Porg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Επανέρχομαι γιατί βρήκα χρόνο για το φορματ... Λοιπόν το λαπτοπ είναι hp, στο site της microsoft δεν μαφήνει να κατεβάσω το iso των windows γιατί πρέπει λέει να απευθυνθώ στην hp. Τα βρήκα εδώ: http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/ Είναι ασφαλές και νόμιμα όπως λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Βρήκα μια αγγελία μηχανής που με ενδιαφέρει. Είναι ιδιώτης .. Τί τρόπος υπάρχει να του πληρώσω το ποσό πώλησης σε δόσεις? Γνωρίζει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτός συμφωνεί σε δόσεις πρώτα απ'όλα (χλωμό το κόβω); Αν ναι, κάντε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 amazon.com ή amazon.co.uk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ιράν ή Ιράκ; Ποιο είναι το σωστό; .com = δε στέλνει Ελλάδα πολλά είδη, όσα στέλνει περνάνε τελωνείο (πλέον το αναλαμβάνει το amazon και στο δείχνει απ'την αρχή το κόστος) και συνεπώς έρχονται σε τιμή όσο θα τα έπαιρνες Ελλάδα .co.uk = στέλνει σχεδόν τα πάντα Ελλάδα αλλά χρεώνει ταχυδρομικά πλέον οπότε συμφέρει μόνο σε συγκεκριμένα πράγματα. Συνεπώς, εκτός λίγων εξαιρέσεων, κανένα. Αν οπωσδήποτε κάτι από τα δύο, .co.uk. amazon.com ή amazon.co.uk? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 σύντομος λιτός περιεκτικός. εκεί που κολλάω είναι ότι δεν δέχεται πληρωμή με paypal οπότε πως διεκδικείς λεφτά αν δεν έρθει το δέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέσω επικοινωνίας, δε χάνεις λεφτά από amazon(για πωλητές που συνεργάζονται με amazon δεν ξέρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εμπειρια απο βιβλία απο Amazon εχει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη που να εχει συνδεση hol να μου πει αν παιζει καλα; Πλιζ, ειναι ανατολικη θεσσαλονικη η αδερφη μου και δεν εχει καθολου συνδεση ενω το ρουτερ δινει ip ΑΚΥΡΟ. Ειχε βγει απο το modem το τηλεφωνικο καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toshd3000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Επανέρχομαι γιατί βρήκα χρόνο για το φορματ... Λοιπόν το λαπτοπ είναι hp, στο site της microsoft δεν μαφήνει να κατεβάσω το iso των windows γιατί πρέπει λέει να απευθυνθώ στην hp. Τα βρήκα εδώ: http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/ Είναι ασφαλές και νόμιμα όπως λένε; νομιμα ειναι σιγουρα αφου πρεπει να βαλεις το δικο σου κλειδι για ενεργοποιηση.. αλλα γιατι χρειαζεσαι να τα κατεβασεις?εκανες φορματ και τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 νομιμα ειναι σιγουρα αφου πρεπει να βαλεις το δικο σου κλειδι για ενεργοποιηση.. αλλα γιατι χρειαζεσαι να τα κατεβασεις?εκανες φορματ και τα windows? ναι, θέλω να τα περάσω απτην αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εμπειρια απο βιβλία απο Amazon εχει κανεις ? Εγω. Ολα καλα, στην ωρα τους και αψογα συσκευασμενα για να μην τσαλακωθουν. Δεν ξερω τι αλλο θελεις να ξερεις. Παντως τσεκαρε και το http://www.bookdepository.com/αν και δεν ξερω τι ψαχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 έχει βγει ανακοίνωση για το αιτήσεις στο κτηματολόγιο σερρών κι εγώ δεν μπορώ να πάω να την κάνω εκεί. μπορώ να το αναθέσω σε έναν μηχανικό εδώ και να την κάνει ηλεκτρονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cannabiero Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ψηνεται κανενας απο Πατρα να παρει τιποτα απο remix shop?Να μοιρασουμε τα μεταφορικαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αληθευει παιδια οτι απο το eBay δεν γινονται αγορ;πωλισιες τωρα με τα capital controls της ελλαδας;; Ηθελα να παρω κατι απο εξωτερικο και ετσι μου ειπε ενας φιλος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις