Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα του τηλεφώνου και να κάνει ένα κινητό να χρησιμοποιείται ως απλο wireless dect τηλέφωνο ?

Κάτι τέτοιο εννοείς;

(αν ναι, ψάξε για panasonic link2cell)

Για σκέτη συσκευή (χωρίς να είναι και βάση/ασυρματο τηλέφωνο δεν έχω κάτι υπ' όψη)

EDIT: Βρήκα και αυτό που πάλι δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς αλλά κάνει κάτι αντίστοιχο

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια περιμενω ενα δεματακι εδω και καιρο απο banggood.Το οποιο παιζει να ρθει οταν δεν θα ειμαι πια στην πολη που εβαλα να μου το στειλουν διοτι ειμαι φοιτητης. Μπορω να κανω καμια εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο και να παει να το παραλαβει αυτος αντι για μενα απο τα ΕΛΤΑ?

Είναι ανάλογα το κατάστημα. Στο δικό μου πχ θέλει και τις δύο ταυτότητες και την ειδοποίηση για να το δώσουν σε άλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν φύγω από τον ΟΤΕ πριν την λήξη του συμβολαίου πόσο θα πρέπει να τους πληρώσω?

Τελικά το βρήκα (νομιζω)

Επεξ/σία από Professor Xavier
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω θέμα με το λαπτοπ, βρίσκει όλα τα wifi της γειτονιάς αλλά το δικό μου το βρίσκει μία στο τόσο

Κινητά tablet κτλ συνδέονται κανονικά 24/7

Οκ λύθηκε, το router ήταν στο κανάλι 13

Το wifi analyzer είναι καλό για να βρω το κατάλληλο κανάλι;

Επεξ/σία από Porg
Δημοσ.

Εχετε κατα νου καμια εφαρμογη για iPhone για ραδιόφωνο που να δουλεύει με το 3G ανοιχτό; Εχω το E-Radio το οποίο λέει οτι μονο απο wifi μπορει να παιξει σταθμους.

Δημοσ.

Ψαχνω εναν θερμοστατη πριζας με ψηφιακες ενδειξεις και ενα θερμοστατη χωρου για κεντρικη θερμανση με ψηφιακη ενδειξη θερμοκρασιας δωματιου και επιθυμητης θερμοκρασιας. Εχω μπερδευτει αρκετα. Μπορει καποιος να βοηθησει με καποια λινκ;

Δημοσ.

Εχετε κατα νου καμια εφαρμογη για iPhone για ραδιόφωνο που να δουλεύει με το 3G ανοιχτό; Εχω το E-Radio το οποίο λέει οτι μονο απο wifi μπορει να παιξει σταθμους.

Link.png Site: TuneInRadio?

Δημοσ.

με τι είδους μπογιές μπορώ να ζωγραφίσω στα τζάμια του σπιτιού μου; Χριστουγεννιάτικα θέλω να κάνω, όπως κάνουν τα μαγαζιά τις βιτρίνες τους.

Δημοσ.

Έχω θέμα με το λαπτοπ, βρίσκει όλα τα wifi της γειτονιάς αλλά το δικό μου το βρίσκει μία στο τόσο

Κινητά tablet κτλ συνδέονται κανονικά 24/7

Οκ λύθηκε, το router ήταν στο κανάλι 13

Το wifi analyzer είναι καλό για να βρω το κατάλληλο κανάλι;

Εγώ το χρησιμοποιώ το wi-fi analyser και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Κατά προτίμηση ρύθμισε το wi-fi του ρούτερ σε κάποιο κανάλι από το 1 μέχρι το 11.

Δημοσ.

με τι είδους μπογιές μπορώ να ζωγραφίσω στα τζάμια του σπιτιού μου; Χριστουγεννιάτικα θέλω να κάνω, όπως κάνουν τα μαγαζιά τις βιτρίνες τους.

Θες να βάψεις πολύ πράμα ή μικρά σχέδια; υπάρχουν αυτές οι μπογιές-σωληνάρια για παιδάκια που μπορεις ξερωγω να κανεις σχεδιάκια. Ή αναφέρεσαι σε αυτό στο λευκό θόλωμα σαν υγρασία στις άκρες του παραθύρου; (αυτό γίνεται με σπρέη. εχμ. ειδικό σπρεη)

• Like 1
Δημοσ.

Θες να βάψεις πολύ πράμα ή μικρά σχέδια; υπάρχουν αυτές οι μπογιές-σωληνάρια για παιδάκια που μπορεις ξερωγω να κανεις σχεδιάκια. Ή αναφέρεσαι σε αυτό στο λευκό θόλωμα σαν υγρασία στις άκρες του παραθύρου; (αυτό γίνεται με σπρέη. εχμ. ειδικό σπρεη)

θέλω να κάνω στο τζάμι του παιδικού κάναν αγιοβασίλη, κάνα έλατο, λίγο χιόνι, κλαήνμάην δηλαδή, όχι πολύ πράμα. Δεν το λες και λίγο όμως. Αυτό πχ

zografies-vitrinas_o.jpg

με τι μπογιές το φτιάξανε;

Δημοσ.

θέλω να κάνω στο τζάμι του παιδικού κάναν αγιοβασίλη, κάνα έλατο, λίγο χιόνι, κλαήνμάην δηλαδή, όχι πολύ πράμα. Δεν το λες και λίγο όμως. Αυτό πχ

zografies-vitrinas_o.jpg

με τι μπογιές το φτιάξανε;

Υποθέτω, με τέμπερες.

?u=http%3A%2F%2Fwww.playcity.gr%2Fimages

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...