Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπάρχει λάπτοπ 14 ιντσών που να παίρνει dvd;

θέλεις να αποφύγεις τα διόδια γενικά ή απλά να περάσεις από Φάρσαλα;

Δεν με νοιάζουν τα διόδια, θέλω να περάσω από κει αλλά αν είναι μεγάλη παράκαμψη θα το ξανασκεφτώ :)

Δημοσ.

Υπάρχει συγκεκριμένη Νομοθεσία που ορίζει ότι σε μια πόλη όταν γιορτάζει ο πολιούχος της , οι ιδιώτες και τα καταστήματά τους οφείλουν να είναι κλειστά για την ημέρα εκείνη ή το αν ένας ιδιώτης θα ανοίξει την επιχείρησή του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση ;

Δημοσ.

Σήμερα δεν παίρνω ειδοποιήσεις στις παραθέσεις των μηνυμάτων μου ενώ δεν έχω πειράξει κάτι...τι να φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και πώς χωράει;

σε βολεύει αυτό το μέγεθος γενικά;

πως χωράει το dvd μέσα στο λάπτοπ; που να ξέρω; χωράει!

Βολεύει γιατί κατά βάση το χρησιμοποιώ μόνο όταν λείπω για μερες εκτός σπιτιού. Πιο πολύ βολεύει λόγω μεγέθους στη μεταφορά.

Επεξ/σία από mary
Δημοσ.

Για πόσο μεγάλη παράκαμψη (χρονικά κυρίως) μιλάμε αν περάσω από Φάρσαλα πηγαίνοντας από Πειραιά Θεσσαλονίκη;

Βαριά κανένα εικοσάλεπτο, εκτός αν πέσεις σε φορτηγά κατεβαίνοντας από Δομοκό -μια φορά μόνο το 'χω πάθει και αυτή στο ανέβασμα.

Ο δρόμος δεν είναι εθνική, αλλά είναι καλός και είναι μικρότερη διαδρομή από ό,τι το πέταλο.

• Like 1
Δημοσ.

Βαριά κανένα εικοσάλεπτο, εκτός αν πέσεις σε φορτηγά κατεβαίνοντας από Δομοκό -μια φορά μόνο το 'χω πάθει και αυτή στο ανέβασμα.

Ο δρόμος δεν είναι εθνική, αλλά είναι καλός και είναι μικρότερη διαδρομή από ό,τι το πέταλο.

Ευχαριστώ! Τον έχω περάσει τον Δομοκό, ξέρω ότι έχει στροφές κλπ αλλά αν μιλάμε για τόσο μικρή παράκαμψη θα περάσω από κει να αφήσω έναν φίλο

Δημοσ.

Μπορεί να μπει κάποιος σε αυτή τη σελίδα και να μου πει αν φορτώνει*;

http://www.popcorngarage.com/

*πρέπει το σήμα στο κέντρο να φτάσει στο 100% και μετά δείχνει ένα γκαράζ με μπιχλιμπίδια

Απενεργοποιησε το ad-block και θα φορτωσει 100%

Δημοσ.

Το έκλεισα μετά από 15 δευτερόλεπτα (έφτασε στο 58% ) γιατί κόλλησε όλος ο υπολογιστής και φοβήθηκα για ιούς,malware κλπ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...