Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που η γυναίκα είχε δικό της λογαριασμό στο taxis. Αν είναι έτσι κάνει κοινή δήλωση αλλά το ενφια έρχεται στο δικό της

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάβρια ερώτηση I know, 

Αλλά έχει ακούσει ή γνωρίζει κανείς τι γίνονται τα πτώματα τον προσφύγων που πνίγονται στο Αιγαίο και περισυλλέγονται από το λιμενικό; 

Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που η γυναίκα είχε δικό της λογαριασμό στο taxis. Αν είναι έτσι κάνει κοινή δήλωση αλλά το ενφια έρχεται στο δικό της

Ακριβως. Εγω πχ εχω ξεχωριστο λογαριασμό απο τον αντρα ενω τα πεθερικα μου έχουν έναν. Σε αυτη την περιπτωση στο Ε9 διαλέγεις με ποιό ΑΦΜ θα μπεις για να σου βγαλει τα αντιστοιχα στοιχεια πληρωμης ΕΝΦΙΑ.

Δημοσ.

Μακάβρια ερώτηση I know, 

Αλλά έχει ακούσει ή γνωρίζει κανείς τι γίνονται τα πτώματα τον προσφύγων που πνίγονται στο Αιγαίο και περισυλλέγονται από το λιμενικό; 

Υποθέτω τους θάβουν .

Αντίστοιχους νεκρούς στην Ευρώπη, πχ άστεγους που πεθαίνουν από το κρύο και τους βρίσκουν σε πάρκα , κάτω απο γέφυρες κλπ, τους στέλνουν στις διάφορες ιατρικές σχολές για μάθημα ανατομίας και ιατροδικαστικής . 

Δεν θα παραξενευτώ αν γίνεται το ίδιο και εδώ, λογικό και "ανεκτό-δεκτό" μου φαίνεται.

Μιλάμε πάντα για ανθρώπους που δεν μπορούν να τους ταυτοποιήσουν κάπως και που δεν τους ψάχνει κανένας συγγενής ή φίλος.

Δημοσ.

Ακριβως. Εγω πχ εχω ξεχωριστο λογαριασμό απο τον αντρα ενω τα πεθερικα μου έχουν έναν. Σε αυτη την περιπτωση στο Ε9 διαλέγεις με ποιό ΑΦΜ θα μπεις για να σου βγαλει τα αντιστοιχα στοιχεια πληρωμης ΕΝΦΙΑ.

Οι γονείς μου έχουν έναν κοινό λογαριασμό στο taxis, τα στοιχεία πληρωμής τα έχω βρει στο Ε9, και μάλιστα μου δίνει επιλογή για το ΑΦΜ του πατέρα μου ή της μητέρας μου όπως το αναφέρεις και εσύ. Εκεί όμως έχει μόνο τα εκκαθαριστικά (ένα του πατέρα μου και ένα της μητέρας μου), τα οποία μπορώ να τα εκτυπώσω και να πάω να πληρώσω. Στην εφαρμογή του Ε9 όμως, δεν δείχνει τι έχω πληρώσει εως τώρα. Για να δω τι έχω πληρώσω εως τώρα πρέπει να πάω Προσωποποιημένη πληροφόρηση --> Στοιχεία πληρωμών. Εκεί, στην περίπτωση των γονέων μου δείχνει μόνο τι έχει πληρώσει εως τώρα ο πατέρας μου, για την μητέρα μου δεν δείχνει, εκεί είναι που έχω κολλήσει.

Δημοσ.

Τα στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης στους κοινούς λογαριασμούς πάντως σίγουρα δείχνουν μόνο οφειλές του βασικού ΑΦΜ. Προφανώς θα το είδες και στου πατέρα σου πως το ΕΝΦΙΑ της μαμάς δεν ήταν μέσα στις οφειλές εκτός ρύθμισης. Ισως ισχύει το ίδιο και με τα στοιχεία πληρωμών (?)

Δημοσ.

Τωρα που νοικιασα τα αμαξι το παρκαρα πιο κατω σε στενο, αφησα χαρτακι με το τηλεφωνο μου.

Τι αλλο να χω στο νου μου εκτος απο το κλεψιμο

Δημοσ.

γιατί άφησες χαρτάκι;

Βασικά, το έλενξες καλά πριν το πάρεις;

Μου χει τύχει να νοικιάσω και όταν το επέστρεψα, και καλά το έλενξαν σε (συγκεκριμένο σημείο) από κάτω και άρχισαν να μου λένε για τη ζημιά που του χα κάνει κι ότι είχε βρει. Σίγουρα, δεν του είχα κάνει καμιά ζημιά, το είχα νοικιάσει για συγκεκριμένη διαδρομή και ήμαστε 2 άτομα με μόνο εμένα να το οδηγώ. Όταν άρχισαν τις ιστορίες, η συνεπιβάτης άρχισε να τους απαντάει ότι λένε παπαριές κι ότι η ζημιά προϋπήρχε και ότι προσπαθούν να βγάλουν έξτρα χρήματα, αυτοί με τη σειρά τους έλεγαν ότι δεν έβλεπαν κάτι σημειωμένο στα χαρτιά, επομένως εμείς είχαμε κάνει τη ζημιά. 

Εκεί που αρχίζει η μανούρα, μου κόβει πως το χα πλήρως ασφαλισμένο, με το που τους το δείχνω, άλλαξαν συμπεριφορά, "και πόσο σωστή ήταν η ενεργειά μου να το ασφαλίσω" κλπ κλπ, γυρίζω κατά μουτρα και τους λέω πως ψευδονται και ότι όλο αυτό ήταν στημένο ή για να καλύψουν δικό τους λάθος ή για να βγάλουν έξτρα χρήματα. Με τα λίγα- με τα πολλά, πήρα 3 μέρες δωρεάν για την επόμενη φορά που θα νοικιάσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία. 

• Like 1
Δημοσ.

Α καλα εμεις τα δυο δεν καταλαβαινομαστε..χαχα ..

Νοικιασα σπιτι καιι το αμαξι το αφησα σε ενα στενο.. γι αυτο αφησα χαρτακι... (μπορει να το.εθεσα λαθος)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιζει καποια μειωση στις συνταξεις? Μου ειπε ο πατερας μου πως μπηκε κατι λιγοτερο απ'ο,τι συνηθως (τυπου 12 ευρω) και φανταζομουν πως κατι θα ειχα διαβαζει αν ειχε γινει μειωση.

Α καλα εμεις τα δυο δεν καταλαβαινομαστε..χαχα ..

Νοικιασα σπιτι καιι το αμαξι το αφησα σε ενα στενο.. γι αυτο αφησα χαρτακι... (μπορει να το.εθεσα λαθος)

Και παλι δεν καταλαβαινω γιατι αφησες χαρτακι αν εχεις παρκαρει νομιμα καπου.

Δημοσ.

Εχω κανει παραγγελία μια καμερα απο banggood και εχω tracking

Μπορει να μ πει κανεις σε τι φαση βρισκομαι και τι σημαίνουν ολα αυτα;

Το πακέτο ετοιμάζεται για αποστολή.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει καποια μειωση στις συνταξεις?

Κι εγώ αυτό διαπίστωσα (όχι δεν παίρνω ο ίδιος σύνταξη :P )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...