Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lapsang_souchong

Είναι σαν να λες εάν μπορεί και η amita και η life να πουλάνε χυμό πορτοκάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι ασφαλες να βραζουμε το νερο σε βραστηρα; Το χρησιμοποιω σε μαγειρεμα και στο τσαι.

Επισης εαν το βρασιμο το καθαριζει απο ολα τα μικροβια; Και απο το επιπλεον χλωριο; Δλδ το νερο βρυσης εαν βρασει θα ειναι καταλληλο μετα για να το πιουμε;

Το χλώριο είναι αναλογικά απειροελάχιστα λίγο προκειμένου να σε ανησυχήσει το ενδεχόμενο δηλητηρίασης. 

Αποκεί και πέρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθάριζε το εσωτερικό του βραστήρα με κάτι, πχ μαχαίρι, σκληρό σφουγγάρι κλπ γιατί στα τοιχώματα δημιουργείται μια παχιά άσπρη στρώση από άλατα. Νομίζω ότι υπάρχει κατάλληλο σκεύασμα για τον καθαρισμό αυτό αλλά δε ξέρω να σου πω ποιο είναι γιατί τώρα πήραμε βραστήρα. Στον παλιό το έξυνα συνέχεια και ήταν λίγο μιχ μιχ .

Καθαρίζει απο μικρόβια; Γουατ. Με το βρασμό, η συντριπτική πλειοψηφία των μικροοργανισμών πεθαίνει.

Το χλώριο ειναι σε συγκέντρωςη που δεν έχει νόημα να το συζητάμε, εκτός κι αν πίνεις από πισίνα. Γενικά, να ξες πως το χλώριο ελευθερώνεται από το νερό στην ατμόσφαιρα σχετικά εύκολα ως υδροχλώριο, η δημιουργία πομφόλυγων βοηθάει ιδιαίτερα σε αυτό.

Και το μπόνους: με φρούτα ο αστιγματισμός δε γιατρεύεται.-

Καποιος μεταναστης αλλα πλεον μονιμος κατοικος εξωτερικου που εχει σπιτι στην ελλαδα στο ονομα του (πρωτη κατοικια) υποχρεουται να στελνει καθε χρονια σε ελληνικη τραπεζα 3000 ευρω αλλιως πληρωνει τεκμηριο; κατι τετοιο μου ειπαν και καραφλιασα.

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω στην Ελλάδα παπούτσια για pole dancing;

Αν μένεις Αθηνα έχει κοντά στην Καπνικαρέα στον δεύτερο όροφο ενος κτιρίου μαγαζί με παπούτσια χορού. Αλλά αν εχεις για pole dancing δεν γνωρίζω.

• Like 1

Καποιος μεταναστης αλλα πλεον μονιμος κατοικος εξωτερικου που εχει σπιτι στην ελλαδα στο ονομα του (πρωτη κατοικια) υποχρεουται να στελνει καθε χρονια σε ελληνικη τραπεζα 3000 ευρω αλλιως πληρωνει τεκμηριο; κατι τετοιο μου ειπαν και καραφλιασα.

Ανεξάρτητα αν είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, φορολογείσαι κανονικά και στο έπακρο για όποια περιουσία έχεις στην Ελλάδα (τεκμήρια, ΕΝΦΙΑ κτλ).

Τώρα συγκεκριμένα αυτό που λες δεν βγάζει πολύ νόημα. Τι σχέση έχει η αποστολή χρημάτων σε Ελληνική τράπεζα με το τεκμήριο, ίσα ίσα οι καταθέσεις σε Ελληνικές τράπεζες πρέπει να αυξάνουν το τεκμήριο (αν και τους Ελληνικούς φόρους τους έχω ψιλοξεχάσει)

Ανεξάρτητα αν είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, φορολογείσαι κανονικά και στο έπακρο για όποια περιουσία έχεις στην Ελλάδα (τεκμήρια, ΕΝΦΙΑ κτλ).

Τώρα συγκεκριμένα αυτό που λες δεν βγάζει πολύ νόημα. Τι σχέση έχει η αποστολή χρημάτων σε Ελληνική τράπεζα με το τεκμήριο, ίσα ίσα οι καταθέσεις σε Ελληνικές τράπεζες πρέπει να αυξάνουν το τεκμήριο (αν και τους Ελληνικούς φόρους τους έχω ψιλοξεχάσει)

Και να τους θυμόσουν, δεν θα είχε νόημα. Κάθε μήνα αλλάζουν. Έχουμε το πιο ασταθές φορολογικό σύστημα του γαλαξία.

ξέρει κανείς τι παίζει με το kick ass ;
βγάζει το ακόλουθο μήνυμα

Reported Unwanted Software Page!

This web page at kat.cr has been reported to contain unwanted software and has been blocked based on your security preferences.

Unwanted software pages try to install software that can be deceptive and affect your system in unexpected ways.

οκ ας το πω με περισσότερες λεπτομέρειες

ο αδερφός μου ζει μαζί με την οικογένεια του στο εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια

(πηγαινοέρχεται για διακοπές και για να μας δει βέβαια)

η μόνη περιουσία που έχει στο όνομά του στην Ελλάδα είναι ένα σπίτι (από γονική παροχή)

το σπίτι κατοικείται από τον άλλο αδερφό μας, αλλά δωρεάν

δηλαδή ο αδερφός μου στο εξωτερικό δεν έχει κανένα εισόδημα από το σπίτι του στην Ελλάδα (ούτε άλλα ακίνητα, αυτοκίνητα, ή άλλου είδους περιουσία στο όνομά του στην Ελλάδα)

ΕΝΦΙΑ έρχεται κανονικά. το πληρώνει ο άλλος αδερφός μου που ζει στο σπίτι του ..μετανάστη

ο λογιστής, μας είπε για να μην πληρώσει τεκμήριο (η λέξη τεκμήριο με επιφύλαξη, ίσως να είναι κάτι άλλο), θα πρέπει κάθε χρόνο να μεταφέρει σε έναν τραπεζικό λογαριασμό εδώ στην Ελλάδα, το ποσό των 3000 ευρώ

ισχύει κάτι τέτοιο; 

ή έστω να ισχύει κάτι παρόμοιο που δεν κατάλαβα καλά;

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...