Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει σε φωτοτυπίες τον αριθμό λογαριασμού τράπεζας και την ταυτότητα μου, μπορεί να σηκώσει λεφτά χωρίς να το ξέρω;

Αυτό έλειπε!

Δημοσ.

Εχω το εξης θεμα. 

Αν τρεξω απο safe mode το Disk Cleanup των windows, μου βγαζει 35gb σε System queued Windows error reporting files.

Εκανα ενα search αλλα οι γνωμες ειναι μοιρασμενες. Στο κανονικο mode δεν βγαζει τιποτα. Μπορω να τα σβησω χωρις προβλημα?

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος κανένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος στην περιοχή της Καλλιθέας ;

Δημοσ.

Πως μπορώ να καταλάβω αν αυτό που έχω στο χείλος είναι επιχείλιος έρπητας? Δεν έχω βγάλει ποτέ, αλλά αυτό που εμφανίστηκε στο χείλος με έχει ανησυχήσει. Στην αρχή το πέρασα για σπυράκι και το έξυσα αλλά επανήλθε και δεν φεύγει με μηχανικό τρόπο. Βασικά δεν είναι ακριβώς πάνω στο χείλος αλλά λίγο πιο κάτω. Δεν ακουμπάει στο χείλος δηλαδή(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Δημοσ.

Πως μπορώ να καταλάβω αν αυτό που έχω στο χείλος είναι επιχείλιος έρπητας? Δεν έχω βγάλει ποτέ, αλλά αυτό που εμφανίστηκε στο χείλος με έχει ανησυχήσει. Στην αρχή το πέρασα για σπυράκι και το έξυσα αλλά επανήλθε και δεν φεύγει με μηχανικό τρόπο. Βασικά δεν είναι ακριβώς πάνω στο χείλος αλλά λίγο πιο κάτω. Δεν ακουμπάει στο χείλος δηλαδή(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

πήγαινε σε ένα φαρμακείο να σου πει για σιγουριά και να σου δώσει κανένα επιθεμα
γιατί δε ρωτάς στο ίδιο το σαιτ;
Δημοσ.

Εχει ένας φίλος balance στο paypal, αν τα στείλει στο δικό μου θα πανε στο balance? θα μπορώ να κανω κάποια αγορά στο εξωτερικο μετα; 

• Moderators
Δημοσ.

Εχει ένας φίλος balance στο paypal, αν τα στείλει στο δικό μου θα πανε στο balance? θα μπορώ να κανω κάποια αγορά στο εξωτερικο μετα;

Λογικα ναι. Σιγουρα ναι για το 2

Δημοσ.

Λογικα ναι. Σιγουρα ναι για το 2

Σίγουρα ναι και για το πρώτο.  :lol:

Απλά να προσέξει να επιλέξει "family or friends" για να μην προστεθούν fees.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...