Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες ξερει κανεις ποσες μερες θα κανει ο οτε να μου περασει καλωδια και να ενεργοποιησει ιντερνετ απο την μερα που θα κανω τα χαρτια.Μενω Αθηνα στον 3ο αλλα δεν εχω καθολου τηλεφωνο(ουτε καλωδια) καπου διαβασα μπορει να κανει και περισσοτερο απο μηνα.

Μηπως ειναι καλυτερα να παρω καμια καλη wifi κεραια και να πληρωσω καναν χριστιανο να χακαρουμε καναν γειτονα να τελειωνουμε? :P

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να μην έχει ούτε υποδοχές περίεργο (μήπως απλος είναι κομμένα..) αν είναι έτσι τπτ μπορει και λιγότερο απο 7 μέρες .. αν πρέπει να τραβηχτεί καλώδιο απο το ισόγειο δεν ξέρω..

Δημοσ.

Μαγκες ξερει κανεις ποσες μερες θα κανει ο οτε να μου περασει καλωδια και να ενεργοποιησει ιντερνετ απο την μερα που θα κανω τα χαρτια.Μενω Αθηνα στον 3ο αλλα δεν εχω καθολου τηλεφωνο(ουτε καλωδια) καπου διαβασα μπορει να κανει και περισσοτερο απο μηνα.

Μηπως ειναι καλυτερα να παρω καμια καλη wifi κεραια και να πληρωσω καναν χριστιανο να χακαρουμε καναν γειτονα να τελειωνουμε? :P

Για την εσωτερική καλωδίωση (εντός του κτιρίου/οικίας) δεν ξέρω αν είναι υπεύθυνος ο ΟΤΕ, θα πρέπει να φωνάξεις ηλεκτρολόγο για να σου βάλει καλώδια. Άλλα διαμερίσματα έχουν τηλέφωνο;

Δημοσ.

Ειμαι δωμα,ταρατσα,πρεπει να το εφτιαξαν μετα.Οι υπολοιποι εχουν τηλεφωνα.Εμενα δεν με πειραζει να εχω το καλωδιο στον αερα βρε παιδι μου,δηλαδη και απο κολωνα να μου το "πεταγε" στην ταρατσα,θα επαιρνα δυο κλιψακια να κανω την δουλευα μου.Δηλαδη να παρω κεραια και να σπασω κανα δικτυο ειναι αουτ οφ ταιμπλ???

Δημοσ.

Παιζεις online games?

Δημοσ.

Εχω το πολυμηχανημα hp envy 4500.

Αρχιζει και τελειωνει το μαυρο αλλα το τριχρωμο εχει πολυ ακομα.μπορω να παρω μονο το μαυρο να αλλαξω η θελει και τα 2 μαζι;

Επειδη μερικα πολυμηχανηματα εχουν τετοιο "θεμα" και θελουν και τα 2 καινουργια να μπαινουν.

Οποις ξερει ας μου πει.ειναι η πρωτη φορα που θα του βαλω μελανια κ δεν ξερω.

Δημοσ.

Εχω το πολυμηχανημα hp envy 4500.

Αρχιζει και τελειωνει το μαυρο αλλα το τριχρωμο εχει πολυ ακομα.μπορω να παρω μονο το μαυρο να αλλαξω η θελει και τα 2 μαζι;

Επειδη μερικα πολυμηχανηματα εχουν τετοιο "θεμα" και θελουν και τα 2 καινουργια να μπαινουν.

Οποις ξερει ας μου πει.ειναι η πρωτη φορα που θα του βαλω μελανια κ δεν ξερω.

σε εναν παλιο εκτυπωτη που ειχα απλα ηθελε να ειναι ολα αυθεντικα  αν θυμαμαι καλα

Ειμαι δωμα,ταρατσα,πρεπει να το εφτιαξαν μετα.Οι υπολοιποι εχουν τηλεφωνα.Εμενα δεν με πειραζει να εχω το καλωδιο στον αερα βρε παιδι μου,δηλαδη και απο κολωνα να μου το "πεταγε" στην ταρατσα,θα επαιρνα δυο κλιψακια να κανω την δουλευα μου.Δηλαδη να παρω κεραια και να σπασω κανα δικτυο ειναι αουτ οφ ταιμπλ???

και αμα το παρει χαμπαρι ο γειτονας και σου στειλει καμμια ανεμοβλογια?!!  :ph34r:  :-D  :devil: παρε μια κεραια πρωτα και δες αν υπαρχει κανα ανοιχτο wifi..

Δημοσ.

Ναι οκ αυθεντικα θα βαλω γιατι ειναι φθηνα.

Απλα να βαλω μονο μαυρο που θελω η πρεπει και τα 2 να παρω; επειδη μερικα πολυμηχανηματα τα κανουν κατι τετοια

Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή για Android που να κλειδώνει τις εγκαταστάσεις, δηλαδή να μην μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει εφαρμογή από το Google play και, να κλειδώνει συγκεκριμένες λειτουργίες που θα του ορισω εγώ, πχ Wi-Fi?

https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.ukanth.ufirewall&hl=el

Δημοσ.

Ναι οκ αυθεντικα θα βαλω γιατι ειναι φθηνα.

Απλα να βαλω μονο μαυρο που θελω η πρεπει και τα 2 να παρω; επειδη μερικα πολυμηχανηματα τα κανουν κατι τετοια

Στο σκέτο 4500 πάντως, αλλάζουν μεμονωμένα. Δεν ξέρω να σου πω για το δικό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι ενας τοιχος χάλια,με ταπετσαρια μουχλιασμένη κλπ την τραβας και βγαινει κομματι του τοιχου.
Μετα το ξήλωμα και το καθαρισμα θα γινει στοκάρισμα.
Προκειμένου η μπογιά πάνω απο τον στόκο να κάτσει καλά και ο τοιχος να ειναι "ισιος" και οχι ζαγρέ, πρέπει ο στοκος να μπει εξισου τελείως ίσια, "αεροδρομιο" - "σιδερωμένα" ;
Ή υπάρχει είδος μπογιάς τοίχου (κλπ) που περνωντας την πανω απο στοκο ουσιαστικα γεμιζει τα κενα και ο τοιχος γινεται λειος ? (οκ,οχι κ γυαλι αλλά οχι και σαν γυαλοχαρτο ξερωγω)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοια μπογιά.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλό και σωστό τρίψιμο του στόκου με το κατάλληλο γυαλόχαρτο.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο ειναι το λεγομενο σπατουλαριστο.

Συνηθως το κανουν σε ταβανια, μπαλκονια, γιατι ειναι πιο ακριβο απο το απλο βαψιμο,

Εσυ πρεπει να το σοβατισεις την μερια του τοιχου που εχει προβλημα, τριψιμο, βαψιμο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...