Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι απεργια εχει αυριο?

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/82466/poioi-symmetexoun-stin-apergia-tin-pempti-12-noemvriou

Anyway, το αναφέρει και εκεί, θα είναι κλειστά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπάρχει τρόπος να απεργοποιήσω τα updates των windows?

ο υπολογιστής μου είναι ένα φτηνιάρικος και νομίζω οτι τα updates απλα τον κάνουν πιο αργό.

Υπάρχει περίπτωση να έχω δίκιο ή μαλακίες λέω γιατί είμαι ασχετη οεο?

τι windows εχεις?αν θες μπορεις να βαλεις μονο τις σημαντικες ενημερωσεις στα updates..

αλλιως απενεργοποιησε υπηρεσιες που δν χρειαζεσαι με  την εκκινηση των windows..

αν θες μπορεις να βαλεις μονο τις σημαντικες ενημερωσεις στα updates..

Μεσα σε αυτες τις "σημαντικες ενημερωσεις" περιλαμβανονται και αυτες που τσεκαρουν τη γνησιοτητα?

Παιδες επειδη βαρεθηκα τα casual ,και επειδη τθελω να την παω σε κανα καλο μαγαζι ,ξερετε κανα καλο για ποτακι και ΣΥζητηση?

Φουλ δυνατα μουσικη και πυχτρα δεν ...Κατι καλο ,ωραιο[ας ειναι ακι ακριβο]να μπορουμε να πουμε και μαι κουβεντα?Μιλαμε για Σαββατο 9-10 η ωρα.

• Moderators

Παιδες επειδη βαρεθηκα τα casual ,και επειδη τθελω να την παω σε κανα καλο μαγαζι ,ξερετε κανα καλο για ποτακι και ΣΥζητηση?

Φουλ δυνατα μουσικη και πυχτρα δεν ...Κατι καλο ,ωραιο[ας ειναι ακι ακριβο]να μπορουμε να πουμε και μαι κουβεντα?Μιλαμε για Σαββατο 9-10 η ωρα.

Vintage στη Μητροπολεως. Ακριβουτσικο αλλα καλο.
  • Like 1

Μεσα σε αυτες τις "σημαντικες ενημερωσεις" περιλαμβανονται και αυτες που τσεκαρουν τη γνησιοτητα?

στις ενημερωσεις κλικαρεις στις "περισσοτερες πληροφοριες" και μπορεις να δεις ακριβως τι βαζεις

πρωτη φορα θα παω εξωτερικο/κωνσταντινουπολη και θελω να μαθω τα εξης, τι γινεται με το κινητο? να παρω αλλη καρτα τουρκικη? roaming δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε,cosmote εχω! δευτερον δεν εχω καταλαβει τι ειναι το check in, τριτον εχω βγαλει τα εισιτηρια μεσω ιντερνετ,μπορω να παω στην aegean τωρα να μου τα δωσει στο χερι? για σιγουρια..

Παιδιά μου έφεραν έναν υπολογιστή με νόμιμο κλειδί από Windows Vista Home Premium. Βασικά εγώ έχω δισκάκι που το έφτιαξα από νόμιμο iso Windows Vista Home Premium Ελληνικά 32 bit. Δεν θυμάμαι που το είχα βρει, το έχω χρόνια και δουλεύει κανονικά (το έχω δοκιμάσει σε πολλούς υπολογιστές με νόμιμα κλειδιά Vista HP και ενεργοποιούνταν κανονικά). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω Ελληνικά στα 64bit, έχει κανείς υπόψιν κανένα Ελληνικό νόμιμο iso; Τονίζω το νόμιμο, Ελληνικό και 64 bit iso των Windows Vista Home Premium.

Και Terra Petra δες, στην Πετρούπολη. Γαμάτο για ραντεβού, ειδικά τώρα που είναι καλός ο καιρός.

Παιδια θελω να αγορασω ενα 11-12 μετρο καλωδιο RCA σε AUX. Eχει κανεις τιποτα στο μυαλο του? Φτηνη λυση θελω! Eχει κανεις να προτεινει?

Εχω ηδη ενα αλλα μικρο 3-4 μετρα,δεν ξερω αν θα βοηθησει καποια μετατροπη :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...