Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι. Απλά καλό είναι να ξέρει σε τι ύψος να το κόψει. Κοινώς, βάλε σημάδι που θες να κοπεί(και 3 πόντους παραπάνω για το γύρισμα) για να μη σε κάνει να το δοκιμάσεις εκείνη την ώρα που θα της το πας. αγάπη μου σ'ευχαριστώ που απάντησες!! δεν τα ξέρω τώρα αυτά να βάζω σημάδια και τέτοια, θα της το πάω, θα και θα το βάλω να το μετρήσει. Ελπίζω να μη με βάλει να τσιτσιδωθώ.... lol ! Thanks again!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παντόφλα σε Λιβελούλα; Εφόσον δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις φλογοβόλο, φυσικά ναι. Έντομο είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και τι πάει να πει ακριβώς αυτό, ω, ανώτερο θηλαστικό; 1. Αβλαβές για τον άνθρωπο 2. Χρήσιμο για την φυσική ισορροπία, υπέρ του ανθρώπου (βλ. τροφή, κουνούπια) 3. Γαμάτο αισθητικά + Καραγαμάτες φυσικές ιδιότητες/ικανότητες/χαρακτηριστικά Φλογοβολίζεις και πεταλούδες deesnider; Ή φοβάσαι μην ορμήξουν στην μπανιέρα ενώ πλατσουρίζεις και σου παίξουν κανα high tech κόλπο τύπου Αναπνέουν μέσα από βράγχια στον πρωκτό και μπορούν να προωθηθούν γρήγορα εκπέμποντας νερό από τον πρωκτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα οι μπρόουζερς (μοζίλα και κρομ) την έχουν ακούσει με γερό λαγκάρισμα. (αν είναι γενικότερο του υπολογιστή δεν είμαι σίγουρος). Ο κρομ κολλάει και τελείως ξερωγώ. Τις τελευταίες μέρες έχω κατεβάσει διάφορα αρχεία αμφιβόλου προέλευσης. Έκανα πλήρες σκαν και με το άβαστ και με το αντιμάλγουορ και δεν βρήκαν τίποτα. Πήγα όμως να κάνω σάρωση στην εκκίνιση με το άβαστ και όταν βρήκε κάτι τις επιλογές τις έβγαλε στα αλαμπουρνέζικα ενώ όσες φορές το είχα κάνει στο παρελθόν τις έβγαζε κανονικά. Πως μπορεί να συνέβη το τελευταίο και τα βγάζει έτσι? Αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο αυτήν την στιγμή. Δεν το ολοκλήρωσα το σκανάρισμα, δεν θυμόμουν τι έπρεπε να πατήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Και τι πάει να πει ακριβώς αυτό, ω, ανώτερο θηλαστικό; 1. Αβλαβές για τον άνθρωπο 2. Χρήσιμο για την φυσική ισορροπία, υπέρ του ανθρώπου (βλ. τροφή, κουνούπια) 3. Γαμάτο αισθητικά + Καραγαμάτες φυσικές ιδιότητες/ικανότητες/χαρακτηριστικά Φλογοβολίζεις και πεταλούδες deesnider; Ή φοβάσαι μην ορμήξουν στην μπανιέρα ενώ πλατσουρίζεις και σου παίξουν κανα high tech κόλπο τύπου Αναπνέουν μέσα από βράγχια στον πρωκτό και μπορούν να προωθηθούν γρήγορα εκπέμποντας νερό από τον πρωκτό Δεν την έχω δει ανώτερο είδος. Απλώς σιχαίνομαι μέχρι σαλταρίσματος ΌΛΑ τα έντομα, βλαβερά ή αβλαβή, χρήσιμα ή όχι, όμορφα ή άσχημα (πλεονασμός: το ομορφότερο έντομο, είναι ασχημότερο ακόμα κι απ' το alien τής ομώνυμης ταινίας - ναι, ακόμα και οι πεταλούδες...) Δεν ασχολούμαι με το να τα κυνηγάω για να τα εξοντώσω, αλλά κάνω το παν για να μην πλησιάζουν το χώρο που βρίσκομαι. Εντομοαπωθητικά και εντομοκτόνα, είναι τα μόνα είδη που είναι αδύνατον να λείπουν απ' το σπίτι. Φαγητό μπορεί να μην έχω, τέτοια θα έχω σίγουρα. Τέλος, σήτες παντού και κατά 99,9% είμαι ήσυχος. Αν κάποιο πέσει στο 0,1% και καταφέρει να μπει, θα πεθάνει, δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και πεταλούδα με ένα εκατομμύριο χρώματα να είναι... Οι νυχτερίδες, τα βατράχια και τα χελιδόνια, μάλιστα! Αυτά είναι ζωάκια τής προκοπής: Τρώνε έντομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Παρε ενα χαμαιλέοντα ...να εχει λιγο δραση το σπιτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 @ cthulhucarbide δες Πηγή: εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πήγα σε 3 φωτοτυπάδικα. Ο ένας μου είπε 150, οι άλλοι δύο ο ένας 60 (στο κομπιουτεράκι όταν έκανε τη πράξη έγραψε 45, άρα ίσως για να είναι καλυμμένος είπε τόσο επειδή οι φωτοτυπίες δεν ήταν για μένα και σε 1-2 πράγματα που με ρώτησε του είπα δεν είμαι σίγουρος) και ο άλλος 65 αν θυμάμαι καλά. Αυτά πριν 2-3 εβδομάδες. Πρόκειται για φωτοτυπίες συνολικά περίπου 3.200 σελίδων, άρα μπρος πίσω ~1600-1700. Τα έδωσα χθες να τα βγάλουν. Σκάνε σήμερα τηλ. ότι είναι 140. Με βιβλιοδεσία. Πώς το έβγαλαν τώρα αυτό; Η βιβλιοδεσία πόσο πήγε; Θα με τρελάνουν; Είναι λογικό όλο αυτό; Ασπρόμαυρες οι φωτοτυπίες, από ψηφιακό αρχείο, όχι σκανάρισμα. Και αν δε κατάλαβαν το "ασπρόμαυρες", συνολικά έγχρωμες από μόνες τους είναι οι 10 ξέρωγω. Οι υπόλοιπες κείμενο και άντε καμία με κάναν πίνακα με κάνα τιρκουάζ κουτάκι. Χαζά δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πήγα σε 3 φωτοτυπάδικα. Ο ένας μου είπε 150, οι άλλοι δύο ο ένας 60 (στο κομπιουτεράκι όταν έκανε τη πράξη έγραψε 45, άρα ίσως για να είναι καλυμμένος είπε τόσο επειδή οι φωτοτυπίες δεν ήταν για μένα και σε 1-2 πράγματα που με ρώτησε του είπα δεν είμαι σίγουρος) και ο άλλος 65 αν θυμάμαι καλά. Αυτά πριν 2-3 εβδομάδες. Πρόκειται για φωτοτυπίες συνολικά περίπου 3.200 σελίδων, άρα μπρος πίσω ~1600-1700. Τα έδωσε χθες να τα βγάλουν. Σκάνε σήμερα τηλ. ότι είναι 140. Με βιβλιοδεσία. Πώς το έβγαλαν τώρα αυτό; Η βιβλιοδεσία πόσο πήγε; Θα με τρελάνουν; Είναι λογικό όλο αυτό; Ασπρόμαυρες οι φωτοτυπίες, από ψηφιακό αρχείο, όχι σκανάρισμα. Χθες που τα πήγες ξαναρώτησες τιμή και σου είπαν 60-65€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Η αλήθεια όχι. Έχει αρκετούς υπαλλήλους εκεί μέσα και τα πήγα στην "αρμόδια" που τυπώνει. Δεν μιλήσαμε για τιμή γιατί όταν με ρώτησε είπα "όχι, έχω ρωτήσει" και έφυγα βιαστικά. Μαλακία μου, αλλά είχα δει άλλωστε όταν είχα πάει όταν έκανε τη πράξη στο κομπιουτεράκι να γράφει 0.03*(αριθμό σελίδων). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Η αλήθεια όχι. Έχει αρκετούς υπαλλήλους εκεί μέσα και τα πήγα στην "αρμόδια" που τυπώνει. Δεν μιλήσαμε για τιμή γιατί όταν με ρώτησε είπα "όχι, έχω ρωτήσει" και έφυγα βιαστικά. Μαλακία μου, αλλά είχα δει άλλωστε όταν είχα πάει όταν έκανε τη πράξη στο κομπιουτεράκι να γράφει 0.03*(αριθμό σελίδων). Μπλέξιμο είναι...λάθος που στηρίχτηκες στην τιμή που δώσανε πριν 20 μέρες. Τους το είπες όμως; Ότι είχες ρωτήσει πρόσφατα και σου είχαν δώσει εντελώς άλλη τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τώρα πήγα τα πήρα, δεν έβγαζα άκρη. Θενκς πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν οι πτήσεις που δίνει η Aegean σε περίπτωση καθυστέρησης είναι κανονικές ή stand by; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στην κατάσταση που ήταν αρχικά το Note3 γιατί έκανα λαλακία και έσβησα διάφορα σημαντικά αρχεία της γοογλε (μέσα σε αυτά και store και framework) και συνέχεια κρασάρει? [wipe data+cache+factory reset δεν κάνουν δουλειά] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στην κατάσταση που ήταν αρχικά το Note3 γιατί έκανα λαλακία και έσβησα διάφορα σημαντικά αρχεία της γοογλε (μέσα σε αυτά και store και framework) και συνέχεια κρασάρει? [wipe data+cache+factory reset δεν κάνουν δουλειά] Πρεπει να ξαναφλασαρεις το firmware με ODIN. Θεωρω πως εισαι ρουτ για να τα εσβησες αυτα, αρα εχει τριπαρει ο ΚΝΟΧ οποτε δεν εχεις και τιποτα να χασεις. Ανοιξε θεμα στο Μοbile Software για εξτρα ινφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις