mylo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 όταν λέει σαν τρόπο αποστολής ελτά(dhl) εγώ παραλαμβάνω το δέμα από τα ελτά ή έρχεται κουριερ σπίτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πολλοί προτείνουν το αλατόνερο για το συνάχι. Το πρόβλημα είναι ότι η μύτη είναι τόσο μπουκωμένη, που δεν περνάει το νερό. Πώς θα γίνει η πλύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βάζεις το ζουμί σε μια σύριγγα, κλείνεις το ένα ρουθούνι με το ένα χέρι και με το άλλο χώνεις τη σύριγγα στο ανοιχτό και ταυτόχρονα αδειάζεις τη σύριγγα και ρουφάς από το ρουθούνι. Το ζουμί θα βγει από το στόμα. edit: με το κεφάλι να γέρνει προς τα εμπρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βάζεις το ζουμί σε μια σύριγγα, κλείνεις το ένα ρουθούνι με το ένα χέρι και με το άλλο χώνεις τη σύριγγα στο ανοιχτό και ταυτόχρονα αδειάζεις τη σύριγγα και ρουφάς από το ρουθούνι. Το ζουμί θα βγει από το στόμα. edit: με το κεφάλι να γέρνει προς τα εμπρός. και χωρίς την βελόνα , ε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 και χωρίς την βελόνα , ε Φλωριές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εναλλακτικα κάνεις το ίδιο πλάγια (το νερο θα βγει απο το αλλο ρουθουνι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πόσο θα κοστίσει το κορνιζάρισμα μιας αφίσας διαστάσεων 35cmX50cm; Με το πιο απλό υλικό και σχέδιο που υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Βοήθεια! Θέλω να αγοράσω ένα domain(.gr) το οποίο δεν είναι διαθέσιμο αλλά λήγει σε 9 ημέρες. Μπορώ να κάνω backorder,αλλά πως ξέρω αν δεν έχουν κάνει και άλλοι; Κάνω backorder ή χαμένα λεφτά; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πολλοί προτείνουν το αλατόνερο για το συνάχι. Το πρόβλημα είναι ότι η μύτη είναι τόσο μπουκωμένη, που δεν περνάει το νερό. Πώς θα γίνει η πλύση; Επειδή είμαι ψαγμένος στο θέμα και παθών... ... καλό είναι να μη ρουφάς γιατί μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στα αυτιά... χρειάζεται λίγο εμπειρία για να το κάνεις αυτό το κόλπα... δηλαδή να ρουφάς ώστε το νερό να μπαίνει από τη μύτη και να βγαίνει από το στόμα... Επομένως αφού η μύτη είναι κλειστή προτείνω τα εξής: - Κάποιο αποσυμφορήτικό (κορτιζονούχο ή μη)... dexa, otrivin κλπ ωστε να αποσυμφορηθεί το πράγμα. Είναι πολύ χειρότερο να έχεις κλειστή μύτη από το να τη ρίξεις σπρέι. Τώρα, αν δε θες σπρέι φαρμακευτικά... - ... βάλε σπρέι θαλασσινού νερού. Καλή λύση είναι το physiomer (υπέρτονο) με ευκάλυπτο... αν δεν θες ούτε αυτά - ... τότε πάνε στη λύση της σύριγγας, αλλά χωρίς ρούφηγμα... ή το πολύ πολύ πολύ με ελάχιστο (πολύ ελάχιστο) ρούφηγμα. Θέλουμε να αποφύγουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάει νερό στο αυτί... είναι ότι χειρότερο... ΠΡΟΣΟΧΗ... τη μύτη τη φυσάμε ΑΠΑΛΑ... Το διάλυμα που θα χρησιμοποιήσεις να είναι το εξής: - Νερό (εμφιαλώμενο καλύτερα για να μην εχει χλώριο), αλάτι (μη ιωδιούχο, πχ Ιμαλαιων) και μαγειρική σόδα! Παρακάτω έχει οδηγίες για το διάλυμα από την "American Academy of Allergy Asthma κλπ"... http://www.aaaai.org/conditions-and-treatments/library/allergy-library/saline-sinus-rinse-recipe.aspx Χονδρικά χρειαζεται ένα ποτήρι χλιαρό νερό (250ml), με περίπου 1 κοφρή κουταλία γλυκού αλάτι και λίγη (στη μύτη) μαγειρική σόδα... αλλιώς κάνεις τη μίξη όπως λέει και βάζεις 1 κουτ. τη φορά... Αυτά... υπάρχουν και τα netipot με οδηγίες από το youtube... έχω και από αυτά! https://www.youtube.com/results?search_query=neti+pot Καλό ξεβούλωμα. EDIT: Βρήκα και αυτό που είναι παρόμοιο... https://www.facebook.com/231718860254809/photos/a.282853775141317.64657.231718860254809/417620764997950/?type=3&fref=nf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να μπορει να μου κανει αλλαγη κυλινδρου/λεπιδας σε drum laser εκτυπωτη, με δικο μου ανταλλακτικο? Για να μη θεωρηθει διαφημιση, πμ. Εχω δει βιντεο στο youtube αλλα δεν θελω να το επιχειρησω γιατι θελω να ειμαι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Παίδες το gsis είναι down και σε σας; Επίσης, για το επίδομα θέρμανσης το τσεκάρισμα για το αν το δικαιούται κάποιος ή όχι γίνεται απ' το gsis; (Ok γραπτά έχω διαβάσει τι χρειάζεται, απλά λέω μηπως παίζει κανα online checking μέσα από το gsis.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ποση ωρα κανει το ΚΤΕΛ Αθηναι-Τριπολη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κλειστο το taxisnet μεχρι τη δευτερα, λογω συντηρησης/αναβαθμισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κλειστο το taxisnet μεχρι τη δευτερα, λογω συντηρησης/αναβαθμισης. Ωραίος. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μίλησα με Amazon live chat και επειδή δεν μπορούσαν να μου λύσουν το πρόβλημα μου, μου είπε: To compensate the inconvenience caused I have added $10.00 promo to your account from my end Που στο καλό είναι το προμο κοουντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις