agrio.imeros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πως βγάζουμε τα άλατα από τον βραστήρα; - Με λευκό ξύδι εμπορίου που το αδειάζεις μέσα στο βραστήρα και το αφήνεις να δράσει για μια ώρα χωρίς να το θέσεις σε λειτουργία ... ή - Με κιτρικό οξύ . Βράζεις μισό λίτρο νερού και μετά προσθέτεις 25 γραμμάρια από το κιτρικό οξύ το οποίο το αφήνεις να δράσει για 15 λεπτά ... Και στις δυο περιπτώσεις όταν αδειάσεις το βραστήρα ξεβγάζει καλά 5-6 φορές ... Μια φορά το μήνα αν το κάνεις αρκεί ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πως μπορώ να καταλάβω αν αυτό που έχω στο χείλος είναι επιχείλιος έρπητας? Δεν έχω βγάλει ποτέ, αλλά αυτό που εμφανίστηκε στο χείλος με έχει ανησυχήσει. Στην αρχή το πέρασα για σπυράκι και το έξυσα αλλά επανήλθε και δεν φεύγει με μηχανικό τρόπο. Βασικά δεν είναι ακριβώς πάνω στο χείλος αλλά λίγο πιο κάτω. Δεν ακουμπάει στο χείλος δηλαδή(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Ανέβασε φωτό,το παθαίνω όπως ο Τσίπρας όταν στρεσάρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα έλεγα ότι τσούζει. Φωτογραφία δεν έχει νόημα να βάλω γιατί το έχω σακατέψει λίγο που το πείραζα/έξυνα οπότε δεν είναι και πολύ αναγνωρίσιμο πλέον. Πάντως δεν ακουμπάει καθόλου στο χείλος, δεν ξέρω αν λέει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μην το πειραζεις απλα. Αν το αμαξι ειναι πολυ χαμηλο και στο φορτηγο της οδικης δεν γινεται να φορτωθει γιατι θα βρει η μασκα, τι λυσεις εχουμε; τι πρεπει να πουμε στο τηλεφωνο της ασφαλειας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ξεκίνησαν οι προσφορές στα zara? Ναι, τωρα παιζει δεκαημερο προσφορων μεχρι 10-11 ( ; ) Νοεμβρη νομιζω. Για αυτο θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια και την Κυριακη 1/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 - Με λευκό ξύδι εμπορίου που το αδειάζεις μέσα στο βραστήρα και το αφήνεις να δράσει για μια ώρα χωρίς να το θέσεις σε λειτουργία ... ή - Με κιτρικό οξύ . Βράζεις μισό λίτρο νερού και μετά προσθέτεις 25 γραμμάρια από το κιτρικό οξύ το οποίο το αφήνεις να δράσει για 15 λεπτά ... Και στις δυο περιπτώσεις όταν αδειάσεις το βραστήρα ξεβγάζει καλά 5-6 φορές ... Μια φορά το μήνα αν το κάνεις αρκεί ... Το έκανα με κόκκινο ξύδι. Υπάρχει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αμα βγηκανε, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ναι, τωρα παιζει δεκαημερο προσφορων μεχρι 10-11 ( ; ) Νοεμβρη νομιζω. Για αυτο θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια και την Κυριακη 1/11 Fuck my life, έφυγα. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το έκανα με κόκκινο ξύδι. Υπάρχει πρόβλημα; Λεκιάζει ... αν δεν έχεις πρόβλημα κάν΄το με κόκκινο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εχουν τα φαρμακεια χαπι αποπαρασοτωσης για ζωα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω πως ναι, αλλά πουλάνε όλο το πακέτο αντί για ένα ένα χάπι που πουλάνε τα pet shop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Από που ρυθμίζω το να μην φαίνομαι στην αναζήτηση του φμπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω πως ναι, αλλά πουλάνε όλο το πακέτο αντί για ένα ένα χάπι που πουλάνε τα pet shop... Αυτη ειναι η μακακια που φοβαμαι. Pet shop ανοιχτα τωρα δεν εχει να φανταστω. Καλαα αν κανει τρι ευρω κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να "προωθήσω" τον ήχο από το laptop μου σε συγκεκριμένη έξοδο? πχ - Ο ήχος από τον browser να παίζει στα ηχεία του laptop - ο ή χος από τον media player στα ακουστικά ή ακόμα χειρότερα - Ο ήχος από ένα παράθυρο του browser να παίζει στα ηχεία του laptop - Ο ήχος από άλλο παράθυρο στα ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δε νομίζω να γίνεται με μια κάρτα ήχου, και αν δεν κάνω λάθος, ειναι θέμα hardware, από τη μία κλείνει κάποιο κύκλωμα με το που βάζεις τα ακουστικά. Απο την άλλη, δε νομίζω ότι μπορείς να διαχωρίσεις το input της κάρτας ήχου, το συνολικό σήμα ειναι αυτο που εισάγεται και δεν υπάρχει τρόπος διαχωρισμού εντός της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις