genous_8hlykou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη;Θα εκτιμηθούν επιστημονικές απαντήσεις πριν ξεκινήσω τα λεξοτανίλ.
manos_x19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αληθευει παιδια οτι απο το eBay δεν γινονται αγορ;πωλισιες τωρα με τα capital controls της ελλαδας;; Ηθελα να παρω κατι απο εξωτερικο και ετσι μου ειπε ενας φιλος μου. Εξαρταται την χωρα και τον πωλητη. Γενικα απο Ευρωπη αγοραζεις. Κινα κλπ Ασιατικες χωρες δοκιμασε κατα περιπτωση. Εγω παντως αγοραζω απο Ευρωπη. 1
Luxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να μη πληρωσω την ετησια συνδρομη της πιστωτικης καρτας; Βασικα μιλαω για του χρονου πλεον, καθως φετος πληρωθηκε αυτοματα.. 29 ευρω το χρονο + αλλα 39,50 για το chip protection.. Δλδ μου εφυγαν μεσα σε ενα μηνα 68,50 χωρις να το καταλαβω..
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγκατέστησα το lightroom στον υπολογιστή και τώρα κάθε φορά που κουμπώνω ένα φλασάκι αντί να ανοίγει την κλασσική καρτέλα, γίνεται εκκίνηση του lightroom... Τι φάση ρε παιδιά??
gregdel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να μη πληρωσω την ετησια συνδρομη της πιστωτικης καρτας; Βασικα μιλαω για του χρονου πλεον, καθως φετος πληρωθηκε αυτοματα.. 29 ευρω το χρονο + αλλα 39,50 για το chip protection.. Δλδ μου εφυγαν μεσα σε ενα μηνα 68,50 χωρις να το καταλαβω.. chip protection; Για ποια κάρτα προκειται;
petros_samurai Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Πια παλια ειχα βρει ενα site για να βλεπω rakning youtube videos αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω,το χαρακτηριστικο του ηταν πως μπορουσες να φιλτραρεις χωρες,ηλικιες και φυλο ανα μερα,αν καποιος ξερει γιαυτο ας κανει εναν κοπο πλις
giorgolavos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 εχω ενα pdf με υπευθυνες δηλωσεις το οποιο πρεπει να συμπληρωσω, δεν με αφηνει να το κανω ηλεκτρονικα. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου το επιτρεπει ή θα πρεπει να το κανω χειρογραφα;
Ison_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αιματολογικές εξετάσεις επιτρέπεται μόνο πρωί να κάνουμε;
Razor_7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 εχω ενα pdf με υπευθυνες δηλωσεις το οποιο πρεπει να συμπληρωσω, δεν με αφηνει να το κανω ηλεκτρονικα. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου το επιτρεπει ή θα πρεπει να το κανω χειρογραφα; acrobat pro
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Που μεταφέρθηκε το θέμα με τις επιθέσει στο Παρίσι;
saxos55 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Που μεταφέρθηκε το θέμα με τις επιθέσει στο Παρίσι; Στον κουβά
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όταν διαγράφεται ένα νήμα δεν πάει ειδοποίηση στους συμμετέχοντες;
opera Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αιματολογικές εξετάσεις επιτρέπεται μόνο πρωί να κάνουμε; Αναλόγως τι ψαχνεις,πήγαινε με το παραπεμπτικό σε ένα αιματολογικο εργαστήριο και θα σου πούνε. Το πρωί έχει να κάνει με ορμονολογικες και με το ότι πας νηστικός (ζάχαρο, χοληστερίνη κλπ).
katergaris79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Έχω κάνει μια νέα κοινότητα στο Google+ που θέλω να προμοτάρω. Ανοίγω με θράσος ένα νέο τόπικ στο "Μπλα μπλα"; υπάρχει κάποιος πιο ειδικός χώρος που θα μπορούσε να ανήκει ή απλώς το ξεχνάω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις