Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αμα κάνεις εκπρόθεσμη δήλωση ΦΠΑ το πρόστιμο που σου έρχεται ? μέσω taxis στο "Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" όπως όλα τα άλλα ? (ήταν μηδενική/πιστωτική).

Μέσω taxis σίγουρα γιατί πρέπει να βεβαιωθεί για να το εισπράξουν. Απλά λογικά θα σου έρθει και ταχυδρονικά κάποιο χαρτί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να φτιάξω δωρεάν ένα slideshow με captions και να το εχω σε αρχείο βίντεο. 'Οσα site είδα πρωτα στον γούγλη να το κάνουν αυτό θέλουν να πληρώσεις για να κατεβάσεις το αρχείο.

Στα οικονομικά εισιτήρια της aegean παίρνεις τίποτα πίσω αν ακυρώσεις; Νομίζω πως όχι αλλά είπα και να ρωτήσω :)

Κανονικά παίρνεις μόνο τους φόρους. Εκτός εάν πετάς για Παρίσι, που η Aegean έβγαλε ανακοίνωση ότι λόγω των γεγονότων θα επιστρέφει το 100% της αξίας του εισιτηρίου. Δες εδώ.

• Like 1

Θέλω να φτιάξω δωρεάν ένα slideshow με captions και να το εχω σε αρχείο βίντεο. 'Οσα site είδα πρωτα στον γούγλη να το κάνουν αυτό θέλουν να πληρώσεις για να κατεβάσεις το αρχείο.

Δοκίμασε να το φτιάξεις με το Microsoft Photo Story. Είναι δωρεάν.

http://www.softpedia.com/get/Authoring-tools/Authoring-Related/Microsoft-Photo-Story.shtml

Το πισω μερος ενος παλιου ηχοσυστηματος. Δεν εχει υποδοχη για ηχεια με βισμα 3,5''. Μπορουμε με ανταπτορα να τα συνδεσουμε;

Απαντηση πηρα.  Αλλα εχω αλλη μια ερωτηση. Εισοδο για να βαλω laptop ή mp3 player ή κινητό δεν βλεπω να εχει. Τι λετε;

Απαντηση πηρα.  Αλλα εχω αλλη μια ερωτηση. Εισοδο για να βαλω laptop ή mp3 player ή κινητό δεν βλεπω να εχει. Τι λετε;

Υπάρχει και καλώδιο καρφί->RCA (stereo)

κάτι τέτοιο:

http://www.skroutz.gr/s/4180811/TrustWire-Audio-Cable-3-5mm-male-2x-RCA-male-1-5m-11887.html

Υπάρχει και καλώδιο καρφί->RCA (stereo)

κάτι τέτοιο:

http://www.skroutz.gr/s/4180811/TrustWire-Audio-Cable-3-5mm-male-2x-RCA-male-1-5m-11887.html

Ενταξει υπαρχει. Αλλα θα μπει στις ιδιες υποδοχες ;

Δηλαδη ειναι και εισοδος και εξοδος αυτα που φαινονται πισω;

Όχι, είναι μόνο είσοδος.

Το πρώτο καλώδιο που πήρες, αν δεν το έχεις παραλάβει ακύρωσέ το, είναι άχρηστο.

Από αυτά τα δύο (RCA) μπορείς μόνο να συνδέσεις πηγή (laptop, mp3 player, κτλ) που θα την ακούς όταν κάνεις switch το σύστημα στο aux.

Ακουστικά μου ακούγεται παράξενο να μη βγάζει, πάντως απ'το aux δεν πρόκειται να ακούσεις.

Μήπως έχει έξοδο για ακουστικά, αλλά δεν είναι 3,5 (και είναι η "μεγάλη" η 6,4);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, είναι μόνο είσοδος.

Το πρώτο καλώδιο που πήρες, αν δεν το έχεις παραλάβει ακύρωσέ το, είναι άχρηστο.

Από αυτά τα δύο (RCA) μπορείς μόνο να συνδέσεις πηγή (laptop, mp3 player, κτλ) που θα την ακούς όταν κάνεις switch το σύστημα στο aux.

Ακουστικά μου ακούγεται παράξενο να μη βγάζει, πάντως απ'το aux δεν πρόκειται να ακούσεις.

Μήπως έχει έξοδο για ακουστικά, αλλά δεν είναι 3,5 (και είναι η "μεγάλη" η 6,4);

Εχει εξοδο που συνδεονται τα ηχεια του με γυμνα καλωδια, μαυρο και κοκκινο χωρις βυσματα. καλύτερα που ειναι εισοδος, εισοδο ηθελα, τα ηχεια του ειναι καλα, ηθελα εισοδο γιατι τα cd εγκαταλειπονται πλεον

Αυτο εδω τι λες να ειναι ; CameraZOOM-20151116091317685_zps7q6zefzx

Επεξ/σία από alfeios

Ειδα σε ενα βενζιναδικο, ζητείται τεμπελης με την καλη έννοια.

Τι.θελει να πει ο ποιητής; ελεγα να ρωτησω αλλα μην γελανε φοβαμαι

Εγω ειχα δει σε μια ταβερνα "ζητουνται πελατες".

• Like 1

• Moderators

Μπα δεν ειναι αυτο. Ατομο θελουν. Αγγελια εργασιας σε βενζινάδικο ειναι. Μηπως αυτος που σκουπιζει τα αυτοκινητα;

Δεν παιζει, ρώτησε τους.

Μπορεί και να κάνουν πλάκα όπως με το ζητούνται πελάτες παραπάνω, με την απορία θα μείνουμε.. Λίβε πήγαινε ρώτα κι ας μην είσαι τεμπέλης το πολύ πολύ να βρεθείς με μια δουλειά ποτέ δεν ξέρεις

Δοκίμασε να το φτιάξεις με το Microsoft Photo Story. Είναι δωρεάν.

http://www.softpedia.com/get/Authoring-tools/Authoring-Related/Microsoft-Photo-Story.shtml

Aυτό λέει είναι για XP, θα κάνει στα 10?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...