Adon1s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Με τον HIV τι ισχύει σήμερα το 2015 ;Οι φορείς και οι ασθενείς θεραπευονται; Η αγωγη που υπαρχει (πχ αυτο το χαπι που εκεινος ο τρελαρας 1000πλαςιαςε την τιμη του) ειναι απλα "συντηριτικη" για να καταστειλει απλα τον πολλαπλασιασμο του ιου;Οι ασθενεις εχουν "de facto" μπει σε fragile πλαισιο υγειας με "δεδομενο" το μικροτερο προσδοκιμο;Γενικοτερα τι ισχυει ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Με τον HIV τι ισχύει σήμερα το 2015 ; Οι φορείς και οι ασθενείς θεραπευονται; Η αγωγη που υπαρχει (πχ αυτο το χαπι που εκεινος ο τρελαρας 1000πλαςιαςε την τιμη του) ειναι απλα "συντηριτικη" για να καταστειλει απλα τον πολλαπλασιασμο του ιου; Οι ασθενεις εχουν "de facto" μπει σε fragile πλαισιο υγειας με "δεδομενο" το μικροτερο προσδοκιμο; Γενικοτερα τι ισχυει ; Θεμιτή η απορία, όμως ούτε "μικρή" είναι, ούτε "σύντομη" απάντηση επιδέχεται. Άνοιξε αν θες ένα νήμα.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μαγκες ενα κομπιουτεράκι στο ebay με τιμη 25 γιουρο απο ινδία παιζει να σταματησει σε κανα τελωνειο?
RedPanda Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Η γενική ταχυδρομική έχει κάποια υπηρεσία που σου επιτρέπει να ανοίξεις το δέμα πριν το δεχτείς ?
iordanis77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Πες τη μάνα σου να σε δώσει τον αριθμό λογαριασμού και με την ταυτότητα σου όρμα στο ψαχνό ... Θα φαει ακυρο, ειναι απαραιτητο το βιβλιαριο
Pintsie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ξέρουμε πού εμφανίζεται η Μποφίλιου ; γενικά πού κοιτάμε για κάτι τέτοια;
doctorkostis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Με τον HIV τι ισχύει σήμερα το 2015 ; Οι φορείς και οι ασθενείς θεραπευονται; Η αγωγη που υπαρχει (πχ αυτο το χαπι που εκεινος ο τρελαρας 1000πλαςιαςε την τιμη του) ειναι απλα "συντηριτικη" για να καταστειλει απλα τον πολλαπλασιασμο του ιου; Οι ασθενεις εχουν "de facto" μπει σε fragile πλαισιο υγειας με "δεδομενο" το μικροτερο προσδοκιμο; Γενικοτερα τι ισχυει ; Έχει δίκιο ο snoob, μεγάλο θέμα. Το χάπι που ο καριολης 1000πλασιασε, Δεν είναι αντιρετροικη θεραπεία κατά του ιού. Είναι θεραπεία εκλογής της τοξοπλασμωσης που σχετίζεται άμεσα με την ανοσιακη ανεπάρκεια στα τελικά στάδια της νόσου και είναι συχνή στους ασθενείς με AIDS. Aids, όχι hiv λοίμωξη. Αλλά όπως είπαμε, τεράστιο θέμα.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ξέρουμε πού εμφανίζεται η Μποφίλιου ; Δεν εμφανίζεται. Είναι στο στούντιο για το νέο άλμπουμ, από εμφανίσεις μάλλον κατά το Μάρτη στο Βοτανικό 1
thant Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Η γενική ταχυδρομική έχει κάποια υπηρεσία που σου επιτρέπει να ανοίξεις το δέμα πριν το δεχτείς ? Αν θυμάμαι καλα νομίζω οτι γίνεται. Αρκεί να το δηλώσει ο αποστολέας στο χαρτί που θα συμπληρωθεί στη γεν. ταχ.
Pintsie Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν εμφανίζεται. Είναι στο στούντιο για το νέο άλμπουμ, από εμφανίσεις μάλλον κατά το Μάρτη στο Βοτανικό ωωω κι είχαμε ντέρτια! χαχα! ευχαριστώ! 1
sotir@kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να μην μου στελνουν διαφημιστικα σκουπιδια μεσο email? παραδειγμα στο gmail που χρησιμοποιω, οταν μου ερχεται κατι τετοιο το κανω report as spam και πανε εκει οκ...αλλα να μην μπορει να μου ξανα στειλει δευτερη φορα καποιος τετοιο mail πουθενα γινεται?
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να μην μου στελνουν διαφημιστικα σκουπιδια μεσο email? παραδειγμα στο gmail που χρησιμοποιω, οταν μου ερχεται κατι τετοιο το κανω report as spam και πανε εκει οκ...αλλα να μην μπορει να μου ξανα στειλει δευτερη φορα καποιος τετοιο mail πουθενα γινεται? συνηθως αν πας τερμα κατω στο μειλ που σου ηρθε εχει επιλογη για unsubscribe.
sotir@kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 συνηθως αν πας τερμα κατω στο μειλ που σου ηρθε εχει επιλογη για unsubscribe. Δεν βρηκα κατι, τουλαχιστον για το gmail
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν βρηκα κατι, τουλαχιστον για το gmail δεν ειναι επιλογη στο gmail αλλα στο διαφημιστικο μειλ. Την επομενη φορα (ή σε καποιο υπαρχον μειλ) πηγαινε στο τελος της σελιδας και καπου εχει επιλογη unsubscribe με μικρα γραμματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις