Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέμπερες, ναι. Πάρε κάτι υδατοδιαλυτό γενικά και σε σωληνάριο, όχι ξηρό χρώμα. Η τέμπερα θα βγει ματ, όπως το παραπάνω. Αν βάψεις με παιδί ίσως έχει πλάκα και με δαχτυλομπογιές.

Παρεμπιπτόντως για να μη σου γράφω και στο άλλο τόπικ, λαρδί με μυρωδικά να το κάνεις το λίπος. Έφαγα τελευταία εδώ σε κάτι οινοποιεία παράλληλα με γευσιγνωσία κρασιού ένα τέτοιο, εδώ το λένε SCHMALZ, ρε φίλε δοκίμασα όλη τη λίστα και στο τέλος ήμουν σε θέση να θυμηθώ ποιο μου άρεσε. Λίγο μπρουτάλ για τα γούστα μου αλλά δεν έχω ευχαριστηθεί περισσότερο κρασί.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τέμπερες, γιέα. Σε βιβλιοπωλεία υποθέτω. Και οι δαχτυλομπογιές καλή ιδέα. Θένκιου θένκιου :)

Ωραίο αυτό με το λίπος, αλλά με τις ΤΣΙΓΑΡΙΔΕΣ τι γίνεται μετά; :)

Δημοσ.

Τέμπερες, ναι. Πάρε κάτι υδατοδιαλυτό γενικά και σε σωληνάριο, όχι ξηρό χρώμα. Η τέμπερα θα βγει ματ, όπως το παραπάνω. Αν βάψεις με παιδί ίσως έχει πλάκα και με δαχτυλομπογιές.

Παρεμπιπτόντως για να μη σου γράφω και στο άλλο τόπικ, λαρδί με μυρωδικά να το κάνεις το λίπος. Έφαγα τελευταία εδώ σε κάτι οινοποιεία παράλληλα με γευσιγνωσία κρασιού ένα τέτοιο, εδώ το λένε SCHMALZ, ρε φίλε δοκίμασα όλη τη λίστα και στο τέλος ήμουν σε θέση να θυμηθώ ποιο μου άρεσε. Λίγο μπρουτάλ για τα γούστα μου αλλά δεν έχω ευχαριστηθεί περισσότερο κρασί.

Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλά πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με ζωγραφική και ίσως δεν τα θυμάμαι καλά. Είναι οι τέμπερες υδατοδιαλυτές; Εγώ θυμάμαι ότι όπου έπεφτε τέμπερα δεν έβγαινε με τίποτα.

Δημοσ.

Δες και σε μαγαζιά με παιχνίδια ίσως... να αποφύγεις μαγαζιά με είδη ζωγραφικής - θα είναι αρκετά πιο ακριβά. Τσιγαρίδες ε; Είσαι μερακλής.

Δημοσ.

Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλά πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με ζωγραφική και ίσως δεν τα θυμάμαι καλά. Είναι οι τέμπερες υδατοδιαλυτές; Εγώ θυμάμαι ότι όπου έπεφτε τέμπερα δεν έβγαινε με τίποτα.

Ναι βρε. Και στην τελική put some windex - θα βγει σιγουρα.

Εντιτ, εννοείς σε ρούχα; το ότι είναι υδατοδιαλυτή η τέμπερα δε σημαίνει ότι θα βγει από το ρούχο. απλά τη διαχωρίζει από τα χρώματα λαδιού. τα οποία btw μάλλον θα μείνουν για πάντα εκεί αν δεν βάλεις διαλυτικό.

Δημοσ.

Ξύστρα σε παράθυρο σπιτιού;! Ναι, το πολύ πολύ να γίνει καρό από το ξύσιμο, σιγά, θα παίζει τρίλιζα με τις δαχτυλομπογιές μετά.

Δημοσ.

Ναι βρε. Και στην τελική put some windex - θα βγει σιγουρα.

Εντιτ, εννοείς σε ρούχα; το ότι είναι υδατοδιαλυτή η τέμπερα δε σημαίνει ότι θα βγει από το ρούχο. απλά τη διαχωρίζει από τα χρώματα λαδιού. τα οποία btw μάλλον θα μείνουν για πάντα εκεί αν δεν βάλεις διαλυτικό.

Όχι μόνο σε ρούχα ρε συ. Θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο, έσταζε καμιά φορά λίγη τέμπερα στο θρανίο και έμενε εκεί. Δεν έφευγε με τίποτα. Μπορεί και να μπερδεύομαι. Όπως είπα έχω πολλά χρόνια να πιάσω μπογιές κα πινέλα στα χέρια μου.

Δημοσ.

Ασφαλιστικα πρωτη φορα ικα πριν 10 μερες. Δεν εχω ξαναασφαλιστει στο ικα ποτε.

Μπορω να παω οφθαλμιατρο να μου γραψει να παρω γυαλια μυωπιας;

Δημοσ.

Ναι απλα ρωταω επειδη ειναι "φρεσκο" ακομα

Μηπως χρειαζεται να περασει καποιος χρονος και καλα του τυπου μετα το πρωτο χρονο μπορεις κτλπ..

Δημοσ.

Εξαρταται τι εννοεις "ασφαλιστηκα στο ΙΚΑ πριν δεκα μερες. Αν εβγαλες βιβλιαριο, μπορεις. Αν γραφτηκες στοο ΙΚΑ, επιασες δουλεια, θθα μπορεσεις οταν βγαλεις βιβλιαριο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...