Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος που  γνωριζει Γερμανικα και να μην εχει το χερι του στις τσεπες μας ?  :ph34r:

Κακός άνθρωπος που είσαι, όμως...

...εγώ την έβαλα επειδή είναι ωραία γυναίκα...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπο το ebay uk μπορει καποιος να παραγγειλει αυτη τη στιγμη ? Τι περιορισμοι υπαρχουν λογω cc ?

Αν έχεις χρήματα PayPal (ή αν μπορείς να περάσεις σε αυτό με το γνωστό τρόπο), μπορείς να αγοράσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με κάρτα, άμεσα, δεν γίνεται.

Δημοσ.

Aπο το ebay uk μπορει καποιος να παραγγειλει αυτη τη στιγμη ? Τι περιορισμοι υπαρχουν λογω cc ?

Εγώ από china μικροποσά παραγγέλνω κανονικά

άκυρο

Δημοσ.

Εγώ από china μικροποσά παραγγέλνω κανονικά

Χρησιμοποιώντας απευθείας κάρτα; Δε το κατάφερα ποτέ. Ούτε από κινεζομάγαζα, ούτε σε ebay. Μόνο σε Amazon μου περνάει κατευθείαν.

Ευτυχώς, βέβαια, πάντοτε δουλεύει ο τρόπος με PP.

Δημοσ.

Τα τελευταια χρονια δινω αιμα(2-3 φορες τον χρονο) οπου κατσει(αιμοδοσια σε κινητες μοναδες,διαφορετικα νοσοκομεια κτλ).Ακουσα πως σε περιπτωση που χρειαστω αιμα για καποιον θα χρειαστει να επικοινωνησω με ολες τις αιμοδοσιες των δημοσιων νοσοκομειων που εχω δωσει.Δεν υπαρχει κοινη βαση δεδομενων των αιμοδοτων για ολα τα δημοσια νοσοκομεια?

Δημοσ.

μεσω ebay ?

και μεσω paypal ?

με ελληνικη καρτα ?

Χρησιμοποιώντας απευθείας κάρτα; Δε το κατάφερα ποτέ. Ούτε από κινεζομάγαζα, ούτε σε ebay. Μόνο σε Amazon μου περνάει κατευθείαν.

Ευτυχώς, βέβαια, πάντοτε δουλεύει ο τρόπος με PP.

Γράψτε λάθος, μου είχαν μείνει κάτι ψιλά στο balance τελικά

Δημοσ.

με 40 χρονια βγαινεις στα 62 με κανονικη συνταξη ανεξαρτητα απο βαρεα ή κανονικα..

Οχι βεβαια, αυτο ηταν "λαστ γίαρ" :lol:

Για τα βαρεα δεν ειμαι σιγουρος, γιαυτο και ρωτησα.

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να με ενημερώνει η ΕΤΕ για κινήσεις στον δογαριασμό μου με κάνα email ή sms ξερωγώ; Η alpha bank έχει τέτοια δυνατότητα στο ebanking της, για ΕΤΕ δεν βλέπω κάτι...

Δημοσ.

Παιδά, το "Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη" υσχίει και αν έχω ανοίξει την συσκευασία ?

(σε μία κάρτα γραφικών ή έναν σκληρό)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...