sargio01 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Και απο 'κει προφανώς να τραβάει μέσω πάγιας εντολής η εφορία... οκ. Σε δικό του λογαριασμό κατάλαβα εγώ, όχι σε κάποιον άσχετο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Και απο 'κει προφανώς να τραβάει μέσω πάγιας εντολής η εφορία... οκ. Ούτε αν θα τα τραβάει κατάλαβα ή απλά πρέπει να φαίνεται μια κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Στην θέση του αδελφού σου θα εξαντλούσα τις απορίες τηλεφωνικά με τον λογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 σε δικό του λογαριασμό "πρέπει" να τα στέλνει και δεν κρατάει τίποτα η εφορία έτσι τουλάχιστον μας είπε ο λογιστής και έτσι το κάνουμε τόσο καιρό απλά μου φαίνεται περίεργη η όλη διαδικασία για κάποιον που δεν έχει εισοδήματα στην ελλάδα να πρέπει να κάνει κατάθεση κάθε χρονιά 3000 ευρώ σε δικό του τραπεζικό λογαριασμό για να μην πληρώνει τεκμήριο το έκαναν για να ενισχύει με αυτό τον τρόπο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα; είναι απλή μπαρούφα το λογιστή; ναι μάλλον πρέπει να τον ρωτήσουμε για ποιο λόγο γίνεται αυτό απλά είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ μπας και το έχει ακούσει κάποιος άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 [...]το έκαναν για να ενισχύει με αυτό τον τρόπο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;[...]Πες του να ανοίξει λογαριασμό σε ξένων συμφερόντων τράπεζα (πχ HSBC) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το χλώριο είναι αναλογικά απειροελάχιστα λίγο προκειμένου να σε ανησυχήσει το ενδεχόμενο δηλητηρίασης. Αποκεί και πέρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθάριζε το εσωτερικό του βραστήρα με κάτι, πχ μαχαίρι, σκληρό σφουγγάρι κλπ γιατί στα τοιχώματα δημιουργείται μια παχιά άσπρη στρώση από άλατα. Νομίζω ότι υπάρχει κατάλληλο σκεύασμα για τον καθαρισμό αυτό αλλά δε ξέρω να σου πω ποιο είναι γιατί τώρα πήραμε βραστήρα. Στον παλιό το έξυνα συνέχεια και ήταν λίγο μιχ μιχ . Ισως το διατυπωσα λαθος. Αυτο που θελω να πω ειναι εαν με την μεθοδο του βραστηρα ειναι το ιδιο υγιεινο το βρασιμο του νερο σε σχεση με την κουζινα ή το μπρικι, καθως ο βραστηρας το βραζει αρκετα πιο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ισως το διατυπωσα λαθος. Αυτο που θελω να πω ειναι εαν με την μεθοδο του βραστηρα ειναι το ιδιο υγιεινο το βρασιμο του νερο σε σχεση με την κουζινα ή το μπρικι, καθως ο βραστηρας το βραζει αρκετα πιο γρηγορα. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος το ίδιο μου φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το αποτομο βρασιμο των βραστηρων ισως μετασχηματιζει τις ουσιες που μπορει να εχει το νερο απο αλλες αιτιες (τοξικα, χλωρια, κλπ), αλλα οχι τα ιδια τα μορια του νερου, ητοι υδρογονο/οξυγονο. Για καθαρισμο αλατων, αγοραζετε ενα σακουλι ΞΥΝΟ (κιτρικο οξυ) που χρησιμοποιειται στη μαγειρικη και βαζετε ενα κουταλακι του γλυκου μεσα στο βραστηρα μαζι με 400ml νερο. Μολις βρασει το νερο θα εχουν χαθει και τα αλατα. Αφηστε το μεσα 2 ακομα λεπτα και μετα καντε 2-3 βρασεις με καθαρο νερο να καθαρισει. Ξυνο πουλανε ολα τα σουπερμαρκετ στα ραφια μπαχαρικων. Ο Γαλαξιας εχει σακουλι ενος 1κιλου 5€ περιπου, που αγορασα περυσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Να προτιμω νερο βρυσης ή εμφιαλωμενο για τετοιες χρησεις; Δλδ μαγειρεμα και παρασκευη ζεστων ροφηματων. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2015 από Luxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larsson2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω φτηνη courier απο Λονδίνο για ελλαδα να στειλω ενα πακετάκι,,(μιa καμερα gopro..ουτε 3 κιλα βαρος...) γνωριζετε κάποια? που να ρωτήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω φτηνη courier απο Λονδίνο για ελλαδα να στειλω ενα πακετάκι,,(μιa καμερα gopro..ουτε 3 κιλα βαρος...) γνωριζετε κάποια? που να ρωτήσω? Tσεκαρε http://asteras.co.uk/ http://vesperltd.co.uk/http___www.vesperltd.co.uk/Vesper_Ltd.html http://www.metaforikiagglias.eu/index.php/2013-08-19-14-00-25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Γιατι θολωνουν τα τζαμια απο το αυτοκινητο μου παρα πολυ. Τωρα που το ειδα μετα απο ποση ωρα θολωμενο ειναι. Ειχα το καλοριφερ ανοιχτο αλλα παραθυρα κλειστα λογο βροχης. Δεν εχω γκαραζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καθάρισε το εσωτερικό των τζαμιών.Περιορίζεται σημαντικά το condensation buildup. Αν είσαι σίγουρος οτι δέν είναι θέμα καθαριότητας,τσέκαρε τσιμούχες και τις τρύπες κάτω απο την πόρτα.Ίσως έχουν βουλώσει απο συσσώρευση χώματος και μένει νερό στο εσωτερικό της πόρτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τωρα βρεχει εξω, αυριο θα τα κανω με αζαξ. Να δω αν διορθωθει το πραγμα. Δεν φοβαμαι για την θολούρα αλλα μην μαζεψει υγρασια σε πατωμα ή κανεναν ουρανο απο ολο αυτο. Να χω πανι μα το καθαριζω μου φαινεται μια γρηγορη λυση αντι να το αφηνω ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 άναψε το ερκοντήσιο, θα ξεθαμπώσουν σε δευτερόλεπτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις