Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωρίζει κανείς αν οι πτήσεις που δίνει η Aegean σε περίπτωση καθυστέρησης είναι κανονικές ή stand by;

Στα εκδίδουν μόνο αν η πτήση που διάλεξες το επιτρέπει να κλειστούν εισιτήρια από καθυστέρηση. Μην πας και διαλέξεις τίποτα Χριστούγεννα δηλαδή.

Απαξ και στα επιβεβαιώσουν όμως, είναι κανονικά εισιτήρια (όχι stand by δηλαδή).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω στην Ελλάδα παπούτσια για pole dancing;

Στις σχολές και σε κάποια σεξ σοπ. Τι νούμερο? Πουλάω κάτι μαύρα Pleaser σε 38 σαν καινούργια.

Έλα ρε θηρίο. Άμα μου έλεγες και τι ήταν θα με διευκόλυνες λίγο

Αν σου πω *το αυτοκινητο μου εχει προβλημα, τι εχει;* τι θα μου απαντησεις;

ομοιως ρωτησες κι εσυ. Που ξερουμε εμεις τι υπολογιστη εχεις, τι προγραμματα χρησιμοποιεις αναλυτικα κτλ κτλ κτλ.....

ψηλλε, αν βρεις κάτι, στειλε κι εδω γιατι ψαχνομαι και γω τελευταια...

Στις σχολές και σε κάποια σεξ σοπ. Τι νούμερο? Πουλάω κάτι μαύρα Pleaser σε 38 σαν καινούργια.

άθλιε τι νούμερο φοράει;

@rus

Το μόνο σχετικό που μπόρεσα να βρω ήταν αυτό:

Blondies Shoes source their ranges from a number of well known quality European footwear manufacturers.  Countries of origin include Spain, Italy, Sweden, Portugal &  Germany to name but a few

http://www.footwear-aldinga.befoundonline.com.au/

'Εστω κατι μου κοστίζει 100 ευρω και το πουλάω 150. 'Εχω 50% περιθώριο κέρδους. Από την τελική τιμή όμως, το 33,33% είναι το κέρδος. Αυτό το νούμερο πως λέγεται?

Είναι ο κακός ύπνος αιτία να αρρωσταίνεις εύκολα;; Τον τελευταίο μήνα κοιμάμαι συνήθως λίγες ώρες (4-5) και έχω αρρωστήσει 3 φορές.

Μόνο εκεί μπορώ να το δικαιολογήσω, γιατί γενικά έχω και ισορροπημένη διατροφή. Μήπως να παίρνω για λίγο καιρό καμιά έξτρα βιταμίνη c??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...