souz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 την κυριακη π[ου εχει απεργια σε μετρο ηλεκτρικό κλπ 24ωρη... δλδ από τις 12 τα μεσανυχτα της κυριακης μέχρι την επομενη θα είναι ; επειδη θέλω να πάρω μετρό μετά τις 12 το βράδυ το σάββατο...δεν θα λειτουργεί??
panosno1com Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Όχι (πολύ ωραίο κι αυτό αλλά πιο κατάλληλο για δείπνο) Επειδη εχω χρονια να παω, στη θηβων στριβω στον Λακιώτη στο φαναρι αριστερα για επανω, μετα? ειναι διπλα-διπλα τα 2 αυτά ή θυμαμαι λαθος ? την κυριακη π[ου εχει απεργια σε μετρο ηλεκτρικό κλπ 24ωρη... δλδ από τις 12 τα μεσανυχτα της κυριακης μέχρι την επομενη θα είναι ; επειδη θέλω να πάρω μετρό μετά τις 12 το βράδυ το σάββατο...δεν θα λειτουργεί?? Λογικά θα ισχυσει απ την εναρξη της βαρδιας την κυριακη , ως τη ληξη αυτης αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος ως προς το μετα τις 12 ξημερωματα κυριακη.....
iCyd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Mαλλον. Κι εγω ειχα στειλει καποτε μια μεσω ΕΛΤΑ. Μου ειχε πει μαλιστα η υπαλληλος να μη ανησυχω. Μαλλον θα παθει?
souz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Επειδη εχω χρονια να παω, στη θηβων στριβω στον Λακιώτη στο φαναρι αριστερα για επανω, μετα? ειναι διπλα-διπλα τα 2 αυτά ή θυμαμαι λαθος ? Λογικά θα ισχυσει απ την εναρξη της βαρδιας την κυριακη , ως τη ληξη αυτης αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος ως προς το μετα τις 12 ξημερωματα κυριακη..... Που θα μπορώ να μάθω σίγουρα?
iordanis77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον θα παθει? Oxι βρε φιλε, μαλλον δεν θα παθει λεω εχει κανεις λογαριασμο σ αυτη την ντροπη του ελληνικου Internet που λεγεται in.gr να δοκιμασει να κανει ενα log in στο email του? τρωω πορτα απο προχθες... Μολις δοκιμασα, μπαινω.
panosno1com Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Που θα μπορώ να μάθω σίγουρα? δεν ξερω αν υπαρχει ακομα το νουμερο 185 ,επαιρνες κ ρωτουσες ... :/ η να ρωτουσες σε καποιο εκδοτηριο /σταθμαρχειο
MaXmaD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μολις δοκιμασα, μπαινω. εδω: http://freemail.serv...nMailLogin.aspx Οταν πατε τον κερσορα πανω στο "Είσοδος" παραμενει βελακι η γινεται χερακι οπως πιο κατω στο "Εγγραφειτε" ?
iordanis77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γινεται μια καθετη γραμμη και εισαγω κανονικα τα στοιχεια μου. Δοκιμασε με αλλο browser(εγω μπηκα με mozilla). 1
giorgolavos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει εφαρμογή για Android που να κλειδώνει τις εγκαταστάσεις, δηλαδή να μην μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει εφαρμογή από το Google play και, να κλειδώνει συγκεκριμένες λειτουργίες που θα του ορισω εγώ, πχ Wi-Fi?
MaXmaD Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Γινεται μια καθετη γραμμη και εισαγω κανονικα τα στοιχεια μου. Δοκιμασε με αλλο browser(εγω μπηκα με mozilla). για το κουμπι απο κατω λεω οχι για την εισαγωγη στοιχειων. παραμενει βελακι η γινεται χερακι? εχω δοκιμασει με ολους τους browsers.
redhotstef Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Γιατι η τρομοκρατικη επιθεση εγινε στη Γαλλια και οχι στη Γερμανια πχ;
iordanis77 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 για το κουμπι απο κατω λεω οχι για την εισαγωγη στοιχειων. παραμενει βελακι η γινεται χερακι? Παραμενει βελακι. Γιατι η τρομοκρατικη επιθεση εγινε στη Γαλλια και οχι στη Γερμανια πχ; Γιατι στη Γερμανια και οχι στην Ιταλια, ξερωγω? 1
sargio01 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Επειδη εχω χρονια να παω, στη θηβων στριβω στον Λακιώτη στο φαναρι αριστερα για επανω, μετα? ειναι διπλα-διπλα τα 2 αυτά ή θυμαμαι λαθος ? Ναι, στον Λακιώτη στρίβεις αριστερά και στο τέλος του δρόμου, στο βουνό επάνω δίπλα ακριβώς απο το θέατρο Πέτρα είναι το terra petra ενώ δεν θυμάσαι λάθος, το apollis είναι σχεδόν δίπλα και συγκεκριμένα στο άλσος του αγ. Δημητρίου. 1
toshd3000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Γιατι η τρομοκρατικη επιθεση εγινε στη Γαλλια και οχι στη Γερμανια πχ; http://www.voltairenet.org/article189023.html
manos_x19 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 SOS Ερωτηση: ο printer HP Deskjet 1510 ή ο 1515 μπορει να εκτυπωσει απο Android συσκευη συνδεδεμενος μονο με το OTG usb Καλωδιο ????? Εναλλακτικα ξερετε καποιο αλλο Πολυμηχανημα [κατα προτιμηση HP και Οικονομικο] που να μπορει να τυπωσει με αυτο τον τροπο ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις