Valerie_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο μπάνιο και μπήκε μάρμαρο σχεδόν παντού. πως το καθαρίζω που δεν μπαίνει χλωρίνη γιατί θα χαλάσει;; έχετε κανένα καθαριστικό δοκιμασμένο και αξιόπιστο; δεχόμεθα και πμ ,μη θεωρηθεί και διαφήμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κάνε embed str subs της ταινίας, και βάλε μαύρα γράματα & background. Αυτό το έχω σκεφτεί αλλά ελπίζω να υπάρχει καμιά καλύτερη λύση από την μαυρίλα. Υπότιτλους άλλους θα βάλως έτσι κιαλλιώς, αλλά να μην φαίνεται άσχημο το μαύρο πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο μπάνιο και μπήκε μάρμαρο σχεδόν παντού. πως το καθαρίζω που δεν μπαίνει χλωρίνη γιατί θα χαλάσει;; έχετε κανένα καθαριστικό δοκιμασμένο και αξιόπιστο; δεχόμεθα και πμ ,μη θεωρηθεί και διαφήμιση Με οποιοδηποτε υγρο πατωματος. Εχει και ειδικα για μαρμαρα αλλά το θεωρω υπερβολη. Απλα προσεχε οτι υγρο, πχ καφες κλπ, σου πεφτει να το καθαριζεις αμεσως γιατι "το μαρμαρο απορροφαει" τα παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καφες και μπανιο λιγο περιεργη φαση. Καφε χρωμα, κοκκινο και μπανιο ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αυτό το έχω σκεφτεί αλλά ελπίζω να υπάρχει καμιά καλύτερη λύση από την μαυρίλα. Υπότιτλους άλλους θα βάλως έτσι κιαλλιώς, αλλά να μην φαίνεται άσχημο το μαύρο πίσω λογικα μετα απο λιγο θα συνηθισει το ματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 κανένα καλό πρόγραμμα για να ενώνω πολλά pdf σε 1? (Windows) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Adobe Acrobat! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 πως το κάνουμε με το adobe?το mint είχε εγκατεστημένη μία εφαρμογή που έκανε αυτή τη δουλειά εξαιρετικά, αλλά το έσβησα πριν λίγες μέρες για χάρη των win10 και ψάχνω να βρω πως γίνεται. Στην ουσία θέλω μία εφαρμογή που να κάνει load τα pdf που θέλω με τη σειρά που θέλω και να δημιουργεί ένα pdf.Το acrobat απο ότι είδα θέλει ID (συνδρομή), εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά, για να ξεκλειδώσει τις πρόσθετες ρυθμίσεις του, ψάχνω κάτι δωρεάν αν γίνεται (καθώς το θέλω μόνο για 1-2 μέρες).προς το παρόν έκανα τη δουλεια μου με το pdfmerge που είναι online, αλλα θα προτιμούσα μια εναλλακτική για να μην ανεβάζω όπου ναναι τα αρχεία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Α θες freeware, δεν γνωρίζω κάτι. Το άκρομπατ πάντως, αγορασμένο (λολ), το κάνει πολύ εύκολα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ειχα κανει προσφατα με ενα online, δεν θυμαμαι πιο ομως.. Ηταν στα πρωτα αποτελεσματα του google με αναζητηση online pdf merge ή κατι παρεμφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πού είναι το 1.pdf γαμώ τη ψυχαναγκασιά μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το ξερα ότι κάποιος θα το σχολίαζε, στην πορεία το παρέκαμψα ως πηγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η σωστή αριθμηση ξεκινάει με 00 αν έχεις λιγότερα από 999 αρχεία, αλλιώς με 000. Για να είναι και οι τελείες και το πρώτο γράμμα της κάθε γραμμής το ένα κάτω από το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω 2 κενές θέσεις για το cu πάρε να χεις οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος από ένα βίντεο που βλέπω στο youtube να τσιμπάω τον ήχο και να τον σώζω σε mp3 με την μία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις