Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο μπάνιο και μπήκε μάρμαρο σχεδόν παντού.

πως το καθαρίζω που δεν μπαίνει χλωρίνη γιατί θα χαλάσει;;

έχετε κανένα καθαριστικό δοκιμασμένο και αξιόπιστο;

δεχόμεθα και πμ ,μη θεωρηθεί και διαφήμιση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάνε embed str subs της ταινίας, και βάλε μαύρα γράματα & background. 

Αυτό το έχω σκεφτεί αλλά ελπίζω να υπάρχει καμιά καλύτερη λύση από την μαυρίλα. Υπότιτλους άλλους θα βάλως έτσι κιαλλιώς, αλλά να μην φαίνεται άσχημο το μαύρο πίσω

έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο μπάνιο και μπήκε μάρμαρο σχεδόν παντού.

πως το καθαρίζω που δεν μπαίνει χλωρίνη γιατί θα χαλάσει;;

έχετε κανένα καθαριστικό δοκιμασμένο και αξιόπιστο;

δεχόμεθα και πμ ,μη θεωρηθεί και διαφήμιση

Με οποιοδηποτε υγρο πατωματος. Εχει και ειδικα για μαρμαρα αλλά το θεωρω υπερβολη.

Απλα προσεχε οτι υγρο, πχ καφες κλπ, σου πεφτει να το καθαριζεις αμεσως γιατι "το μαρμαρο απορροφαει" τα παντα.

• Like 1

Αυτό το έχω σκεφτεί αλλά ελπίζω να υπάρχει καμιά καλύτερη λύση από την μαυρίλα. Υπότιτλους άλλους θα βάλως έτσι κιαλλιώς, αλλά να μην φαίνεται άσχημο το μαύρο πίσω

λογικα μετα απο λιγο θα συνηθισει το ματι

πως το κάνουμε με το adobe?

το mint είχε εγκατεστημένη μία εφαρμογή που έκανε αυτή τη δουλειά εξαιρετικά, αλλά το έσβησα πριν λίγες μέρες για χάρη των win10 και ψάχνω να βρω πως γίνεται. Στην ουσία θέλω μία εφαρμογή που να κάνει load τα pdf που θέλω με τη σειρά που θέλω και να δημιουργεί ένα pdf.

Το acrobat απο ότι είδα θέλει ID (συνδρομή), εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά, για να ξεκλειδώσει τις πρόσθετες ρυθμίσεις του, ψάχνω κάτι δωρεάν αν γίνεται (καθώς το θέλω μόνο για 1-2 μέρες).

προς το παρόν έκανα τη δουλεια μου με το pdfmerge που είναι online, αλλα θα προτιμούσα μια εναλλακτική για να μην ανεβάζω όπου ναναι τα αρχεία μου.

Ειχα κανει προσφατα με ενα online, δεν θυμαμαι πιο ομως.. Ηταν στα πρωτα αποτελεσματα του google με αναζητηση online pdf merge ή κατι παρεμφερες. 

Η σωστή αριθμηση ξεκινάει με 00 αν έχεις λιγότερα από 999 αρχεία, αλλιώς με 000. Για να είναι και οι τελείες και το πρώτο γράμμα της κάθε γραμμής το ένα κάτω από το άλλο.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...