Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντοιχιζομενη ηλεκτρικη κουζινα, μπορω να την ξηλωσω και να την βαλω σε αλλο σπιτι, ομως μη εντοιχισμενη; Με καποια βαση απο κατω για να σηκωθει ψηλα.

Το εχει κανει κανεις;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι ένα πολύ μικρό γατί στο μπαλκόνι μου, το οποίο νιαουρίζει συνέχεια, δε ξέρω απο που ήρθε, έχει πολλά αδέσποτα η περιοχή και πολλές γάτες γεννάνε στο μπαλκόνι του διπλανού. Το θέμα είναι ότι δε σταματάει να νιαουρίζει και όταν πλησίασε τη πόρτα μου φάνηκε το μάτι του πληγωμένο. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μη ψοφήσει, αλλα δε ξέρω και τι μπορώ να του δώσω, ξέρω πως γάλα δε μπορώ, αλλά τι μπορεί να φάει ένα γατάκι το πολύ ελαχίστων εβδομάδων;

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο ή συνεννοήσου με έναν Κτηνίατρο κοντά σου να πας αποκεί να το εξετάσει και να σου δώσει συμβουλές.

Δημοσ.

κομματάκι δύσκολο να το παω κάπου καθώς δεν έχω αυτοκίνητο. 
πριν λίγο ήρθε η μάνα? του γατιού και το μάζεψε. Σε περιπτωση που ξαναερθει (το συνηθίζουν λόγο του διπλανού που τις ταίζει), τι τρώνε γενικά τα γατιά; Μη πάω για καλό και του κάνω κακό.

Δημοσ.

κομματάκι δύσκολο να το παω κάπου καθώς δεν έχω αυτοκίνητο. 

πριν λίγο ήρθε η μάνα? του γατιού και το μάζεψε. Σε περιπτωση που ξαναερθει (το συνηθίζουν λόγο του διπλανού που τις ταίζει), τι τρώνε γενικά τα γατιά; Μη πάω για καλό και του κάνω κακό.

Γιατί δεν ενημερώνεις τον διπλανό, αν το δει, μήπως ασχοληθεί ο ίδιος; Νομίζω είναι η καλύτερη λύση, αφού φαίνεται να ενδιαφέρεται άλλωστε.

Δεν νομίζω ότι δε το σκέφτηκες και ο ίδιος, αλλά είπα μη τυχόν.

Δημοσ.

εχω ενα αρκετα καλο λαπτοπ με μισοκαμενη την καρτα οθονης [αλλα χρωματα σκιες κλπ] 

εκτος απο remote desktop-teamviewer τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να ... βλεπω?

ενννοω μηπως καποια αλλη εξοδος του μπορει να δωσει οπτικο αποτελεσμα? [δεν εχει s-video out]

thanks!

Δημοσ.

εχω ενα αρκετα καλο λαπτοπ με μισοκαμενη την καρτα οθονης [αλλα χρωματα σκιες κλπ] 

εκτος απο remote desktop-teamviewer τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να ... βλεπω?

ενννοω μηπως καποια αλλη εξοδος του μπορει να δωσει οπτικο αποτελεσμα? [δεν εχει s-video out]

thanks!

Μήπως να άλλαζες την κάρτα γραφικών; Αν έχει οποιαδήποτε έξοδο (vga, hdmi), δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να άλλαζες την κάρτα γραφικών; Αν έχει οποιαδήποτε έξοδο (vga, hdmi), δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

μπα δεν, το κοστος ειναι μεγαλο, δεν εχει αλλη ντιρεκτ εξοδο εικονας, απο ντοκιν ισως???

Δημοσ.

μπα δεν, το κοστος ειναι μεγαλο, δεν εχει αλλη ντιρεκτ εξοδο εικονας, απο ντοκιν ισως???

Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, δεν έχει καμία έξοδο εικόνας; Δεν το έχω ξαναδεί σε λάπτοπ! (το πιο πιθανό είναι να μην έπαιζε βέβαια αλλά λέμε)

• Like 1
Δημοσ.

Τοο ταβάνι κουζίνας & μπάνιου μπορεί να βαφτεί με πλαστικό χρώμα; Ή θα γίνεται τρελή συμπύκνωση υδρατμών;

Δημοσ.

Άνετα και μάλιστα υπάρχει πλαστικό χρώμα με μυκητοκτόνα δράση και αντιμουχλική προστασία (βλ. Βίβεχρωμ "kitchen n' bath").

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...