Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Αυτη ειναι η μακακια που φοβαμαι. Pet shop ανοιχτα τωρα δεν εχει να φανταστω. Καλαα αν κανει τρι ευρω κλαιν

Υπομονή για αύριο που θα είναι ανοιχτά λογικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από που ρυθμίζω το να μην φαίνομαι στην αναζήτηση του φμπ?

Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Ποιοι μπορούν να με αναζητήσουν

Υπάρχει τρόπος να "προωθήσω" τον ήχο από το laptop μου σε συγκεκριμένη έξοδο?

πχ

- Ο ήχος από τον browser να παίζει στα ηχεία του laptop

- ο ή χος από τον media player στα ακουστικά 

ή ακόμα χειρότερα

- Ο ήχος από ένα παράθυρο του browser να παίζει στα ηχεία του laptop

- Ο ήχος από άλλο παράθυρο στα ακουστικά

Το πρώτο που λες ίσως να γίνεται με καμια κάρτα που να υποστηρίζει 7.1. Το δεύτερο δεν νομίζω ότι γίνεται.

Τελειωνει το συμβολαιο μου με την forthnet στις 21 Νοεμβρίου και μ ειπαν να παρω τηλ στο 13800 να τους πω αν θα παραμεινω σε αυτους η θα κοψω το συμβολαιο και τελος.

Δινω ανα 2μηνο 48 ευρω για το forthnet double play.οσο για το ιντερνετ ειναι μια χαρα και η ταχυτητα και ολα.

Ειμαι ηδη 4 χρονια στην εταιρια και γενικως δεν εχω παραπονο.

Τωρα τι να κανω να τους πω να συνεχισω και να ζητησω καμια μειωση αν γινεται η υπαρχει καμια καλυτερη εταιρια με πιο φθηνο συμβολαιο;

Ο κολλητος μου εβαλε wind και δινει για τα ιδια ακριβως το 2μηνο 37.90

Οκ μικρη διαφορα αλλα ειναι διαφορα.

Για πειτε γνωμες..μενω η φευγω;

Στο taxis πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου --> Προσωποποιημένη πληροφόρηση --> στοιχεία πληρωμών, βλέπω τι έχω πληρώσει ως τώρα από τις δόσεις σε ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος. Όλα καλά ως εδώ. Στον λογαριασμό του πατέρα μου όμως, ο οποίος κάνει φορολογική δήλωση μαζί με την μητέρα μου, πηγαίνοντας στα στοιχεία πληρωμών δείχνει μόνο ότι έχει πληρώσει ο πατέρας. Η μητέρα έχει ένα σπίτι στο όνομά της και πληρώνει ξεχωριστό ΕΝΦΙΑ, αλλά δεν δείχνει τις δόσεις που έχει πληρώσει, μήπως πρέπει να επιλέξω κάτι από το μενού;

Όχι μην κάνεις τίποτα αστο οπως είναι

και μένα το ίδιο πράγμα μου εχει κανει ακριβως.εχει περασει την πληρωμη του πατερα μου και οχι τις μητερας μου τον ενφια.

Κρατα την αποδειξη και θα περαστουν σε 1-2 μερες ολα.

Τελειωνει το συμβολαιο μου με την forthnet στις 21 Νοεμβρίου και μ ειπαν να παρω τηλ στο 13800 να τους πω αν θα παραμεινω σε αυτους η θα κοψω το συμβολαιο και τελος.

Δινω ανα 2μηνο 48 ευρω για το forthnet double play.οσο για το ιντερνετ ειναι μια χαρα και η ταχυτητα και ολα.

Ειμαι ηδη 4 χρονια στην εταιρια και γενικως δεν εχω παραπονο.

Τωρα τι να κανω να τους πω να συνεχισω και να ζητησω καμια μειωση αν γινεται η υπαρχει καμια καλυτερη εταιρια με πιο φθηνο συμβολαιο;

Ο κολλητος μου εβαλε wind και δινει για τα ιδια ακριβως το 2μηνο 37.90

Οκ μικρη διαφορα αλλα ειναι διαφορα.

Για πειτε γνωμες..μενω η φευγω;

Μίλα με το τμήμα προσφορών και ζήτησε με 20 ευρώ το μήνα το 2play με 300 λεπτά προς κινητά (ή με 12 ώρες προς κινητά και 25 το μήνα) για να μείνεις ή ότι σου χρειάζεται παραπλήσιο,εμένα μου τα προσέφεραν αυτά που σου προτείνω και είπα θα το σκεφτώ.

• Like 1

Όχι μην κάνεις τίποτα αστο οπως είναι

και μένα το ίδιο πράγμα μου εχει κανει ακριβως.εχει περασει την πληρωμη του πατερα μου και οχι τις μητερας μου τον ενφια.

Κρατα την αποδειξη και θα περαστουν σε 1-2 μερες ολα.

Οκ, θα περιμένω μερικές μέρες.

Αν εχει δικο της κωδικο πρεπει να μπει με αυτον

Λες να μην ξέρω αν η μητέρα μου έχει ξεχωριστό λογαριασμό; Τα αντρόγυνα κάνουν μια φορολογική δήλωση μαζί. Τα υπόλοιπα στοιχεία της φαίνονται μέσα στον ένα και μοναδικό λογαριασμό.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...