Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βάζεις το ζουμί σε μια σύριγγα, κλείνεις το ένα ρουθούνι με το ένα χέρι και με το άλλο χώνεις τη σύριγγα στο ανοιχτό και ταυτόχρονα αδειάζεις τη σύριγγα και ρουφάς από το ρουθούνι. Το ζουμί θα βγει από το στόμα.

edit: με το κεφάλι να γέρνει προς τα εμπρός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάζεις το ζουμί σε μια σύριγγα, κλείνεις το ένα ρουθούνι με το ένα χέρι και με το άλλο χώνεις τη σύριγγα στο ανοιχτό και ταυτόχρονα αδειάζεις τη σύριγγα και ρουφάς από το ρουθούνι. Το ζουμί θα βγει από το στόμα.

edit: με το κεφάλι να γέρνει προς τα εμπρός.

και χωρίς την βελόνα , ε

• Like 2

Βοήθεια! Θέλω να αγοράσω ένα domain(.gr) το οποίο δεν είναι διαθέσιμο αλλά λήγει σε 9 ημέρες. Μπορώ να κάνω backorder,αλλά πως ξέρω αν δεν έχουν κάνει και άλλοι; Κάνω backorder ή χαμένα λεφτά;

Ευχαριστώ.

Πολλοί προτείνουν το αλατόνερο για το συνάχι. Το πρόβλημα είναι ότι η μύτη είναι τόσο μπουκωμένη, που δεν περνάει το νερό. Πώς θα γίνει η πλύση;

Επειδή είμαι ψαγμένος στο θέμα και παθών...

... καλό είναι να μη ρουφάς γιατί μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στα αυτιά... χρειάζεται λίγο εμπειρία για να το κάνεις αυτό το κόλπα... δηλαδή να ρουφάς ώστε το νερό να μπαίνει από τη μύτη και να βγαίνει από το στόμα...

Επομένως αφού η μύτη είναι κλειστή προτείνω τα εξής:

- Κάποιο αποσυμφορήτικό (κορτιζονούχο ή μη)... dexa, otrivin κλπ ωστε να αποσυμφορηθεί το πράγμα. Είναι πολύ χειρότερο να έχεις κλειστή μύτη από το να τη ρίξεις σπρέι. Τώρα, αν δε θες σπρέι φαρμακευτικά...

- ... βάλε σπρέι θαλασσινού νερού. Καλή λύση είναι το physiomer (υπέρτονο) με ευκάλυπτο... αν δεν θες ούτε αυτά

- ... τότε πάνε στη λύση της σύριγγας, αλλά χωρίς ρούφηγμα... ή το πολύ πολύ πολύ με ελάχιστο (πολύ ελάχιστο) ρούφηγμα. Θέλουμε να αποφύγουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάει νερό στο αυτί... είναι ότι χειρότερο... ΠΡΟΣΟΧΗ... τη μύτη τη φυσάμε ΑΠΑΛΑ...

Το διάλυμα που θα χρησιμοποιήσεις να είναι το εξής:

- Νερό (εμφιαλώμενο καλύτερα για να μην εχει χλώριο), αλάτι (μη ιωδιούχο, πχ Ιμαλαιων) και μαγειρική σόδα!

Παρακάτω έχει οδηγίες για το διάλυμα από την "American Academy of Allergy Asthma κλπ"...

http://www.aaaai.org/conditions-and-treatments/library/allergy-library/saline-sinus-rinse-recipe.aspx

Χονδρικά χρειαζεται ένα ποτήρι χλιαρό νερό (250ml), με περίπου 1 κοφρή κουταλία γλυκού αλάτι και λίγη (στη μύτη) μαγειρική σόδα... αλλιώς κάνεις τη μίξη όπως λέει και βάζεις 1 κουτ. τη φορά...

Αυτά... υπάρχουν και τα netipot με οδηγίες από το youtube... έχω και από αυτά!

https://www.youtube.com/results?search_query=neti+pot

Καλό ξεβούλωμα.

EDIT: Βρήκα και αυτό που είναι παρόμοιο...

https://www.facebook.com/231718860254809/photos/a.282853775141317.64657.231718860254809/417620764997950/?type=3&fref=nf

Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να μπορει να μου κανει αλλαγη κυλινδρου/λεπιδας σε drum laser εκτυπωτη, με δικο μου ανταλλακτικο? Για να μη θεωρηθει διαφημιση, πμ. Εχω δει βιντεο στο youtube αλλα δεν θελω να το επιχειρησω γιατι θελω να ειμαι σιγουρος.

Παίδες το gsis είναι down και σε σας;

Επίσης, για το επίδομα θέρμανσης το τσεκάρισμα για το αν το δικαιούται κάποιος ή όχι γίνεται απ' το gsis;

(Ok γραπτά έχω διαβάσει τι χρειάζεται, απλά λέω μηπως παίζει κανα online checking μέσα από το gsis.)

Μίλησα με Amazon live chat και επειδή δεν μπορούσαν να μου λύσουν το πρόβλημα μου, μου είπε: To compensate the inconvenience caused I have added $10.00 promo to your account from my end 

Που στο καλό είναι το προμο κοουντ;  :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...