gregdel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον παίζουν ρόλο τα γραμμάρια του χαρτιού.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σημερα αρχιζει η ανανέωση της καρτας ανεργιας διαστημα 29/11/-/06/12 μπηκα σημερα απο το κινητο αλλα δεν βλεπω πουθενα στην αρχικη το κουμπι της ανανεωσης. Τι παιζει; επειδη παω να το κανω αππο το κινητο ή επειδη ειναι κυριακη;
mary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε αύριο. Δε θα χάσεις τίποτα αν την κάνεις την επόμενη μέρα
Professor Xavier Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πως υπολογίζεται το επίδομα αδείας για κάποιον που δεν έχει δουλέψει από την αρχή του χρόνου? Ο εργοδότης είπε πως θα το βάλει μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και θέλω να δω τι θα με περιμένει!
iordanis77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Χμ,ενα βιβλιο με σκληρο εξωφυλλο και ~1600 σελιδες(χαρτι σαμουα) ποσο παχος στο περιπου μπορει να εχει? Eυκολο! Παιρνεις το παχος της σελιδας και πολλαπλασιαζεις με το 1600.
toshd3000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πως υπολογίζεται το επίδομα αδείας για κάποιον που δεν έχει δουλέψει από την αρχή του χρόνου? Ο εργοδότης είπε πως θα το βάλει μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και θέλω να δω τι θα με περιμένει! μαζι με το δωρο θα το παρεις γιατι πρεπει να εχεις παρει την αδεια πριν κλεισει ο χρονος.. αδεια δικαιουσε 2 μερες το μηνα νομιζω πρεπει να ειναι 1,8 κατι τετοιο δλδ για 5 μηνες δουλειας δικαιουσε 9 μερες αδεια με τα αναλογα λεφτα για το επιδομα.. το επιδομα ειναι μισος μισθος ή 13 ημερομισθια...
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε αύριο. Δε θα χάσεις τίποτα αν την κάνεις την επόμενη μέρα Μπα απο το κινητο ουτε σήμερα δεν με αφηνει. Υπολογιστη τωρα δεν εχω
iordanis77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Θελω να παρω πιστοποιητικο χρονου ασφαλισης και οικογενειακης καταστασης για να τα στειλω στον ασεπ σε μια προκυρηξη που ληγει την αλλη βδομαδα, προλαβαινω? σε ποσες μερες βγαινουν?
Professor Xavier Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Θελω να παρω πιστοποιητικο χρονου ασφαλισης και οικογενειακης καταστασης για να τα στειλω στον ασεπ σε μια προκυρηξη που ληγει την αλλη βδομαδα, προλαβαινω? σε ποσες μερες βγαινουν?Πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης βγαίνει αμέσως, το άλλο δεν ξέρω. Εγώ πάω και το βγάζω στο δημαρχείο, αν πας σε κεπ μπορεί να σου πουν ότι θα κάνει 1-2 μέρες (εκτός και αν άλλαξε κάτι και το βγάζουν αμεσως)
iordanis77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης βγαίνει αμέσως Οτιδηποτε κι αν περιλαμβανει μεσα αυτο το πιστοποιητικο?
Professor Xavier Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Οτιδηποτε κι αν περιλαμβανει μεσα αυτο το πιστοποιητικο? Δεν ξέρω αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν έχει βγάλει κάνεις ποτέ από την οικογένειά σου?
iordanis77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μιλαω για το συγκεκριμενο που ζηταει ο ασεπ, για μελος 3τεκνης οικογενειας. Πιο συγκεκριμενα, λεει Το πιστοποιητικό ή η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης του υποψηφίου πρέπει να περιλαμβάνει:......2) Όταν πρόκειται να αποδείξει την ιδιότητά του ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας:α) Ονοματεπώνυμο των γονέων και ημερομηνία του γάμου τους.β) Ονοματεπώνυμο του ιδίου και των από το γάμο αυτό αδελφών του.γ) Τα από άλλο ή άλλους γάμους των γονέων του τέκνα τα οποία πρέπει να αναφέρονται αναλυτικά.δ) Τα εκτός γάμου τέκνα της μητέρας του.ε) Τα εκτός γάμου τέκνα του πατέρα του, αλλά νομιμοποιηθέντα ή νομίμως αναγνωρισθέντα από αυτόν.στ) Ημερομηνία γεννήσεως όλων των ανωτέρω.ζ) Ημερομηνία γάμου όλων των αδελφών του (αν είναι άγαμα να γίνει μνεία)Εκτός από το πιστοποιητικό ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης απαιτείται επιπλέον ......... β) Για την απόδειξη της σπουδαστικής ιδιότητας του ιδίου του υποψηφίου ή τέκνου ή αδελφού του, ανάλογα μετην περίπτωση, βεβαίωση αναγνωρισμένης τριτοβάθμιας σχολής πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσηςή αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής ή αλλοδαπής από την οποία να προκύπτει το χρονικόδιάστημα σπουδών .
Professor Xavier Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 μαζι με το δωρο θα το παρεις γιατι πρεπει να εχεις παρει την αδεια πριν κλεισει ο χρονος.. αδεια δικαιουσε 2 μερες το μηνα νομιζω πρεπει να ειναι 1,8 κατι τετοιο δλδ για 5 μηνες δουλειας δικαιουσε 9 μερες αδεια με τα αναλογα λεφτα για το επιδομα.. το επιδομα ειναι μισος μισθος ή 13 ημερομισθια... Η πρόσληψη έγινε 10/3, και για τον 1ο χρόνο δικαιουμαι 20 μέρες, δηλαδή 1,666 την ημέρα. Το επίδομα θα βγει με βάση πόσες μέρες άδειας δικαιομουν μέχρι το καλοκαίρι ή μέχρι τα Χριστούγεννα? Ή με βάση πόσες μέρες άδειας έχω πάρει μέχρι το καλοκαίρι ή τα Χριστούγεννα?
gokuthelegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μπα απο το κινητο ουτε σήμερα δεν με αφηνει. Υπολογιστη τωρα δεν εχω Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα, θες να το καθυστερήσεις με κίνδυνο να σου κοπεί η κάρτα; Καλύτερα να βρεις έναν υπολογιστή για να είσαι σίγουρος, στην χειρότερη αν δεν έχεις κανέναν φίλο πήγαινε με τους κωδικούς σου σε κανένα ίντερνετ καφέ ή σε κανένα ΚΕΠ. Τις παλιότερες ανανεώσεις πως τις είχες κάνει;
Professor Xavier Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μιλαω για το συγκεκριμενο που ζηταει ο ασεπ, για μελος 3τεκνης οικογενειας. Πιο συγκεκριμενα, λεει Τελευταία φορά που χρειάστηκε να βγάλω ένα ήταν για το στρατό, όπου από τα 6 αδέρφια το ένα είναι από άλλο γάμο. Περιλάμβανε όλα όσα ζητάει και το δικό σου. Μου το βγάλανε αμέσως. Αλλά εγώ πήγα στο δημαρχείο γιατί συνήθως εκεί βγαίνουν και εκεί έχουν όλα τα στοιχεία σου. Εκτός και αν τα αδέρφια από άλλο γάμο έχουν σε άλλο Δήμο τα χαρτιά τους. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι γίνεται. Καλύτερα να ρωτήσεις στον Δήμο σου. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα, θες να το καθυστερήσεις με κίνδυνο να σου κοπεί η κάρτα; Καλύτερα να βρεις έναν υπολογιστή για να είσαι σίγουρος, στην χειρότερη αν δεν έχεις κανέναν φίλο πήγαινε με τους κωδικούς σου σε κανένα ίντερνετ καφέ ή σε κανένα ΚΕΠ. Τις παλιότερες ανανεώσεις πως τις είχες κάνει; Έχει μέρες, αν δεν μπορεί μέσω ίντερνετ ας πάει στον οαεδ να την κάνουν εκείνοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις