evoracing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έχει αγοράσει κανείς από εδώ? http://www.twinkledeals.com/ Τι έξοδα αποστολής έχει? Πόσο κάνουν για να έρθουν?
sargio01 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 to apollis διπλα εχει κλεισει ? Όχι (πολύ ωραίο κι αυτό αλλά πιο κατάλληλο για δείπνο) 1
Valerie_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω από ebay και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα;
gregdel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Από όσο θυμάμαι ναι... διαλέγεις με τι θα πληρώσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω από ebay και έχω λεφτά στο paypal balance αλλά δεν θέλω να τα πειράξω. μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα; Χλωμο. Capital controls φαση.
patriot21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια... Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι..
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Περρισότερες Επιλογές απάντησης Γράφεις το κείμενο Στο σημείο που θες να βάλεις την εικόνα αφήνεις κέρσορα και πας κάτω στο Επισύναψη αρχείων Πατάς choose file, διαλέγεις την εικόνα, πατάς επισύναψη αρχείου. Μετά πατάς προσθήκη σε μήνυμα και η εικόνα μπαίνει στο σημείο που είναι ο κέρσορας. Repeat Θελω να φτιαξω εναν οδηγο 'how to' στο hardware topic,αλλα θελω να βαλω φωτογραφιες και ενδιαμεσα να εξηγω καποια βηματα και να ξαναβαζω φωτογραφιες.Δηλαδη ψαχνω ενα τροπο,να μη μπαινουν 'αχταρμας' οι φωτο,αλλα να τις ταξινομησω εγω οπως θελω,και παραλληλα να εξηγω τη διαδικασια... Το μονο που βλεπω ειναι να γραψω ενα κατεβατο και στο τελος να βαλω τις φωτο,και δε το θελω ετσι.. EDIT: Δες εδώ πως βγαίνει 1
tsourakis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ; Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 http://www.piraeusbank.gr/el/epiheiriseis-epaggelmaties/ypiresies-epixeiriseon/e-banking/secure-transactions (στο 2, κλείδωμα κωδικών) Μου μπλοκαρε η χρεωστική της Πειραιώς γιατί δεν θυμόμουν το pin και το έβαλα κάμποσες φορές λάθος. Παραδόξως δεν την κράτησε το μηχάνημα...Υπάρχει τρόπος να την ξεμπλοκαρω τηλεφωνικά ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσα στο ΣΚ;Έψαξα για τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο..
iCyd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδια για να στειλω μια καρτα γραφικων με courier αμα την τυλιξω με πολυ bubble wrap και την βαλω σε ενα φακελο λετε να παθει τπτ?Δεν εχω κουτια και τετοια γι αυτο ρωταω
alfeios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ανάλογα τη συναλλαγή, κάποιες περνούνΜε την ΑΜΕΧ περνουν ολες
patriot21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Περρισότερες Επιλογές απάντησης Γράφεις το κείμενο Στο σημείο που θες να βάλεις την εικόνα αφήνεις κέρσορα και πας κάτω στο Επισύναψη αρχείων Πατάς choose file, διαλέγεις την εικόνα, πατάς επισύναψη αρχείου. Μετά πατάς προσθήκη σε μήνυμα και η εικόνα μπαίνει στο σημείο που είναι ο κέρσορας. Repeat EDIT: Δες εδώ πως βγαίν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ
iordanis77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδια για να στειλω μια καρτα γραφικων με courier αμα την τυλιξω με πολυ bubble wrap και την βαλω σε ενα φακελο λετε να παθει τπτ? Δεν εχω κουτια και τετοια γι αυτο ρωταω Mαλλον. Κι εγω ειχα στειλει καποτε μια μεσω ΕΛΤΑ. Μου ειχε πει μαλιστα η υπαλληλος να μη ανησυχω.
MaXmaD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εχει κανεις λογαριασμο σ αυτη την ντροπη του ελληνικου Internet που λεγεται in.gr να δοκιμασει να κανει ενα log in στο email του? τρωω πορτα απο προχθες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις