athlios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω στην Ελλάδα παπούτσια για pole dancing; ψηλλε, αν βρεις κάτι, στειλε κι εδω γιατι ψαχνομαι και γω τελευταια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν οι πτήσεις που δίνει η Aegean σε περίπτωση καθυστέρησης είναι κανονικές ή stand by; Στα εκδίδουν μόνο αν η πτήση που διάλεξες το επιτρέπει να κλειστούν εισιτήρια από καθυστέρηση. Μην πας και διαλέξεις τίποτα Χριστούγεννα δηλαδή. Απαξ και στα επιβεβαιώσουν όμως, είναι κανονικά εισιτήρια (όχι stand by δηλαδή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω στην Ελλάδα παπούτσια για pole dancing; Στις σχολές και σε κάποια σεξ σοπ. Τι νούμερο? Πουλάω κάτι μαύρα Pleaser σε 38 σαν καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έλα ρε θηρίο. Άμα μου έλεγες και τι ήταν θα με διευκόλυνες λίγο Αν σου πω *το αυτοκινητο μου εχει προβλημα, τι εχει;* τι θα μου απαντησεις; ομοιως ρωτησες κι εσυ. Που ξερουμε εμεις τι υπολογιστη εχεις, τι προγραμματα χρησιμοποιεις αναλυτικα κτλ κτλ κτλ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ψηλλε, αν βρεις κάτι, στειλε κι εδω γιατι ψαχνομαι και γω τελευταια... Στις σχολές και σε κάποια σεξ σοπ. Τι νούμερο? Πουλάω κάτι μαύρα Pleaser σε 38 σαν καινούργια. άθλιε τι νούμερο φοράει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stape80 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Κεντρο στο στενό του ξενοδοχείου DAIOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδες ξερει κανεις, τα παπουτσια Blondies σε ποια χωρα κατασκευαζονται? Ψαχνω πολυ ωρα στο ιντερνε αλλα δεν το βρισκω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 @rus Το μόνο σχετικό που μπόρεσα να βρω ήταν αυτό: Blondies Shoes source their ranges from a number of well known quality European footwear manufacturers. Countries of origin include Spain, Italy, Sweden, Portugal & Germany to name but a few http://www.footwear-aldinga.befoundonline.com.au/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 'Εστω κατι μου κοστίζει 100 ευρω και το πουλάω 150. 'Εχω 50% περιθώριο κέρδους. Από την τελική τιμή όμως, το 33,33% είναι το κέρδος. Αυτό το νούμερο πως λέγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Είναι ο κακός ύπνος αιτία να αρρωσταίνεις εύκολα;; Τον τελευταίο μήνα κοιμάμαι συνήθως λίγες ώρες (4-5) και έχω αρρωστήσει 3 φορές. Μόνο εκεί μπορώ να το δικαιολογήσω, γιατί γενικά έχω και ισορροπημένη διατροφή. Μήπως να παίρνω για λίγο καιρό καμιά έξτρα βιταμίνη c?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Πως μπορω να καταλαβω αν καποια τακακια απο online site ειναι μαλακα η σκληρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τα γκουγκλαρεις και βλέπεις τι γράφουν σε σάιτ για αμάξια γι αυτά. στην επριγραφή τους δεν γράφουν τίποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Πως μπορω να καταλαβω αν καποια τακακια απο online site ειναι μαλακα η σκληρα; Αν πάρεις τηλέφωνο δεν θα σου πούνε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τηλεφωνο ναι αλλα ειναι σαββατο και ειναι κλειστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τηλεφωνο ναι αλλα ειναι σαββατο και ειναι κλειστα Έχω χάσει λίγο τις μέρες είναι η αλήθεια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις