Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Help (κάτω κάτω ή πάνω πάνω στην αρχική)  --> Need more help (κάτω κάτω στο Browse Help Topics) --> Contact us

Eυχαριστώ, τους έστειλα σε πρώτη φάση ένα mail, θα αφήσω 24 ώρες περιθώριο και μετά τηλέφωνο.

Πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα με Amazon.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Nα το δοκιμάσω, αλλά πού βρίσκω email/τηλέφωνα του support; 

Δοκίμασε και από live chat μήπως βγάλεις πιο γρήγορα άκρη.

(Μήπως το προϊόν που πήρες δεν ήταν απευθείας από Amazon αλλά από συνεργαζόμενο κατάστημα; Ίσως γιαυτό κολλάει η υπόθεση.)

Πάντως και γω από το Support τους είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Σε Laptop το οποίο το άνοιξα εγώ (προκειμένου να αλλάξω πάστες) γιατί σήκωνε θερμοκρασίες και έχει πρόβλημα με τη μπαταρία και το πληκτρολόγιο, αυτές τις μέρες μιλάω μαζί τους για επιστροφή του. Δωρεάν μεταφορικά πίσω σε αυτούς και αν και δε το ζήτησα μου πρότειναν ή ένα πολυ καλό ποσό για να ζητήσουν συγγνώμη που δεν έμεινα ικανοποιημένος από το προϊόν (1/6 και λίγο παραπάνω της τιμής του laptop!) ή επιστροφή του και επιστροφή όλου του ποσού!

Το συγκεκριμένο λάπτοπ ήδη το έχω 1μιση χρόνο!

Amazon.de αυτά, αν και δε νομίζω να υπάρχει καμία διαφορά με τα υπόλοιπα, λογικά.

Μακρύ πόστ, αλλά τέτοιες ενέργειες χρειάζονται επιβράβευση και είναι υποδειγματικές προς τα υπόλοιπα καταστήματα.

*Τους το τόνισα πολλές φορές ότι δεν θεωρώ εγώ ο ίδιος σωστό να το επιστρέψω ύστερα από τόσο καιρό, αλλά το προτείνουν συνεχώς.

**Η μπαταρία κρατάει κάνα 20λεπτο και στο πληκτρολόγιο δύο πλήκτρα λειτουργούν όποτε θέλουν. 

εχει απομνημονευσει κανεις τον τιτλο απο ενα cd που διαφημιζεται στην τηλεοραση, που κανει 10 € ? ειναι με ξενη μουσικη , best 2015 ? καπως ετσι ?

Μηπως εννοείς αυτό;

Ψαχνω Σαμπουαν καλο να μαλακωνει τη τριχα. Βαζω Head n Shoulders για ξηροδερμια και μετα syoss conditioner. Το syoss κανει καλη δουλεια αλλα θελω να αλλαξω το Head n Soulders

το Head n Shoulders που ναι για ξηροδερμια ειναι λιγο πιο "αγριο" απο καποιο πχ που λεει για λεια/μεταξενια μαλλια κλπ.Δοκιμασε κανενα τετοιο

• Like 1

Για τέτοια φάση εγώ χρησιμοποιώ το dettol γιατί και καθαρίζει και απολυμαίνει (όπως ισχυρίζεται τουλάχιστο).

Το οινόπνευμα δεν καθαρίζει τόσο καλά. Πρέπει πρώτα να καθαρίσεις και μετά να το περάσεις οινόπνευμα, οπότε διπλός κόπος.

Το dettol πρεπει λεει να διαλυεται στο νερο, οποτε δεν εξυπηρετει.

Να καθαρισω λες πρωτα το τηλεκοντρολ? με τι να το καθαρισω?

. Η διαφορα τιμης δεν ειναι λογω του οτι το παραπανω αλκοολ κοστιζει αλλα για τον εξης λογο: Το οινοπνευμα 95% μπορει να χρησιμοποιηθει στην παρασκευη αλκοολουχων ποτων. Το αλλο δεν μπορει γιατι εχει μεσα και λοσιον. Επομενως το πρωτο φορολογειται τσουχτερα απο το κρατος γιατι αν δεν το φορολογουσε θα εφτιαχναν αφορολογητα ποτα. Υπαρχει και οινοπνευμα λευκο με 93% αλκοολ. Παρε αυτο αν θελεις. Και αυτο εχει λοσιον και δεν φορολογειται

Ειναι γνωστο γιατι ειναι τοσο ακριβο το καθαρο οινοπνευμα 95ο(το παιρναν και φτιαχνανε ποτα μπομπες), δεν ειναι  ομως αυτο το θεμα μου. Το θεμα μου ειναι εαν τα <95ο απολυμαινουν εξισου καλα τα αντικειμενα.

Το dettol πρεπει λεει να διαλυεται στο νερο, οποτε δεν εξυπηρετει.

Να καθαρισω λες πρωτα το τηλεκοντρολ? με τι να το καθαρισω?

Δεν ξέρω για ποιο dettol λες, εγώ χρησιμοποιώ αυτό με ένα πανί (στεγνό ή πολύ ελαφρά βρεγμένο).

Για το τηλεκοντρόλ συγκεκριμένα (αν δε θες dettol):

Βρέχεις μια μπατονέτα. Τη στίβεις να φύγουν τα πολλά νερά, να μείνει ελαφρώς υγρό το βαμβάκι και βουρ.

Αν έχεις και μια παλιά οδοντόβουρτσα για πέταμα, είναι ιδανική για να φύγει η "μούργα" στη βάση των πλήκτρων.

Μετά βρέχεις ελαφρά μια πετσέτα με οινόπνευμα και το περνάς από πάνω για την απολύμανση.

Δεν ξέρω για ποιο dettol λες, εγώ χρησιμοποιώ αυτό με ένα πανί (στεγνό ή πολύ ελαφρά βρεγμένο).

Αυτο δε θα το χρησιμοποιουσα ποτε γιατι τα σταγονιδια εξαπλωνονται παντου, μπορει να πανε και στα ματια.

Για το τηλεκοντρόλ συγκεκριμένα (αν δε θες dettol):

Βρέχεις μια μπατονέτα. Τη στίβεις να φύγουν τα πολλά νερά, να μείνει ελαφρώς υγρό το βαμβάκι και βουρ.

Αν έχεις και μια παλιά οδοντόβουρτσα για πέταμα, είναι ιδανική για να φύγει η "μούργα" στη βάση των πλήκτρων.

Μετά βρέχεις ελαφρά μια πετσέτα με οινόπνευμα και το περνάς από πάνω για την απολύμανση.

Προτιμω οινοπνευμα που εξατμιζεται αμεσως. Χρησιμοποιω χαρτοπετσετα.

Δεν υπαρχει μουργα στα τηλεκοντρολ μου :) Για τα αορατα μικροβια μιλαμε.

Για να τυλίξω δέμα προκειμένου να το στείλω εξωτερικό, "μεγάλους φακέλους" και ίσως και αυτά τα προστατευτικά με φουσκάλες, που βρίσκω; Πρόκειται για λαπτοπ, οπότε έχουμε κουτί 52*31*7. Για μικρά δέματα ξέρω ότι στα βιβλιοπωλεία έχουν τέτοια είδη, αλλά για τόσο μεγάλα;

Ευχαριστώ^  :-)

υπάρχει τρόπος να απεργοποιήσω τα updates των windows?

ο υπολογιστής μου είναι ένα φτηνιάρικος και νομίζω οτι τα updates απλα τον κάνουν πιο αργό.

Υπάρχει περίπτωση να έχω δίκιο ή μαλακίες λέω γιατί είμαι ασχετη οεο?

υπάρχει τρόπος να απεργοποιήσω τα updates των windows?

ο υπολογιστής μου είναι ένα φτηνιάρικος και νομίζω οτι τα updates απλα τον κάνουν πιο αργό.

Υπάρχει περίπτωση να έχω δίκιο ή μαλακίες λέω γιατί είμαι ασχετη οεο?

Υπαρχει τροπος να τα απενοργοποιησεις αλλα δεν ειναι τα updates που κανουν αργο το pc σου :) 

Ισως θελει ενα καθαρισμαα απο malware κλπ κλπ.

• Like 1

Eυχαριστώ, τους έστειλα σε πρώτη φάση ένα mail, θα αφήσω 24 ώρες περιθώριο και μετά τηλέφωνο.

Πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα με Amazon.

Αν τους πεις ότι δεν παρέλαβες ή θα σου στείλουν άλλο ή θα σου δώσουν πίσω τα λεφτά. Εμένα μου έχει τύχει, μου στείλαν άλλο και μετά ήρθε και το πρώτο. Τους το είπα, μου στείλανε ένα αυτοκόλλητο επιστροφής και όπως ήταν το δέμα το έστειλα πίσω. Αν θυμάμαι καλά μετά από λίγες μέρες μου επιστρέψανε ένα ποσό για τα μεταφορικά που πλήρωσα!

• Super Moderators

Mϊλησα χθες μέσω chat, μου πίστωσαν τα μεταφορικά και εφόσον δεν έρθει έως αύριο το πακέτο θα το ξαναστείλουν, χωρίς μεταφορικά. 

Δεν έχω παράπονο, ευγενής ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησα. Αν έρθει και το πακέτο όπως είπε, ακόμη καλύτερα, το περιμένω εδώ και κάτι εβδομάδες.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...