Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ, επισης γνωριζετε αν απο ενα καταστημα κοσμοτε σου βγαζουν αμεσα βεβαιωση ταυτοποιησης αριθμου τηλεφωνου ;; 

Ευχαριστώ, επισης γνωριζετε αν απο ενα καταστημα κοσμοτε σου βγαζουν αμεσα βεβαιωση ταυτοποιησης αριθμου τηλεφωνου ;; 

ή επισης αν θεωρειται η υπευθυνη δηλωση σαν "βεβαιωση μονιμης κατοικιας" .Ευχαριστω

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ή επισης αν θεωρειται η υπευθυνη δηλωση σαν "βεβαιωση μονιμης κατοικιας" .Ευχαριστω

Δε νομίζω, υπάρχει συγκεκριμένο χαρτί που το παίρνεις από το δήμο σου

• Like 1
Δημοσ.

Η υπευθυνη δηλωση θελει υπογραφη απο ΚΕΠ ή αστυνομια;

Για να πληρωσω το ενοικιο απο τραπεζα Alpha σε Λογαριασμο στη Πειραιως, μεσω e-banking, πηγαινω στο μεταφορες --> εντος Ελλαδος ή στο Πληρωμης ---> Καρτα αλλης τραπεζας. Ή καπου αλλου;

Όχι στο πληρωμες.

Μεταφορές σε αλλη τραπεζα εσωτερικου...

Μπορείς βέβαια να σώσεις τη συναλλαγή ώστε να μην παιδεύεσαι κάθε φορά.

Επίσης μπορείς να δώσεις και πάγια εντολή...

34yut8g.jpg

Από το gsis μπορείς σίγουρα ή μπορείς να το ζητήσεις από το λογιστή σου. Από τα ΚΕΠ δεν ξέρω

Αν δεν βγαίνει μέσα από το σύστημα (για οποιονδήποτε λόγο) δεν θα βγαίνει και από τα ΚΕΠ (δεν είμαι σίγουρος αν βγάζουν πλέον)...

Αν λοιπόν δεν βγαίνει, τότε μόνο από την εφορία απευθείας.

Αν το ζητήσεις από το λογιστή σου μπορεί να στο στείλει με mail. Δεν απαιτείται κάποιο "γνήσιο" χαρτί πλέον, γιατί έχει σφραγίδα από το gsis και μπορεί να γίνει έλεγχος γνησιότητας

• Like 1
Δημοσ.

Έβλεπα αυτό: Με ένα like στη σελίδα μας στο facebook και τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής από τις 30 Νοεμβρίου

Και έχω την απλή απορία, είναι όντως απαραίτητο το like η το λένε απλά για σε πείσουν να κάνεις;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πχ μπορείς να στείλεις τα στοιχεία σου χωρίς να κάνεις like

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι στο πληρωμες.

Μεταφορές σε αλλη τραπεζα εσωτερικου...

Μπορείς βέβαια να σώσεις τη συναλλαγή ώστε να μην παιδεύεσαι κάθε φορά.

Επίσης μπορείς να δώσεις και πάγια εντολή...

34yut8g.jpg

Δεν μου εμφανιζει τετοιες επιλογες ακομα. Ισως επειδη θελει το extra pin. Εκανα σημερα την αιτηση για να μου στειλουν την συσκευη.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο. Ξερεις εαν μπορω να φορτιζω και μια προπληρωμενη καρτα που εχω στην Πειραιως;

Και για να στειλω λεφτα σε λογαριασμο δικο μου σε αλλη τραπεζα θα κοστισει κατι;

Επισης, εκανα 2 πληρωμες cyta, εφορια, αλλα δεν μου ηρθαν αποδειξεις οτι πληρωσα.. Παρα μονο e-mail σχετικα με "Επιτυχής καταχώρηση πληρωμής".

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

1) Σχετικά με την προπληρωμένη δεν γνωρίζω. Σίγουρα μπορείς να πληρώσεις πιστ.καρτα άλλης τράπεζας, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να φορτίσεις.

2) Όταν κάνεις έμβασμα πάντα υπάρχει κόστος. Γνωρίζω πχ ότι απο Πειραιώς-->Eurobank ο αποστολέας πληρώνει 1€ και ο λήπτης 3€. (χρέωση Πειραιώς και Eurobank αντίστοιχα)... νομίζω ότι μπορείς να δεις το κόστος πριν την συναλλαγή.

3) Να σώζεις ή να κάνεις εκτύπωση την πληρωμή. Επίσης μπορείς να την βρεις είτε στην κίνηση του λογαριασμού σου είτε στο "Πληρωμές-->Ερωτήσεις"

Δημοσ.

Έβλεπα αυτό: Με ένα like στη σελίδα μας στο facebook και τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής από τις 30 Νοεμβρίου

Και έχω την απλή απορία, είναι όντως απαραίτητο το like η το λένε απλά για σε πείσουν να κάνεις;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πχ μπορείς να στείλεις τα στοιχεία σου χωρίς να κάνεις like

Kι εγώ το έχω απορία αλλά νομίζω πως δεν μπορούν να δουν ποιοί έχουν κάνει like. Παλιότερα φαινοταν αλλά εδώ και καιρό όχι.

Διατηρώ μια επιφύλαξη απλά να μην ξέρω πως να το κάνω και να γίνεται.

• Moderators
Δημοσ.

Ποια ηθοποιός επαιζε/παιζει το ρολο της θειας Νονη στην παράσταση Το Γλυκο Πουλί της Νιοτης με τον

Πουλακη?

:lol:

Δημοσ.

Ποια ηθοποιός επαιζε/παιζει το ρολο της θειας Νονη στην παράσταση Το Γλυκο Πουλί της Νιοτης με τον

Πουλακη?

:lol:

Βέφη Ρέδη

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια Logitech WebCam που δε την χρησιμοποιω.

Υπαρχει καποια εφαρμογη για υπολογιστη,οχι απαραιτητα της εταιριας, ωστε να εχω ενα ανοιχτο παραθυρο και να βλεπω απο την καμερα ;

Πχ να ειμαι στο επανω δωματιο και να βαλω την καμερα να κοιταει απο μια τζαμαρια εξω απο την εξωπορτα,οποτε αμα θελω να κατεβω να ανοιξω.

Δημοσ.

έχει κανείς να προτείνει κάνα καλό και εύχρηστο mp3 player να πάρω για τον μαντραχαλίδη μου που είναι 10 χρονών και θέλει να ακούει black sabbath όπου σταθεί και όπου βρεθεί;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια τα χριστουγεννα γνωριζεται αν το amazon βγαζει προσφορες σε πραγματα?? (για hardware ενδιαφερομαι)

Εdit:  Και κατι ακομα,γιατι στις αγγελιες που βαζω τελευταια τις φωτογραφιες μου τις βαζει αναποδα ή στραβα? :P

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.

Το marshmallow πως το λέμε στα Ελληνικά; Σε γενικές γραμμές κυκλοφορεί Ελλάδα; Αν πάω σε κανένα μεγάλο σούπερ μάρκετ μπορεί να βρω;

post-208098-0-64396600-1449147209_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...