Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη δεν εχει φυγει ακομα; ειναι στο καταστημα;

Καλα 5-7 εργασιμες ηταν η παραδοση. Και ακομα δεν εχει φυγει και ετοιμαζεται για αποστολη;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μία πόρτα γιατί έχει σχήμα του γράμματος Π;

Γιατί απ'το Ξ θα δυσκολευόσουν να περάσεις. Άσε που θα λεγόταν και Ξόρτα, δε λέει.

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη δεν εχει φυγει ακομα; ειναι στο καταστημα;

Καλα 5-7 εργασιμες ηταν η παραδοση. Και ακομα δεν εχει φυγει και ετοιμαζεται για αποστολη;

5-7 εργάσιμες ίσως ήταν να ετοιμαστεί η αποστολή για να φύγει.

5-7 ημέρες να έχεις πακέτο από Κίνα, μάλλον πρέπει να είσαι πολύ τυχερός. :-)

Λογικά το επόμενο βήμα είναι να σου γράψει ότι "είναι έτοιμο για αποστολή".

//Εκτός και αν αυτή η Flytexpress χρεώνει για να κάνει πιο γρήγορα και δεν έρχεται με απλό ταχυδρομείο, οπότε εκεί δε ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ελεγε στελνετε την επομενη εργασιμη..

Μαλιστα...οποτε στην αναμονη οπως παντα.ας κανω υπομονη τοτε γιατι ερχετε απο μακρια :)

Ευχαριστώ πολυ φιλε μου

(Priority mail ηταν και μ εδωσαν και tracking number για να βλεπω που ειναι)

Δημοσ.

Συνεννοήση Μπουζούκι!

Γιατί άφησες χαρτάκι;

Μ' έχει πιάσει νευρικό με την απάντηση μου.

Ε το αφησα γιατι πρωτη φορα παρκαρα εδω κι λεω μην το βαζει κανεις καιρο εκει.

Αλλα τι πρεπει να προσεξω αλλο; να δω αν εχει αρκετο φωτισμο κλπ, παλια.ειχα δικια μου αυλη που το παρκαρα οπου ηθελα

Δημοσ.

Γιατί απ'το Ξ θα δυσκολευόσουν να περάσεις. Άσε που θα λεγόταν και Ξόρτα, δε λέει.

:-D

Π-ύλη,Π-όρτα

Γράμμα =ιδιότητα ,δε θα μπορούσε να λέγεται διαφορετικά ή να αρχίζει με άλλο γράμμα.

• Moderators
Δημοσ.

Ε το αφησα γιατι πρωτη φορα παρκαρα εδω κι λεω μην το βαζει κανεις καιρο εκει.

Αλλα τι πρεπει να προσεξω αλλο; να δω αν εχει αρκετο φωτισμο κλπ, παλια.ειχα δικια μου αυλη που το παρκαρα οπου ηθελα

Δουδιε απλα βγαλε το χαρτακι.

Αν παρκαρει καποιος καιρο εκει απλα θα πρεπει να το βαλει πιο κει. Η μονη φορα που εχω δει να βαζουν χαρτακια ειναι αν κλεινεις καποιον ή κατι τετοιο. 

Ο,τι και να προσεξεις αμα ειναι να γινει η στραβη θα γινει. Εμενα μου πηραν τον εγκεφαλο (του αυτοκινητου προφανως) μεσα απο την πυλωτη παρολο που το φως πεφτει πανω ακριβως απο το αυτοκινητο.

Κατατα, κοιτα ισως να ειναι φωτισμενα μηπως αποτρεψεις κανεναν ψιλικατζη απο το να το σπασει για ψιλα ξερωγω.

@Τριλοβιτη δεν ξερουμε γιατι ε?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Τριλοβιτη δεν ξερουμε γιατι ε?

Βασικά ξέρουμε αλλά άμα πούμε θα μας κόψουν!  :lol:  Τον Αύγουστο και Σεπτέμβρη πάντως σημειώθηκαν σύμφωνα με τις δικές μου πηγές.

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, στην αρχική σελίδα της εφαρμογής για το Ε9 στο Taxis, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

Υπολογισμός ΕΝ.Φ.Ι.Α.

• ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε9 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, Ο ΕΝΦΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤ. ε ) ΑΡΘΡΟΥ 4Α ν. 4223/2013 ΚΑΙ ΣΤΗΝ 1184/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Επιλέξτε 'Δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης' και στη συνέχεια 'Ελλείψεις στοιχείων ακινήτων για τον υπολογισμό ΕΝ.Φ.Ι.Α.' για να δείτε σε ποιες ελλείψεις εκκρεμεί διόρθωση.

Πού στον προύτσο είναι η "Δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης" και δεν το βλέπω; Πού διάλο πρέπει να πατήσω;

Δημοσ.

Δεν έχουν ανοίξει ακόμα

Ρε παιδιά, στην αρχική σελίδα της εφαρμογής για το Ε9 στο Taxis, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

Πού στον προύτσο είναι η "Δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης" και δεν το βλέπω; Πού διάλο πρέπει να πατήσω;

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να μπω σε μια ακαδημία στην Βρετανία. Ζητάνε GCSE(ισότιμο με το απολυτήριο γυμνασίου.)

Ξέρει κανείς που μπορώ να δώσω το απολυτήριο(γυμνασίου) μου για να το αναγνωρίσουν και να αποκτήσω τα αντίστοιχα GCSE;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με τί μπορώ να αντικαταστήσω το απλό τηλεφωνικό καλώδιο 12 μέτρων από την πρίζα του οτε έως το ρούτερ; 

Mε ενδιαφέρει να μειώσω το θόρυβο στη γραμμή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τί μπορώ να αντικαταστήσω το απλό τηλεφωνικό καλώδιο 12 μέτρων από την πρίζα του οτε έως το ρούτερ; 

Mε ενδιαφέρει να μειώσω το θόρυβο στη γραμμή.

Η 1η λύση είναι να βάλεις κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (1-2m max) και μετά όσο ethernet cable χρειάζεται από το router μέχρι το PC, μιας και παίζει μέχρι 100m απροβλημάτιστα.

H 2η λύση είναι να βρεις ή να φτιάξεις (ή να σου φτιάξουν) ethernet cable με RJ-11 βύσμα (τηλεφωνικό δλδ) αντί για RJ-45 που έχουν κανονικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...