iordanis77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Να προτιμω νερο βρυσης ή εμφιαλωμενο για τετοιες χρησεις; Δλδ μαγειρεμα και παρασκευη ζεστων ροφηματων. Δε νομιζω οτι το εμφιαλωμενο ειναι καταλληλο για βρασιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δε νομιζω οτι το εμφιαλωμενο ειναι καταλληλο για βρασιμο. Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Θέλω θήκη κλασσικής κιθάρας φθηνή ,με τα δύο ματζαφλάρια για να την κουβαλάς στην πλάτη. Πού θα βρω στην Αθήνα? Δεν με νοιάζουν προστασίες κτλ, μια απλή αδιαβροχοποίηση ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Θέλω θήκη κλασσικής κιθάρας φθηνή ,με τα δύο ματζαφλάρια για να την κουβαλάς στην πλάτη. Πού θα βρω στην Αθήνα? Δεν με νοιάζουν προστασίες κτλ, μια απλή αδιαβροχοποίηση ίσως. Music house Nikolaidis δες στη Στοα Οπερας (απο Ιπποκράτους και Ακαδημίας). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Για πόσο μεγάλη παράκαμψη (χρονικά κυρίως) μιλάμε αν περάσω από Φάρσαλα πηγαίνοντας από Πειραιά Θεσσαλονίκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Βασικά δεν ασχολούμαι με τηλεόραση, δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι, αλλά είχα την εντύπωση ότι τα κρατικά κανάλια εκπέμπουν σε mpeg-2. Ρώτησα κάποιον και μου είπε ότι παλιά ίσχυε αυτό αλλά πλέον εκπέμπουν σε mpeg-4. Κατά πόσο ισχύει αυτό; είναι αληθές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Παιδια για το vivawallet εχετε καμια αποψη; τι παιζει; ειναι ασφαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ολοι mpeg-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Στην Αθηνα γινεται παρελαση στις 27 Οκτωβριου ή μονο στις 28; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Γιατί, τι είναι στις 27? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 28 only. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Γιατί, τι είναι στις 27? Στη Θεσσαλονικη γινεται η μαθητικη στις 27 και η στρατιωτικη στις 28. Μηπως γινεται και κατι αντιστοιχο στην Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γίνεται την 25η 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 υπάρχει λάπτοπ 14 ιντσών που να παίρνει dvd; Για πόσο μεγάλη παράκαμψη (χρονικά κυρίως) μιλάμε αν περάσω από Φάρσαλα πηγαίνοντας από Πειραιά Θεσσαλονίκη; θέλεις να αποφύγεις τα διόδια γενικά ή απλά να περάσεις από Φάρσαλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 υπάρχει λάπτοπ 14 ιντσών που να παίρνει dvd;το δικό μου, ένα Toshiba Satellite είναι 13,3" και έχει dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις