Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλος που δουλευει στο αεροδρομιο πριν 25 μερες βρηκε ipad air 2 κλειδωμενο.υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει;(ξερω οτι δεν ειναι σωστο κτλπ αλλα λεει κανεις δεν το ζητησε 25 μερες) και απ οτι εχω ακουσει ειναι πολυ δυσκολο ως ακατορθωτο.εγω τ ειπα οτι αν ειναι δηλωμενο χαμενο η κλεμμενο θα βρει μπελα αλλα δεν ακουει.οποτε υπαρχει λυση; (δεν σκαμπαζω απο apple προιοντα οποτε πειτε μου εσεις)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια μικρη απορια γιατι δεν κατεχω απο ενοικιαζομενα, και προσεχως θα νοικιασω.

Οταν νοικιαζουμε, πληρωνουμε το ενοικιο στην αρχη του μηνα ή στο τέλος, αφού διανύσουμε το μήνα που θα πληρωσουμε (οπως πχ σε ξενοδοχεια).

Φιλος που δουλευει στο αεροδρομιο πριν 25 μερες βρηκε ipad air 2 κλειδωμενο.υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει;(ξερω οτι δεν ειναι σωστο κτλπ αλλα λεει κανεις δεν το ζητησε 25 μερες) και απ οτι εχω ακουσει ειναι πολυ δυσκολο ως ακατορθωτο.εγω τ ειπα οτι αν ειναι δηλωμενο χαμενο η κλεμμενο θα βρει μπελα αλλα δεν ακουει.οποτε υπαρχει λυση; (δεν σκαμπαζω απο apple προιοντα οποτε πειτε μου εσεις)

Αν του ζητάει τον κωδικό του apple id δεν μπορεί να ξεκλειδώσει

Μια μικρη απορια γιατι δεν κατεχω απο ενοικιαζομενα, και προσεχως θα νοικιασω.

Οταν νοικιαζουμε, πληρωνουμε το ενοικιο στην αρχη του μηνα ή στο τέλος, αφού διανύσουμε το μήνα που θα πληρωσουμε (οπως πχ σε ξενοδοχεια).

Συνήθως πληρώνεις στην αρχή του μήνα για τον μήνα που θα μείνεις

• Like 1

Θελω να εκτυπωσω καμια 30αρια φωτογραφιες 10×15 για να τις βαλω σε μια μεγαλη κορνιζα.

Ποιος ειναι ο πιο φθηνος και αξιοπιστος τροπος; (παλια πηγαινα γερμανο και σε παρομοια μαγαζια και εδινα 0.35 ευρω την 1) ξερετε κανενα μαγαζι αθηνα;

• Moderators

Fiat 500 του 2008 1.4 μου έμεινε απο μπαταρια. Επειδη ειμαι εκτος περιοχης αυτην τη στιγμή και χωρίς το αυτοκίνητο, υπαρχει περίπτωση να βρω μπαταρια σε βενζινάδικο?

Επισης υπαρχει περίπτωση να του πω του τυπου θελω μπαταρια για το ταδε μοντελο κ να μου το δωσει ή θελει κι αλλα στοιχεια (βλ. τυπο μπαταρίας ή κατι τετοιο) που δεν τα εχω αμεσα διαθεσιμα?

Ευχαριστώ

εγω τις εστειλα στο print-photos-online

Τι διαστασεις εβγαλες;στις εστειλαν με ταχυδρομειο μετα; καλη η αναλυση που τις εβγαλαν εμεινες ικανοποιημενη;

Ποιά είναι η σελίδα που κατεβάζεις το official Tinder για Desktop PC's;

Δεν υπαρχει οfficial app για desktop.....

Μονο μεσω emulator...... μπορεις να τρεξεις την εφαρμογη του android στο pc.....

Eπισης υπαρχει και αυτο http://tinderpc.com/

Ποιά είναι η σελίδα που κατεβάζεις το official Tinder για Desktop PC's;

Δεν υπάρχει official εφαρμογή για PC. Χρειάζεσαι android emulator και μια εφαρμογή για fake gps location για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απο PC.

Δες το βίντεο

• Like 1

γρήγορη ερώτηση matlab

έχω μια εικόνα. Την οποία μετασχηματίζω με fourier, την συμπιέζω και την ανακατασκευάζω, για να βρω τον λόγο συμπίεσης από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω αυτό
Compression Ratio = total number of bits in final file, divided by number of bits in original file

Πως βρίσκω τον αριθμό των bits στο τελικό αρχείο μου, έστω Β, και στο αρχικό μου, έστω Α;

με την εντολή nnz μπορώ να βρω τον αριθμό των μη μηδενικών bit, αλλά δε νομίζω πως είναι αυτό που ζητάει.

Είμαι αρχάριος στο matlab, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...