Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω από ebay  και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα;

• Moderators
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω από ebay  και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα;

Χλωμο. Capital controls φαση.

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια...

Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι..

Δημοσ.

Περρισότερες Επιλογές απάντησης

Γράφεις το κείμενο

Στο σημείο που θες να βάλεις την εικόνα αφήνεις κέρσορα και πας κάτω στο Επισύναψη αρχείων

Πατάς choose file, διαλέγεις την εικόνα, πατάς επισύναψη αρχείου.

Μετά πατάς προσθήκη σε μήνυμα  και η εικόνα μπαίνει στο σημείο που είναι ο κέρσορας.

Repeat

Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια...

Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι..

EDIT: Δες εδώ πως βγαίνει

• Like 1
Δημοσ.

Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ;

Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..

Δημοσ.

http://www.piraeusbank.gr/el/epiheiriseis-epaggelmaties/ypiresies-epixeiriseon/e-banking/secure-transactions

(στο 2, κλείδωμα κωδικών)

Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ;

Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..

Δημοσ.

Παιδια για να στειλω μια καρτα γραφικων με courier αμα την τυλιξω με πολυ bubble wrap και την βαλω σε ενα φακελο λετε να παθει τπτ?
Δεν εχω κουτια και τετοια γι αυτο ρωταω :D

Δημοσ.

Περρισότερες Επιλογές απάντησης

Γράφεις το κείμενο

Στο σημείο που θες να βάλεις την εικόνα αφήνεις κέρσορα και πας κάτω στο Επισύναψη αρχείων

Πατάς choose file, διαλέγεις την εικόνα, πατάς επισύναψη αρχείου.

Μετά πατάς προσθήκη σε μήνυμα  και η εικόνα μπαίνει στο σημείο που είναι ο κέρσορας.

Repeat

EDIT: Δες εδώ πως βγαίν

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ

Δημοσ.

Παιδια για να στειλω μια καρτα γραφικων με courier αμα την τυλιξω με πολυ bubble wrap και την βαλω σε ενα φακελο λετε να παθει τπτ?

Δεν εχω κουτια και τετοια γι αυτο ρωταω :D

Mαλλον. Κι εγω ειχα στειλει καποτε μια μεσω ΕΛΤΑ. Μου ειχε πει μαλιστα η υπαλληλος να μη ανησυχω.

Δημοσ.

εχει κανεις λογαριασμο σ αυτη την ντροπη του ελληνικου Internet που λεγεται in.gr να δοκιμασει να κανει ενα log in στο email του?

τρωω πορτα απο προχθες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...