις της-; Κάτι universal. Σκεφτόμουνα κανένα κασκόλ/φουλάρι ή απλά κάποια λίγο πιο πρίμιουμ σοκολατάκια. Μπάτζετ κανένα 20ε γιατί είναι πιο πολύ συμβολικό.

Δημοσ.

Τι δώρο να πάρω σε κοπέλα (είχε γενέθλεια) την οποία ξέρω ελάχιστα -οπότε είναι αδύνατον να ξέρω τις προτιμήσεις της-; Κάτι universal. Σκεφτόμουνα κανένα κασκόλ/φουλάρι ή απλά κάποια λίγο πιο πρίμιουμ σοκολατάκια. Μπάτζετ κανένα 20ε γιατί είναι πιο πολύ συμβολικό.

Αφου δεν ξερεις τα γουστα της μια ωραια ανθοδεσμη με μια καρτα που να γραφει χρονια πολλα.Σιγουρη επιτυχια.

Δημοσ.

Στο "Άτλας" φαίνονται και πριν το 2002 αλλά μέχρι το 2014. Τα ένσημα του 2015

δεν είναι περασμένα . Η πρόσβαση στο "Άτλας" γίνεται με τη χρήση των κωδικών

του ΤΑΧΙS και του ΑΜΚΑ ...

Ναι τις μέρες που ήμουν ασφαλισμένος για το μήνα Οκτώβριο. Δεν φαίνονται απευθείας στην εκτύπωση του ΙΚΑ, θέλει κάποιο διάστημα γι'αυτό ρωτάω. (θέλω την εκτύπωση του ΙΚΑ, όχι αυτή που βγάζεις μόνος σου)

zio τα ένσημα του Οκτωβρίου δεν πρέπει να φαίνονται ακόμα ...

Δημοσ.

Στο "Άτλας" φαίνονται και πριν το 2002 αλλά μέχρι το 2014. Τα ένσημα του 2015

δεν είναι περασμένα . Η πρόσβαση στο "Άτλας" γίνεται με τη χρήση των κωδικών

του ΤΑΧΙS και του ΑΜΚΑ ...

zio τα ένσημα του Οκτωβρίου δεν πρέπει να φαίνονται ακόμα ...

Thanks, έτσι νομίζω κι εγώ. Μάλλον τέλη του μήνα ή αρχές του άλλου θα φανούν

Δημοσ.

Thanks, έτσι νομίζω κι εγώ. Μάλλον τέλη του μήνα ή αρχές του άλλου θα φανούν

Στο δικο μου μητρωο στο Ατλας φαινονται μεχρι και το πρωτο τριμηνο του 2015
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...