iordanis77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/eparavolo.html Εννοειται οτι το διαβασα, αλλα δε διευκρινιζει αυτα που ρωταω. Εστειλα την αιτηση αναγραφοντας τον κωδικο του παραβολου και το δεχτηκε, το οποιο ομως δεν εχω πληρωσει. Περιεργα πραγματα.
toshd3000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το παραβολο θα πας στην τραπεζα να το πληρωσεις και μετα απο 1-2 μερες θα φανει στο συστημα πληρωμενο.. αν οχι νομιζω ακυρωνεται και η αιτηση
iordanis77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το παραβολο θα πας στην τραπεζα να το πληρωσεις και μετα απο 1-2 μερες θα φανει στο συστημα πληρωμενο.. Μεσω web banking δε γινεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς και γίνεται, λογικά υπάρχει κατάλληλη κατηγορία για e-παράβολο, στην Εθνική σίγουρα...
alfeios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μεσω web banking δε γινεται?Γινεται. Πρεπει να εχει κωδικο πληρωμης επανω
iordanis77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γινεται. Πρεπει να εχει κωδικο πληρωμης επανω Δε βλεπω να εχει κωδικο πληρωμης επανω, μόνο το κωδικο του παραβολου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο θα ειναι οντως inconvenient Προφανως θα πρεπει να δω αν εχει κανα τρακαρισμα κλπ για να μην μου πουν επειτα πως το εκανα εγω κλπ, αλλα θα πρεπει να τραβηξω και κανα βιντεακι ξερωγω περιμετρικα του αυτοκινητου για να ειμαι σιγουρος ή ειναι overkill φαση? Για μένα καλό είναι να τραβήξεις βίντεο η φωτογραφίες κατα την παραλαβή παράδοση γιατι κάνουν άπειρες μαλακιες.η Ενός φίλου μου του είχαν στείλει από Αγγλία στην Ελλάδα να πληρώσει οπότε κάντο να σαι σίγουρος
iordanis77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Έχει κωδικό πληρωμής Εχεις ενα τετοιο παραβολο μπροστα σου και βλεπεις καπου να λεει "κωδικος πληρωμης"?
Pa0ki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις ενα τετοιο παραβολο μπροστα σου και βλεπεις καπου να λεει "κωδικος πληρωμης"? Το e-paravolo για το διαβατήριο που έβγαλα πριν μια βδομάδα είχε
gregdel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι πληρώνεται και με πιστωτική... και μάλιστα φαίνεται άμεσα η πληρωμή
Luxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Η υπευθυνη δηλωση θελει υπογραφη απο ΚΕΠ ή αστυνομια; Για να πληρωσω το ενοικιο απο τραπεζα Alpha σε Λογαριασμο στη Πειραιως, μεσω e-banking, πηγαινω στο μεταφορες --> εντος Ελλαδος ή στο Πληρωμης ---> Καρτα αλλης τραπεζας. Ή καπου αλλου;
afairesths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα γνωριζετε αν απο τα κεπ μπορουμε να βγαλουμε εκκαθαριστικο φορολογικης δηλωσης;
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα γνωριζετε αν απο τα κεπ μπορουμε να βγαλουμε εκκαθαριστικο φορολογικης δηλωσης; Από το gsis μπορείς σίγουρα ή μπορείς να το ζητήσεις από το λογιστή σου. Από τα ΚΕΠ δεν ξέρω
alfeios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα γνωριζετε αν απο τα κεπ μπορουμε να βγαλουμε εκκαθαριστικο φορολογικης δηλωσης;Μπορεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις