giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω στην ελλάδα Hinge για πλήκτρο σε λάπτοπ; Ή αν τυχόν έχει κανένας κανένα κατεστραμμένο λαπτοπ που να έχουμε ίδια τέτοια "κλιψάκια", θα με βγάζατε από ταλαιπωρία. Ευχαριστώ^
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οι οικιακές συσκευές united λένε τίποτα; Μια φραπιέρα πάντως που είχα δε μου βγήκε και πολύ καλή (αν αυτό βοηθάει :ρ) 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κι εγω μια κουρευτικη που ειχα τα εφτυσε σε λίγους μήνες. Απο την άλλη, ενα stereo ζει ακόμα μετά από 10 χρόνια. 1
dimos39 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οι οικιακές συσκευές united λένε τίποτα; Συγκεκριμένα ένας φούρνος για περιστασιακή χρήση. Βγω έχω Site: αυτό 8 χρόνια στην βεράντα δουλεύει ακατάπαυστα τίποτα δεν έπαθε. 1
iordanis77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει το οινοπνευμα 95% που ειναι πανακριβο,υπαρχει και το οινοπνευμα 75% που κανει 2€. Υπαρχει σημαντικη διαφορά στην απολυμανση που κανουν?
saxos55 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει το οινοπνευμα 95% που ειναι πανακριβο,υπαρχει και το οινοπνευμα 75% που κανει 2€. Υπαρχει σημαντικη διαφορά στην απολυμανση που κανουν? 20% Απ'όσο ξέρω, όχι, στην καθημερινή χρήση (να καθαρίσω μια επιφανειακή πληγή, να "απολυμάνω" τα χέρια μου πριν πιάσω ένα νεογέννητο, κτλ). http://bitesizebio.com/13518/which-type-of-ethanol-should-i-use/ Για πιο επιστημονική ανάλυση: http://www.cdc.gov/hicpac/Disinfection_Sterilization/6_0disinfection.html
iordanis77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι spoiler φιλε μου. Απ'όσο ξέρω, όχι, στην καθημερινή χρήση (να καθαρίσω μια επιφανειακή πληγή, να "απολυμάνω" τα χέρια μου πριν πιάσω ένα νεογέννητο, κτλ). http://bitesizebio.com/13518/which-type-of-ethanol-should-i-use/ Για πιο επιστημονική ανάλυση: http://www.cdc.gov/hicpac/Disinfection_Sterilization/6_0disinfection.html Ψαχνοντας στο ιντερνετ διαβασα οτι το 95% δε προσφερεται για το σωμα, αλλα ρωταω για απολυμανση αντικειμενων οπως τηλεκοντρολ, κινητα, διακοπτες.
saxos55 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ψαχνοντας στο ιντερνετ διαβασα οτι το 95% δε προσφερεται για το σωμα, αλλα ρωταω για απολυμανση αντικειμενων οπως τηλεκοντρολ, κινητα, διακοπτες. Για τέτοια φάση εγώ χρησιμοποιώ το dettol γιατί και καθαρίζει και απολυμαίνει (όπως ισχυρίζεται τουλάχιστο). Το οινόπνευμα δεν καθαρίζει τόσο καλά. Πρέπει πρώτα να καθαρίσεις και μετά να το περάσεις οινόπνευμα, οπότε διπλός κόπος. Πάντως κάνει το 75 για τέτοιες χρήσεις.
alfeios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει το οινοπνευμα 95% που ειναι πανακριβο,υπαρχει και το οινοπνευμα 75% που κανει 2€. Υπαρχει σημαντικη διαφορά στην απολυμανση που κανουν? . Η διαφορα τιμης δεν ειναι λογω του οτι το παραπανω αλκοολ κοστιζει αλλα για τον εξης λογο: Το οινοπνευμα 95% μπορει να χρησιμοποιηθει στην παρασκευη αλκοολουχων ποτων. Το αλλο δεν μπορει γιατι εχει μεσα και λοσιον. Επομενως το πρωτο φορολογειται τσουχτερα απο το κρατος γιατι αν δεν το φορολογουσε θα εφτιαχναν αφορολογητα ποτα. Υπαρχει και οινοπνευμα λευκο με 93% αλκοολ. Παρε αυτο αν θελεις. Και αυτο εχει λοσιον και δεν φορολογειται
therock Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ψαχνω Σαμπουαν καλο να μαλακωνει τη τριχα. Βαζω Head n Shoulders για ξηροδερμια και μετα syoss conditioner. Το syoss κανει καλη δουλεια αλλα θελω να αλλαξω το Head n Soulders
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς πώς ζητάμε πίστωση του ποσού που δώσαμε στο Amazon Βρετανίας για αντικείμενα που δεν παρελήφθησαν ποτέ; Υπάρχει μια διαδικασία πίστωσης αλλά προϋποθέτει επιστροφή αντικειμένου. Πώς να επιστρέψω κάτι που δεν έχω παραλάβει;
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς πώς ζητάμε πίστωση του ποσού που δώσαμε στο Amazon Βρετανίας για αντικείμενα που δεν παρελήφθησαν ποτέ; Υπάρχει μια διαδικασία πίστωσης αλλά προϋποθέτει επιστροφή αντικειμένου. Πώς να επιστρέψω κάτι που δεν έχω παραλάβει; Εγω σε αναλογη φαση ειχα μιλησει με το support τους (το οποιο ειναι πολυ καλο φυσικα) και το ανελαβαν εκεινοι. Δε θυμάμαι ακριβως τη διαδικασία (ξερω, πολλη βοηθεια σου δινω) αλλα το ειχα ξεκινήσει ετσι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Nα το δοκιμάσω, αλλά πού βρίσκω email/τηλέφωνα του support;
saxos55 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Help (κάτω κάτω ή πάνω πάνω στην αρχική) --> Need more help (κάτω κάτω στο Browse Help Topics) --> Contact us Nα το δοκιμάσω, αλλά πού βρίσκω email/τηλέφωνα του support;
Kostas93 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 shockwave flash has stopped responding, με εχει ταραξει, εχει κανεις καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις