therock Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δε θελω κολπακια, θελω κατι εγγυημενο. Styling cream μαλλον κανει αλλα γιατι παειτοσο ακριβα https://www.skroutz.gr/c/988/styling.html?keyphrase=moroccanoil+hydrating+styling+cream+300ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ακου στεγνο μαλλι, βουρτσα σεσουάρ λακ και κανεις οτι θες αρκει να μην τα καψεις. Αλλιως παρε ζελε κρατηματος δυο, βαλε λιγο στις παλεμες δουλεψε το μαλλι, μερα σεσουαρ και λακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απλα παρε ενα putty. Υπαρχει νήμα, άνοιξε προχθες νομίζω τσεκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για όσους είναι φοιτητές. Οι επί πτυχίο στην σχολή σας, δεν μπορούν να δώσουν μαθήματα και από εαρινό εξάμηνο τώρα που έχουμε χειμερινό; Τι ηλιθιότητα αυτή πάλι του Παμακ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μπορούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για όσους είναι φοιτητές. Οι επί πτυχίο στην σχολή σας, δεν μπορούν να δώσουν μαθήματα και από εαρινό εξάμηνο τώρα που έχουμε χειμερινό; Τι ηλιθιότητα αυτή πάλι του Παμακ; Τα τελευταία 2 χρόνια λένε και λένε το ίδιο πράγμα (θερινά στο θερινό, χειμερινά στο χειμερινό ) και πάντα λίγο πριν την εξεταστική έρχεται σχετική εγκύκλιος από κάτω , που λέει για τους επί πτυχίω ότι μπορούν να τα δώσουν όλα . Απλά φέτος υπάρχει μια σχετική αδράνεια και έχω ψιλοχεστεί επάνω μου γιατί αν δεν έρθει αυτή η εγκύκλιος , για 1 γαμομάθημα παίζει να μην ορκιστώ τον Μάρτιο........... Τώρα αν έρθει η εγκύκλιος και στο ΠΑ.ΜΑΚ σας πούνε "οοοοχι καριολάκια,θα δώσετε μονο χειμερινά" ε , για ξύλα και πέτρες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Νόμιζα αυτό γινόταν για φοιτητές κάθε έτους και ότι επί πτυχίο δεν περίμεναν εγκύκλιους κτλ αλλά ήταν by default έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 έχω την εντύπωση ότι ο ΕΝΦΙΑ που μόλις μας ήρθε αφορά την περιουσιακή σου κατάσταση όπως αυτή υπήρξε την 1-1-2015. Διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΕΝΦΙΑ έχουν να κάνουν με μεταβολές που τυχόν έγιναν από 1-1-14 ως 31-12-14, οπότε τα του παππού θα τα αντιμετωπίσεις του χρόνου, που θα υπολογιστούν οι μεταβολές από 1-1-15 ως 31-12-15, πρώτα ο θεός... Ο ενφια του παππού δεν θα βαρύνει τον κληρονόμο φέτος έτσι κι αλλιώς? Τουλάχιστον στο εισόδημα οι κληρονόμοι κάνουν δήλωση και πληρώνουν το φόρο του νεκρού που αναλογεί άρα φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για όλους τους φόρους. Οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω στα σίγουρα, μαν, αλλά νομίζω ότι έχεις δίκιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Επειδή δεν έχω ξαναπάρει,ξέρουμε αν πουλάν μαύρη ζάχαρη στα σούπερ μάρκετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι έχω βρει σε όλα τα σ/μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ο πιο εύκολος τρόπος να φτιάξω ψεύτικο αίμα για να πασαλείψω ρούχα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ο πιο εύκολος τρόπος να φτιάξω ψεύτικο αίμα για να πασαλείψω ρούχα; Preparing for Saturday ? Συνηθως βαζω ketchup and tomato paste.... ή strawberry syrup with cherry sypup mixed.... αλλα θα κολλας πααααρα πολυυυυ μετα..... Eπισης τσεκαρε και εδω http://www.wikihow.com/Make-Fake-Blood 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αν κάποιος έχει σε φωτοτυπίες τον αριθμό λογαριασμού τράπεζας και την ταυτότητα μου, μπορεί να σηκώσει λεφτά χωρίς να το ξέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις