Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος από διάφορα site όχι μόνο από yt να πάρεις το link μόνο του βίντεο? δλδ όταν πατάς το link να μην σε πάει στην σελίδα του youtube πχ αλλά κατευθείαν να σου δείχνει το βίντεο.. 

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φορτώνει.

Δοκίμασε άλλον browser αρχικά.

Απενεργοποιησε το ad-block και θα φορτωσει 100%

Το έκλεισα μετά από 15 δευτερόλεπτα (έφτασε στο 58% ) γιατί κόλλησε όλος ο υπολογιστής και φοβήθηκα για ιούς,malware κλπ.

Εμένα μου φόρτωσε και έχω adblock

Ok, ευχαριστώ!

Δεν έχω adblock και δοκίμασα Firefox και Chrome. Μάλλον θα φταίει η σύνδεση που είναι ούτε 1 Mbps, απλά είχα περιέργεια γιατί μέχρι προχθές φόρτωνε, πολύ αργά, αλλά φόρτωνε. Τώρα ούτε το 1% δεν πιάνει. Τα άλλα σάιτς τρέχουνε κανονικά, όπως και πριν.

*Adonis, είναι πιστοποιημένο site, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με malware, αν και ποτέ δεν ξέρεις

Δημοσ.

ναι, στέλνουν κατά καιρούς σε μερικούς κάτι μνματα που αν πατήσε κλικ παίζει και να της το χάκαραν.

Υπάρχουν συσκευές σταθερών τηλεφώνων που έχουν επιλογή να μπλοκάρουν συγκεκριμένους αριθμούς?

Διάβασε τα δύο τελευταία σχόλια http://www.insomnia.gr/topic/483563-συσκευή-απόρριψης-οποιασδήποτε-εισερχόμενης-κ/?p=52841458

• Like 1
Δημοσ.

ναι, στέλνουν κατά καιρούς σε μερικούς κάτι μνματα που αν πατήσε κλικ παίζει και να της το χάκαραν.

Διάβασε τα δύο τελευταία σχόλια http://www.insomnia.gr/topic/483563-συσκευή-απόρριψης-οποιασδήποτε-εισερχόμενης-κ/?p=52841458

με συνημμένα αρχεία μέσα ή σκέτα μηνύματα κειμένου;
Δημοσ.

Λοιπόν γκάιζ θέλω τα φώτα σας. Πήρα ελιές ακατέργαστες, τις ξεπίκρισα και τις έβαλα σε άλμη με διάφορα μυρωδικά. Πόσο καιρό πρέπει να κάτσουν στην άλμη για να πάρουν γεύση και να μπορώ να τις φάω;

Δημοσ.

Νομίζω κάθε 3μηνό καταθέτει ο εργοδότης, άρα ανάλογα πότε τσεκάρεις μπορεί να είναι από 0-3 μήνες η απόκλιση.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν γκάιζ θέλω τα φώτα σας. Πήρα ελιές ακατέργαστες, τις ξεπίκρισα και τις έβαλα σε άλμη με διάφορα μυρωδικά. Πόσο καιρό πρέπει να κάτσουν στην άλμη για να πάρουν γεύση και να μπορώ να τις φάω;

Ανάλογα με την άλμη που έφτιαξες . Μπορεί να είναι

για φάγωμα και μετά από ένα εικοσιτετράωρο ... :rolleyes:

To IKA σου βγάζει τα ένσημα μέχρι την τρέχουσα ημερομηνία ή μέχρι ένα διάστημα πριν;

Εκτός τους τελευταίους δυο μήνες  ...

• Like 2
Δημοσ.

Κάνα διβδόμαδο. Ανάλογα πως έχεις κάνει την άλμη, από 10-15 μέρες συνήθως.

Ανάλογα με την άλμη που έφτιαξες . Μπορεί να είναι

για φάγωμα και μετά από ένα εικοσιτετράωρο ... :rolleyes:

Κατόπιν έρευνας στο ιντερνέτ, την άλμη την έκανα με 12,5% περιεκτικότητα σε αλάτι. Τα κύρια μυρωδικά που χρησιμοποίησα είναι θυμάρι, ρίγανη, γλυκό μπούκοβο, δενδρολίβανο και σκόρδο. Οι ελιές είναι αρκετά έως πολύ μεγάλες. Μου πήρε σχεδόν 2 εβδομάδες να τις ξεπικρίσω. Επομένως λέτε να τις αφήσω 15 μέρες και βλέπουμε;

Δημοσ.

ρε παιδια,γραφτηκα στο efood.gr και παρατηρησα οτι στο προφιλ μου , (Στο σαιτ του efood) εχει μια εικονα μου ! που-πως την βρηκε? εκανε καποιο πχ image reverse search με βαση το mail μου ???

αφου εκανα ο ιδιος reverse search ,ανακαλυψα οτι την πηρε απο το gravatar ...τωρα το τι κ πως....ειχα γραφτει για μια εργασια για τη σχολη που επρεπε να κανουμε blog...

Δημοσ.

ρε παιδια,γραφτηκα στο efood.gr και παρατηρησα οτι στο προφιλ μου , (Στο σαιτ του efood) εχει μια εικονα μου ! που-πως την βρηκε? εκανε καποιο πχ image reverse search με βαση το mail μου ???

Μήπως γράφτηκες με τον λογαριασμό στο facebook?

Δημοσ.

Οχι δεν εκανα log in μεσω fb ! αφου εκανα ο ιδιος reverse search ,ανακαλυψα οτι την πηρε απο το gravatar ...τωρα το τι κ πως....ειχα γραφτει για μια εργασια για τη σχολη που επρεπε να κανουμε blog...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...