Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΝΦΙΑ question:

Μάιο του 15, πέθανε ο παππούς μου και το σπίτι του ήρθε στην κυριότητά μου. Συμπλήρωσα το Ε9 τον Αύγουστο του 15 για να δηλώσω αυτή τη μεταβολή.

Το ΕΝΦΙΑ που ήρθε τώρα, αφορά (φαντάζομαι) το οικονομικό έτος 2015 και είναι πράγματι λίγο αυξημένο σε σχέση με πέρυσι.

α) Έχει σημασία η ημερομηνία θανάτου του παππού; Δλδ, παίζει ρόλο ότι για τους πρώτους 5 μήνες του 2015 το σπίτι δεν μου ανήκε;

β) Το ΕΝΦΙΑ που μου ήρθε, είναι βασισμένο πάνω στο τελευταίο Ε9 του Αυγούστου, ή έχει καταχωρίσει προηγούμενη δήλωση;

γ) Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει κανένα φέσι από τον τάφο; Υπάρχει δλδ περίπτωση να έχουν χρεώσει 5 μήνες ΕΝΦΙΑ στον νεκρό παππού χωρίς να τον συμψηφίσουν με αυτόν του κληρονόμου (εμού) ή να με ειδοποιήσουν;

Ντάνκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

VICK MALL

Θελω να παρω αυτην http://www.vickmall.com/original-sjcam-sj4000-wifi-version-1080p-full-hd-sport-dvr-waterproof-sports-action-camera.html

υπαρχει περιπτωση να μου στειλουνε μαιμου ?

Δεν υπάρχει official εφαρμογή για PC. Χρειάζεσαι android emulator και μια εφαρμογή για fake gps location για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απο PC.

Δες το βίντεο

Το έκανα και δούλεψε. Απλά πιο πριν είχα εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή και είδα πως μέσα από την εφαρμογή του emulator υπήρχαν τα μηνύματα που είχα ανταλλάξει από την άλλη εφαρμογή. Άρα μήπως κάνει την δουλειά του και αυτό;

http://tinderplusplus.com/

Θελω να εκτυπωσω καμια 30αρια φωτογραφιες 10×15 για να τις βαλω σε μια μεγαλη κορνιζα.

Ποιος ειναι ο πιο φθηνος και αξιοπιστος τροπος; (παλια πηγαινα γερμανο και σε παρομοια μαγαζια και εδινα 0.35 ευρω την 1) ξερετε κανενα μαγαζι αθηνα;

Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα μικρό φωτογραφείο. Τους τα πας σε ένα φλασάκι και στα εκτυπώνουν όπως τα ζητήσεις. Μια καλή τιμή είναι γύρω στα 15 λεπτά.

• Like 1

Τι διαστασεις εβγαλες;στις εστειλαν με ταχυδρομειο μετα; καλη η αναλυση που τις εβγαλαν εμεινες ικανοποιημενη;

καμία 15αρια 10*15 και μια 21*15εκ.

Με acs αν θυμάμαι καλά ήρθαν και μια χαρά εκτύπωση έκαναν. Πολύ ικανοποιημένη και συμφέρει πολύ να δώσεις πολλές φώτο για εκτύπωση αν έχεις να πληρωσεις μεταφορικά

• Like 1

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απανυησεις.αυριο θα ρωτησω εναν τις γειτονιας.αν δεν κανει καλη τιμη εκει γυρω που μου ειπες φιλε Ison_ θα κανω την λυση τις mary με το μαγαζι ωστε να τις στειλω ηλεκτρονικα και να μου ερθουν ετοιμες με κουριερ.

Ευχαριστώ πολυ και τους 2

• Like 1

Ποιά είναι η σελίδα που κατεβάζεις το official Tinder για Desktop PC's;

Πως δουλεύει αυτή η βλακεία ; 

Το εγκατέστησα στο τηλέφωνο και προς το παρόν το μόνο που κάνω είναι ναι πατάω το "ν" και το "Χ" στα διάφορα προφίλ.

Ούτε μηνύματα βλέπω ούτε τίποτα.

Πατάς like σε μια γκόμενα. Αν πατήσει και αυτή σε σένα τότε η εφαρμογή σας προειδοποιεί ότι αλληλοlikeστήκατε και σας δίνει το πλαίσιο για να ανταλλάξετε μηνύματα. Από κει και πέρα είναι στο χέρι σας να το πνίξετε το κουνέλι.

• Like 1

ΕΝΦΙΑ question:

Μάιο του 15, πέθανε ο παππούς μου και το σπίτι του ήρθε στην κυριότητά μου. Συμπλήρωσα το Ε9 τον Αύγουστο του 15 για να δηλώσω αυτή τη μεταβολή.

Το ΕΝΦΙΑ που ήρθε τώρα, αφορά (φαντάζομαι) το οικονομικό έτος 2015 και είναι πράγματι λίγο αυξημένο σε σχέση με πέρυσι.

α) Έχει σημασία η ημερομηνία θανάτου του παππού; Δλδ, παίζει ρόλο ότι για τους πρώτους 5 μήνες του 2015 το σπίτι δεν μου ανήκε;

β) Το ΕΝΦΙΑ που μου ήρθε, είναι βασισμένο πάνω στο τελευταίο Ε9 του Αυγούστου, ή έχει καταχωρίσει προηγούμενη δήλωση;

γ) Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει κανένα φέσι από τον τάφο; Υπάρχει δλδ περίπτωση να έχουν χρεώσει 5 μήνες ΕΝΦΙΑ στον νεκρό παππού χωρίς να τον συμψηφίσουν με αυτόν του κληρονόμου (εμού) ή να με ειδοποιήσουν;

Ντάνκε.

έχω την εντύπωση ότι ο ΕΝΦΙΑ που μόλις μας ήρθε αφορά την περιουσιακή σου κατάσταση όπως αυτή υπήρξε την 1-1-2015. Διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΕΝΦΙΑ έχουν να κάνουν με μεταβολές που τυχόν έγιναν από 1-1-14 ως 31-12-14, οπότε τα του παππού θα τα αντιμετωπίσεις του χρόνου, που θα υπολογιστούν οι μεταβολές από 1-1-15 ως 31-12-15, πρώτα ο θεός...

• Like 1

Μακρυνα λιγο το μαλλι και τωρα το ζελε μου το κοκαλωνει, τι αλλο μπορω να βαλω να μου τη κρατησει χωρις να φαινεται σκληρο και παστωμενο

Πομαδα, κερι και styling cream διαβαζω, εχει κανεις εμπειριες

Ειναι αντρικο το μαλλι σε 10 λεπτα θα μου χει γινει Οut of bed η φαση. Και βασικα δε θελω απλα να το χτενιζω και να πεφτει ισιο προς τα κατω, θελω να κανω φραντζες, σχηματα και αλλες κλαρινοκαταστασεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...