saxos55 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το marshmallow πως το λέμε στα Ελληνικά; Σε γενικές γραμμές κυκλοφορεί Ελλάδα; Αν πάω σε κανένα μεγάλο σούπερ μάρκετ μπορεί να βρω; Νομίζω δεν έχουν μετάφραση. Τα λένε ..."μαρσμέλοουζ" Έχω δει σίγουρα στο Metro Mall και στο Mall στο Μαρούσι (στους πάγκους που έχουν χύμα στους διαδρόμους) Δες κι εδώ άλλα σημεία από έναν συγκεκριμένο παρασκευαστή που βρήκα http://www.mak-zach.gr/clients.php
kalogeros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δύο φορές που πήρα γάλα από γνωστή αλυσίδα αυτόματων πωλητών γάλακτος, παρατήρησα ότι ο αριθμός απόδειξης ήταν #00000. Και τις δύο φορές πήγα κατά τις 10 το βράδυ (+- μισή ώρα). Επιτρέπεται να εκδίδεται απόδειξη με αριθμό 0 (μηδέν); Δεν θα έπρεπε να ξεκινάει από το 1 και να αυξάνεται;
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το marshmallow πως το λέμε στα Ελληνικά; Σε γενικές γραμμές κυκλοφορεί Ελλάδα; Αν πάω σε κανένα μεγάλο σούπερ μάρκετ μπορεί να βρω; Ζαχαρωτο-α
Adon1s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αφρους,σφουγγαρια τα λεω εγω . Πριν κανα 2μηνο εμαθα οτι τα λενε μαρσμάλλοουζ.
Praetorianos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Kι εγώ το έχω απορία αλλά νομίζω πως δεν μπορούν να δουν ποιοί έχουν κάνει like. Παλιότερα φαινοταν αλλά εδώ και καιρό όχι. Γιατί δεν μπορούν? Φαίνεται σίγουρα. Γι' αυτό που ρώτησε ο Porg, ίσως έχουν κάποιον και κάνει διασταύρωση στοιχείων, οπότε αν σε λένε Γιάννη αλλά έχεις όνομα Pantelaras στο Facebook, δεν συμμετέχεις.
manos_x19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Χαίρεται, με ένα πακέτο easy parcel post υπάρχουν έξοδα αποστολής αν θέλω να στείλω ένα δέμα ( εντός Ελλάδος ) ; Φυσικα και ΔΕΝ υπαρχουν εξοδα αποστολής, αρκει να τηρησεις τις προδιαγραφες του πακετου [πχ το βαρος του αντικειμενου που θα βαλεις να μην υπερβαινει το προδιαγραμμενο] Εχω μια Logitech WebCam που δε την χρησιμοποιω. Υπαρχει καποια εφαρμογη για υπολογιστη,οχι απαραιτητα της εταιριας, ωστε να εχω ενα ανοιχτο παραθυρο και να βλεπω απο την καμερα ; Πχ να ειμαι στο επανω δωματιο και να βαλω την καμερα να κοιταει απο μια τζαμαρια εξω απο την εξωπορτα,οποτε αμα θελω να κατεβω να ανοιξω. Μπορεί καν να υπάρχουν και πάνω απο 1.000 τετοια προγραμματακια [web cam surveillance freeware]. Για ψαξε για τα: dorgem Surveillance Scan II home_watcher_2 spycam 1
agrio.imeros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δύο φορές που πήρα γάλα από γνωστή αλυσίδα αυτόματων πωλητών γάλακτος, παρατήρησα ότι ο αριθμός απόδειξης ήταν #00000. Και τις δύο φορές πήγα κατά τις 10 το βράδυ (+- μισή ώρα). Επιτρέπεται να εκδίδεται απόδειξη με αριθμό 0 (μηδέν); Δεν θα έπρεπε να ξεκινάει από το 1 και να αυξάνεται; Οι αυτόματοι πωλητές νομίζω δεν δίνουν αποδείξεις για φορολογική χρήση . Πιο πολύ αυτές οι αποδείξεις παίζουν το ρόλο της ετικέτας του προϊόντος . Π.χ. για το γάλα που πήρες είναι τυπωμένα πάνω στην απόδειξη , εκτός την χρηματική συναλλαγή, στοιχεία για την θερμοκρασία του γάλακτος, ημερομηνία παστερίωσης και λήξης κτλ ... 1
GreekMonkey Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να τυπώνει αφίσες εκτός από το αφισόραμα;
censOred Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στην πλατεια ιπποδρομιου ειχα εκτυπωσει κατι αφισες αλλα πανε χρονια τωρα
idomeneas7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν μπορούν? Φαίνεται σίγουρα. Γι' αυτό που ρώτησε ο Porg, ίσως έχουν κάποιον και κάνει διασταύρωση στοιχείων, οπότε αν σε λένε Γιάννη αλλά έχεις όνομα Pantelaras στο Facebook, δεν συμμετέχεις. Εννοούσα όλους όσους έχουν κάνει. Εγώ πχ τα εχω στο private και δεν φαινονται. Επίσης έχω σελίδα με χιλιάδες likes (της δουλειάς) και βλέπω μόνο μερικές εκατοντάδες από αυτούς. 1
alfeios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εδω και δεκα μερες εχει αναψει πολυ ξεθωριασμενα και για πολυ λιγο το λαμπακι του δυναμο-μπαταριας στο αυτοκινητο. Πήγα στο συνεργειο, μετρησε τη μπαταρια ειδε οτι εκεινη τη στιγμη φορτιζε. Τι κανουμε ; Προχωραμε αμεσα σε επισκευη ή περιμενουμε να μας αφησει η μπαταρια στο δρομο πρωτα ;
Valerie_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 θες να μπλέκεις με οδικές; άλλαξε την να ησυχάσεις.
alfeios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 θες να μπλέκεις με οδικές; άλλαξε την να ησυχάσεις. Αλλαξε την ; Την μπαταρια ; Ο Δυναμο εχει το προβλημα .....
toshd3000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εδω και δεκα μερες εχει αναψει πολυ ξεθωριασμενα και για πολυ λιγο το λαμπακι του δυναμο-μπαταριας στο αυτοκινητο. Πήγα στο συνεργειο, μετρησε τη μπαταρια ειδε οτι εκεινη τη στιγμη φορτιζε. Τι κανουμε ; Προχωραμε αμεσα σε επισκευη ή περιμενουμε να μας αφησει η μπαταρια στο δρομο πρωτα ; εννοεις αναψε στιγμιαια και εσβησε? γιατι να αλλαξει μπαταρια?συνηθως για το δυναμο αναβει το λαμπακι..ποσα χρονια εχεις την μπαταρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις