Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι και τοτε θα λαβεις ειδοποιηση.

Απ οτι καταλαβα το προβλημα του ειναι οτι δεν θελει να εμφανιζεται το ονομα του παντου παρα μονο σε αυτα που ο ιδιος θελει.

Nα ρωτησω και γω κατι τωρα.

Αυτο που σε ενα ποστ βαζετε <spoiler> πως το κανετε? ολο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχναω :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ειναι αυτοματο το αυτοκινητο, το βαζεις στο P και μετα τραβας. Αν ειναι manual και εισαι σε ισιωμα, δεν ειναι απαραιτητη η ταχυτητα (καποιοι βαζουν βεβαια, οκ). Σε ποια ταινια ειδες να μην βαζουν? Δεν παιζει αυτο, εχω νοικιασει 4 αμαξια στην Αμερικη και ολα ειχαν ανεβασμενο χειροφρενο οταν τα παρέλαβα.

Αναψυκτικα με ανθρακικο το καταλαβαινω. Μια πορτοκαλα χωρις ανθρακικο τι διαφορα εχει απο ενα χυμο πορτοκαλι. Μια Αμιτα ας πουμε (οχι φυσικο)

Μια πορτοκαλα χωρις ανθρακικο τι διαφορα εχει απο ενα χυμο πορτοκαλι. Μια Αμιτα ας πουμε (οχι φυσικο)

Εχει διαφορά πως ειναι τιγκα στα συντηρητικα, φιλε μου :)

Υπάρχει κάποιο πρακτικό πρόβλημα αν πάρω λάστιχα αυτοκινήτου που δεν είναι και πολύ "φρέσκα"; Συγκεκριμένα, λάστιχα με ημερομηνία κατασκευής σχεδόν δύο χρόνων τα παίρνω ή καλύτερα όχι;

Αν τα πάρεις για καινούρια όχι... Να είναι οπωσδήποτε φρέσκα.

Για καινούργια ψάχνω, απλά μου είπε ότι έχει κι αυτά και τα έχει σε καλύτερη τιμή (κάπου 100€ πιο φτηνά). Μάλλον θα πάρω εντελώς καινούργια όμως

Για καινούργια ψάχνω, απλά μου είπε ότι έχει κι αυτά και τα έχει σε καλύτερη τιμή (κάπου 100€ πιο φτηνά). Μάλλον θα πάρω εντελώς καινούργια όμως

Στην ουσια αυτα κατασκευαστηκαν πριν 2 χρονια και καθονται. Τα εχει φαει η σκονη,ο αερας, ζεστη,κρυο και σιγουρα θα υπαρχει φθορα απο τον καιρο ασχετα που δεν χρησιμοποιουνταν,δεν ξερεις καν πως τα ειχε αποθηκευμενα αυτος. Πανε για καινουργια για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. Οσο πιο φρεσκο το λαστιχο τοσο το καλυτερο,

• Like 1

Αν ειναι αυτοματο το αυτοκινητο, το βαζεις στο P και μετα τραβας. Αν ειναι manual και εισαι σε ισιωμα, δεν ειναι απαραιτητη η ταχυτητα (καποιοι βαζουν βεβαια, οκ). Σε ποια ταινια ειδες να μην βαζουν? Δεν παιζει αυτο, εχω νοικιασει 4 αμαξια στην Αμερικη και ολα ειχαν ανεβασμενο χειροφρενο οταν τα παρέλαβα.

σε ολες τις ταινιες!!!

εχει απομνημονευσει κανεις τον τιτλο απο ενα cd που διαφημιζεται στην τηλεοραση, που κανει 10 € ? ειναι με ξενη μουσικη , best 2015 ? καπως ετσι ?

Οι οικιακές συσκευές united λένε τίποτα; Συγκεκριμένα ένας φούρνος για περιστασιακή χρήση.

Το βρηκες στη μιση τιμη απο αντιστοιχο επωνυμο ή λιγωτερο;

Το βρηκες στη μιση τιμη απο αντιστοιχο επωνυμο ή λιγωτερο;

Είδα ότι είναι πολύ οικονομικές, βρίσκεις και με κάτω από 200€ δηλαδή και λέω αν έχει κανείς άποψη :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...