Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω στην ελλάδα Hinge για πλήκτρο σε λάπτοπ;

Ή αν τυχόν έχει κανένας κανένα κατεστραμμένο λαπτοπ που να έχουμε ίδια τέτοια "κλιψάκια", θα με βγάζατε από ταλαιπωρία.  :-(

Ευχαριστώ^

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι οικιακές συσκευές united λένε τίποτα; 

Μια φραπιέρα πάντως που είχα δε μου βγήκε και πολύ καλή (αν αυτό βοηθάει :ρ)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω μια κουρευτικη που ειχα τα εφτυσε σε λίγους μήνες. Απο την άλλη, ενα stereo ζει ακόμα μετά από 10 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Οι οικιακές συσκευές united λένε τίποτα; Συγκεκριμένα ένας φούρνος για περιστασιακή χρήση.

Βγω έχω Link.png Site: αυτό 8 χρόνια στην βεράντα δουλεύει ακατάπαυστα τίποτα δεν έπαθε.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει το οινοπνευμα 95% που ειναι πανακριβο,υπαρχει και το οινοπνευμα 75% που κανει 2€.

Υπαρχει σημαντικη διαφορά στην απολυμανση που κανουν?

Δημοσ.

Υπαρχει το οινοπνευμα 95% που ειναι πανακριβο,υπαρχει και το οινοπνευμα 75% που κανει 2€.

20%

:P

Απ'όσο ξέρω, όχι, στην καθημερινή χρήση (να καθαρίσω μια επιφανειακή πληγή, να "απολυμάνω" τα χέρια μου πριν πιάσω ένα νεογέννητο, κτλ).

http://bitesizebio.com/13518/which-type-of-ethanol-should-i-use/

Για πιο επιστημονική ανάλυση: http://www.cdc.gov/hicpac/Disinfection_Sterilization/6_0disinfection.html

Δημοσ.

Δεν ειναι spoiler φιλε μου.

Απ'όσο ξέρω, όχι, στην καθημερινή χρήση (να καθαρίσω μια επιφανειακή πληγή, να "απολυμάνω" τα χέρια μου πριν πιάσω ένα νεογέννητο, κτλ).

http://bitesizebio.com/13518/which-type-of-ethanol-should-i-use/

Για πιο επιστημονική ανάλυση: http://www.cdc.gov/hicpac/Disinfection_Sterilization/6_0disinfection.html

Ψαχνοντας στο ιντερνετ διαβασα οτι το 95% δε προσφερεται για το σωμα, αλλα ρωταω για απολυμανση αντικειμενων οπως τηλεκοντρολ, κινητα, διακοπτες.

Δημοσ.

Ψαχνοντας στο ιντερνετ διαβασα οτι το 95% δε προσφερεται για το σωμα, αλλα ρωταω για απολυμανση αντικειμενων οπως τηλεκοντρολ, κινητα, διακοπτες.

Για τέτοια φάση εγώ χρησιμοποιώ το dettol γιατί και καθαρίζει και απολυμαίνει (όπως ισχυρίζεται τουλάχιστο).

Το οινόπνευμα δεν καθαρίζει τόσο καλά. Πρέπει πρώτα να καθαρίσεις και μετά να το περάσεις οινόπνευμα, οπότε διπλός κόπος.

Πάντως κάνει το 75 για τέτοιες χρήσεις.

Δημοσ.

. Η διαφορα τιμης δεν ειναι λογω του οτι το παραπανω αλκοολ κοστιζει αλλα για τον εξης λογο: Το οινοπνευμα 95% μπορει να χρησιμοποιηθει στην παρασκευη αλκοολουχων ποτων. Το αλλο δεν μπορει γιατι εχει μεσα και λοσιον. Επομενως το πρωτο φορολογειται τσουχτερα απο το κρατος γιατι αν δεν το φορολογουσε θα εφτιαχναν αφορολογητα ποτα. Υπαρχει και οινοπνευμα λευκο με 93% αλκοολ. Παρε αυτο αν θελεις. Και αυτο εχει λοσιον και δεν φορολογειται
Δημοσ.

Ψαχνω Σαμπουαν καλο να μαλακωνει τη τριχα. Βαζω Head n Shoulders για ξηροδερμια και μετα syoss conditioner. Το syoss κανει καλη δουλεια αλλα θελω να αλλαξω το Head n Soulders

• Super Moderators
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πώς ζητάμε πίστωση του ποσού που δώσαμε στο Amazon Βρετανίας για αντικείμενα που δεν παρελήφθησαν ποτέ;

Υπάρχει μια διαδικασία πίστωσης αλλά προϋποθέτει επιστροφή αντικειμένου. Πώς να επιστρέψω κάτι που δεν έχω παραλάβει;

• Moderators
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πώς ζητάμε πίστωση του ποσού που δώσαμε στο Amazon Βρετανίας για αντικείμενα που δεν παρελήφθησαν ποτέ;

Υπάρχει μια διαδικασία πίστωσης αλλά προϋποθέτει επιστροφή αντικειμένου. Πώς να επιστρέψω κάτι που δεν έχω παραλάβει;

Εγω σε αναλογη φαση ειχα μιλησει με το support τους (το οποιο ειναι πολυ καλο φυσικα) και το ανελαβαν εκεινοι. Δε θυμάμαι ακριβως τη διαδικασία (ξερω, πολλη βοηθεια σου δινω) αλλα το ειχα ξεκινήσει ετσι.

Δημοσ.

Help (κάτω κάτω ή πάνω πάνω στην αρχική)  --> Need more help (κάτω κάτω στο Browse Help Topics) --> Contact us

Nα το δοκιμάσω, αλλά πού βρίσκω email/τηλέφωνα του support; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...