gg_wp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πως μπορω να εγκαταστήσω ubuntu παράλληλα με τα windows 8.1 ???? Μέσω usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σε core2duo λαπτοπ με 2gb ram αξιζει να μπει ssd,θα φανει διαφορα?επειδη τα windows 7 τρωνε σκαλωματα.μην πειτε λινουξ,δεν θελει ο χρηστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σε core2duo λαπτοπ με 2gb ram αξιζει να μπει ssd,θα φανει διαφορα?επειδη τα windows 7 τρωνε σκαλωματα.μην πειτε λινουξ,δεν θελει ο χρηστης. Και λίγη ραμ αν έβαζε ακόμα καλύτερα. Αν μπορεί να δώσει 100-150€ δηλαδή για ραμ και ssd θα δει σίγουρα διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ηρθε η στιγμη να βαλουμε πετρελαιο. Του ειχα πει οτι αν ειναι ακριβο μαλλον δεν θα συμμετεχω, ηδη το χε κλειστο. Η σεζον ξεκιναει μαιο, οπου πρεπει να πληρωσω εικοσι ευρω επι εξι μηνες.(μαιο μεχρι οκτωμβριο) λογικη σε ολο αυτο δεν βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ηρθε η στιγμη να βαλουμε πετρελαιο. Του ειχα πει οτι αν ειναι ακριβο μαλλον δεν θα συμμετεχω, ηδη το χε κλειστο. Η σεζον ξεκιναει μαιο, οπου πρεπει να πληρωσω εικοσι ευρω επι εξι μηνες.(μαιο μεχρι οκτωμβριο) λογικη σε ολο αυτο δεν βρηκα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Το πάγιο; Από Οκτώβριο έως Μάιο θες να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Απο το μαιο μεχρι τωρα μου ειπε οτι πρεπει να το πληρωσω, ενω πριν νοικιασω του ειχα πει για το πετρελαιο. Κοστος αγορα κλπ, μου ειπε ειναι φθηνο. Σημερα το ανοιξε να δουμε αν δουλευει, τα σωματα γεματα αερα, εξαερισμο δεν κανουν, θα φερει τεχνικο, θελει κι τα προηγογμενα οπου ηταν ξενοικιαστω μενανε ουτε ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Απο το μαιο μεχρι τωρα μου ειπε οτι πρεπει να το πληρωσω, ενω πριν νοικιασω του ειχα πει για το πετρελαιο. Κοστος αγορα κλπ, μου ειπε ειναι φθηνο. Σημερα το ανοιξε να δουμε αν δουλευει, τα σωματα γεματα αερα, εξαερισμο δεν κανουν, θα φερει τεχνικο, θελει κι τα προηγογμενα οπου ηταν ξενοικιαστω μενανε ουτε ξερω. Έχω την εντύπωση ότι τα προηγούμενα πρέπει να τα πληρώσει αυτός! Εσύ τι σχέση έχεις; Από όταν μπήκες και μετά θα πληρώνεις ό,τι σου αναλογεί οκ αλλά για πριν γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Θα φυγει σε λιγο καιρο ο αδερφος μου για αγγλια στην περιοχη slough (περιπου 45 λεπτα απο λονδινο) Οποιος ξερει η εχει μεινει εκει ας μου δωσει καμια πληροφορια να του την μεταφερω η οτιδηποτε χρησιμη πληροφορια για λονδινο και γυρω περιοχες ευπροσδεκτη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι τα προηγούμενα πρέπει να τα πληρώσει αυτός! Εσύ τι σχέση έχεις; Από όταν μπήκες και μετά θα πληρώνεις ό,τι σου αναλογεί οκ αλλά για πριν γιατί;Αυτο σκέφτηκα κ γω...κ σκέφτομαι οτι δεν ξεκινησαμε καλά, τι με νοιαζει εμενα για πριν.Μου τόνισε οτι το πετρελαιο ειναι 20€/το μηνα εμενα πολυ λιγο μου φανηκε, ειχα ενα αεροθερμο οταν ηρθε να μου το πει. Το ειδε λεγοντας μου αυτο δεν θελω να το αναβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σιγά μην του ζητήσεις και την άδεια Δε σε βλέπω πάντως να μένεις για πολύ εκεί, σε μαλάκα πρέπει να έπεσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτο σκέφτηκα κ γω...κ σκέφτομαι οτι δεν ξεκινησαμε καλά, τι με νοιαζει εμενα για πριν. Μου τόνισε οτι το πετρελαιο ειναι 20€/το μηνα εμενα πολυ λιγο μου φανηκε, ειχα ενα αεροθερμο οταν ηρθε να μου το πει. Το ειδε λεγοντας μου αυτο δεν θελω να το αναβεις Δεν καταλαβαίνω...το ρεύμα εσύ θα το πληρώνεις, τι τον νοιάζει τι ανάβεις; Για πριν μπεις στο σπίτι για μένα μην πληρώνεις τίποτα. Δεν έχεις σχέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Έχω ένα Nokia Lumia (windows) και ένα Nexus 7 στο Lumia έχω data package ... ξέρω πως μπορώ να κάνω το lumia "rooter" για να βλέπει internet to nexus (πως ????) ΑΛΛΑ πως μπορώ να δώσω πρόσβαση στο nexus μόνο σε ένα app ? υπάρχει κάποιο app σαν "firewall" για αυτό το σκοπό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω...το ρεύμα εσύ θα το πληρώνεις, τι τον νοιάζει τι ανάβεις; Για πριν μπεις στο σπίτι για μένα μην πληρώνεις τίποτα. Δεν έχεις σχέση Στην αρχη πριν δωσω νοικι συν εγγυηση ρωτησα τι υποχρεωσεις εχω; ειδικα για το πετρελαιο, μου λεει εχει αυτονομη θερμανση οπου πληρωνεις αυτο που θα καψεις, δεν μου ειπε θα δωσει πχ αυτο το ποσο για τους προηγουμενους μηνες τωρα μου το ειπε. Δεν ξερω τι γινεται σε πολυκατοικία βασικα. Οταν ειναι να αναψει ο λεβητας, το αρχικο πετρελαιο πως αγοραζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Στην αρχη πριν δωσω νοικι συν εγγυηση ρωτησα τι υποχρεωσεις εχω; ειδικα για το πετρελαιο, μου λεει εχει αυτονομη θερμανση οπου πληρωνεις αυτο που θα καψεις, δεν μου ειπε θα δωσει πχ αυτο το ποσο για τους προηγουμενους μηνες τωρα μου το ειπε. Δεν ξερω τι γινεται σε πολυκατοικία βασικα. Οταν ειναι να αναψει ο λεβητας, το αρχικο πετρελαιο πως αγοραζεται; Σε μας το βάζει η εταιρεία που έχει αναλάβει τα κοινόχρηστα από το ταμείο που έχει και μετά πληρώνει το κάθε διαμέρισμα ανάλογα με το τι καίει. Για πριν το νοικιάσεις αν υπάρχει κάποια υποχρέωση είναι του ιδιοκτήτη απ'όσο ξέρω και το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σου είπε να μην ανάβεις αερόθερμο ενώ το ρεύμα είναι στο όνομά σου. Μήπως γιατί δεν θα είναι ομοιόμορφα ζεστό το σπίτι και μπορεί να βγάλει υγρασία ή κάτι τέτοιο; Ρώτησέ τα αυτά να σου πει ξεκάθαρα τι γίνεται και πες του ότι δεν τα είχε πει αυτά πριν νοικιάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Έχω ένα Nokia Lumia (windows) και ένα Nexus 7 στο Lumia έχω data package ... ξέρω πως μπορώ να κάνω το lumia "rooter" για να βλέπει internet to nexus (πως ????) ΑΛΛΑ πως μπορώ να δώσω πρόσβαση στο nexus μόνο σε ένα app ? υπάρχει κάποιο app σαν "firewall" για αυτό το σκοπό ? Aν δεν εισαι rooted πας εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall&hl=en Αν εισαι rooted εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free&hl=en Με το δευτερο να ειναι σαφως καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις