Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοειται οτι το διαβασα, αλλα δε διευκρινιζει αυτα που ρωταω.

Εστειλα την αιτηση αναγραφοντας τον κωδικο του παραβολου και το δεχτηκε, το οποιο ομως δεν εχω πληρωσει. Περιεργα πραγματα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παραβολο θα πας στην τραπεζα να το πληρωσεις και μετα απο 1-2 μερες θα φανει στο συστημα πληρωμενο..

αν οχι νομιζω ακυρωνεται και η αιτηση

Δημοσ.

το παραβολο θα πας στην τραπεζα να το πληρωσεις και μετα απο 1-2 μερες θα φανει στο συστημα πληρωμενο..

Μεσω web banking δε γινεται?

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς και γίνεται, λογικά υπάρχει κατάλληλη κατηγορία για e-παράβολο, στην Εθνική σίγουρα...

Δημοσ.

Γινεται. Πρεπει να εχει κωδικο πληρωμης επανω

Δε βλεπω να εχει κωδικο πληρωμης επανω, μόνο το κωδικο του παραβολου.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο θα ειναι οντως inconvenient :lol:

Προφανως θα πρεπει να δω αν εχει κανα τρακαρισμα κλπ για να μην μου πουν επειτα πως το εκανα εγω κλπ, αλλα θα πρεπει να τραβηξω και κανα βιντεακι ξερωγω περιμετρικα του αυτοκινητου για να ειμαι σιγουρος ή ειναι overkill φαση?

Για μένα καλό είναι να τραβήξεις βίντεο η φωτογραφίες κατα την παραλαβή παράδοση γιατι κάνουν άπειρες μαλακιες.η

Ενός φίλου μου του είχαν στείλει από Αγγλία στην Ελλάδα να πληρώσει οπότε κάντο να σαι σίγουρος

Δημοσ.

Έχει κωδικό πληρωμής

Εχεις ενα τετοιο παραβολο μπροστα σου και βλεπεις καπου να λεει "κωδικος πληρωμης"?

Δημοσ.

Εχεις ενα τετοιο παραβολο μπροστα σου και βλεπεις καπου να λεει "κωδικος πληρωμης"?

Το e-paravolo για το διαβατήριο που έβγαλα πριν μια βδομάδα είχε

Δημοσ.

Η υπευθυνη δηλωση θελει υπογραφη απο ΚΕΠ ή αστυνομια;

Για να πληρωσω το ενοικιο απο τραπεζα Alpha σε Λογαριασμο στη Πειραιως, μεσω e-banking, πηγαινω στο μεταφορες --> εντος Ελλαδος ή στο Πληρωμης ---> Καρτα αλλης τραπεζας. Ή καπου αλλου;

Δημοσ.

Καλησπερα γνωριζετε αν απο τα κεπ μπορουμε να βγαλουμε εκκαθαριστικο φορολογικης δηλωσης; 

Από το gsis μπορείς σίγουρα ή μπορείς να το ζητήσεις από το λογιστή σου. Από τα ΚΕΠ δεν ξέρω

Δημοσ.

Καλησπερα γνωριζετε αν απο τα κεπ μπορουμε να βγαλουμε εκκαθαριστικο φορολογικης δηλωσης;

Μπορεις
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...