therock Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αν σκαναρω αποδειξης ταμειακης προιοντων που εχω αγορασει, γινονται δεκτες αν της επανεκτυπωσω σε περιπτωση εγγυησης αν προκυψει το οτιδηποτε? Δε μιλαω για τα Α4 που βγαζουν εσοπ/πλαισιο κτλ, αλλα μια οποιαδηπτοε ταμειακη για να τις περναω στον υπολογστη και να πεταω τις πρωτοτυπες
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βαλε μια εικονα και εδω μήπως τα αναγνωρισει κάποιος. Ιριδίζουν κάπως..
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 BitComet FrostWire Ποίο απ' τα δύο προτείνετε? Είχα deluge αλλά πολύ μάπα από ταχύτητες (τα κλασσικά bit και u δε θέλω να τα βάλω) Καμιά ιδέα; Επίσης θέλω κάποιο καλό anti malware antimalwarebytes
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 νομιζα οτι οι ταχυτητες ειναι συνδυασμος συνδεσης, seeder, και ρυθμισεων, ανεξαρτητως software @iris Στη γλωσσα κατω απο τις μεγεθη υπαρχει ενα νουμερο. Αν το βαλεις στο google, σου βγαζει το μοντελο. πχ στο δικο μου nike ειναι 454242-006 edit τωρα ειδα οτι ειπες οτι δεν εχει τιποτα. περιεργο 1
gokuthelegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 BitComet FrostWire Ποίο απ' τα δύο προτείνετε? Είχα deluge αλλά πολύ μάπα από ταχύτητες (τα κλασσικά bit και u δε θέλω να τα βάλω) antimalwarebytes Εγώ χρησιμοποιώ το qbittorrent εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει καμιά σχέση με το utorrent και το bittorent, είναι open source και μάλιστα αυτή την περίοδο κύριος maintainer είναι Έλληνας. 1
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 νομιζα οτι οι ταχυτητες ειναι συνδυασμος συνδεσης, seeder, και ρυθμισεων, ανεξαρτητως software @iris Στη γλωσσα κατω απο τις μεγεθη υπαρχει ενα νουμερο. Αν το βαλεις στο google, σου βγαζει το μοντελο. πχ στο δικο μου nike ειναι 454242-006 edit τωρα ειδα οτι ειπες οτι δεν εχει τιποτα. περιεργο Πουθενά δεν γράφει τίποτα, το παραμικρό. Μοναδική λύση να πάω σε Nike Store και να τους ρωτήσω μήπως ξέρουν.
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 νομιζα οτι οι ταχυτητες ειναι συνδυασμος συνδεσης, seeder, και ρυθμισεων, ανεξαρτητως software @iris Στη γλωσσα κατω απο τις μεγεθη υπαρχει ενα νουμερο. Αν το βαλεις στο google, σου βγαζει το μοντελο. πχ στο δικο μου nike ειναι 454242-006 edit τωρα ειδα οτι ειπες οτι δεν εχει τιποτα. περιεργο κι εγώ το ίδιο νόμιζα μέχρι που το τέσταρα στα ίδια ακριβώς τόρρεντς και αρκετές φορές και διαπίστωσα ότι δεν... Χαρακτηριστικά ένα με 30seeds ήταν στα ~10kb/s ενώ με το u στα 800kb/s. Άλλα ήταν νεκρά τελείως χωρίς λογική μιας και υπήρχαν seeders. Ο,τι να 'ναι ήταν γενικά. Εγώ χρησιμοποιώ το qbittorrent εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει καμιά σχέση με το utorrent και το bittorent, είναι open source και μάλιστα αυτή την περίοδο κύριος maintainer είναι Έλληνας. από ταχύτητα κομπλέ να φανταστώ.
gokuthelegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 από ταχύτητα κομπλέ να φανταστώ. Ναι ναι, όλα κομπλε. 1
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πουθενά δεν γράφει τίποτα, το παραμικρό. Μοναδική λύση να πάω σε Nike Store και να τους ρωτήσω μήπως ξέρουν. Δηλαδη πουθενα δεν εχει τις ενδειξεις με τα νουμερα? us uk eur cm ? Φανταζομαι το κουτι δεν το εχεις κρατησει. Γιατι στο κουτι, 100% υπαρχει αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως με την τριβή σβήνονται οι πληροφορίες για τα νουμερα.
manzana Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 20151001_191929.jpg Ιριδίζουν κάπως.. Πρεπει να ειναι αυτα http://www.fashioncheap8.com/nike-shox-r3-mens-running-shoes-silvergreyblack-paillette-p1921.html Και τα γυναικειαhttp://www.fashioncheap8.com/womens-shox-r3-c132.html
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κουτί δεν υπάρχει.. Και ζήτημα να τα έχω βάλει 3-4 φορές, οπότε δεν παίζει να σβήστηκαν. Είναι και το ύφασμα τέτοιο της γλώσσας που και να θες, δεν σβήνονται, οπότε... Δεν κάνω τίποτα ;p Πρεπει να ειναι αυτα http://www.fashioncheap8.com/nike-shox-r3-mens-running-shoes-silvergreyblack-paillette-p1921.htmlΚαι τα γυναικειαhttp://www.fashioncheap8.com/womens-shox-r3-c132.html Δεν είναι. Και καμία σχέση το 1ο λινκ.. Δεν είναι τέτοιο το ύφασμα.
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως με την τριβή σβήνονται οι πληροφορίες για τα νουμερα. Νομιζω ειναι τετοια η επεξεργασια που δεν σβηνεται ευκολα. Δεν ειναι δηλαδη ενα απλο αυτοκολλητο. Κοιταω ενα nike που το φοραγα συνεχως στη δουλεια, 10 ωρες τη μερα επι 2+ χρονια και δεν εχει παθει τιποτα το σημειο αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Στα geox που έχω είναι σαν χαρτι κάπως και έχει φύγει το μισό, μπορεί να έτυχε.
manzana Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κουτί δεν υπάρχει.. Και ζήτημα να τα έχω βάλει 3-4 φορές, οπότε δεν παίζει να σβήστηκαν. Είναι και το ύφασμα τέτοιο της γλώσσας που και να θες, δεν σβήνονται, οπότε... Δεν κάνω τίποτα ;p Δεν είναι. Και καμία σχέση το 1ο λινκ.. Δεν είναι τέτοιο το ύφασμα. Εγω το μοντελο σου παρεθεσα στα 2 λινκ, στο 1ο εχει καποια χρωματα στο αντρικο του και στο 2ο στο γυναικειο του, δεν ανεφερα οτι ειναι ακριβως αυτο ,στη φωτο σου. Το μοντελο ειναι το nike shocks r3. Τωρα αν απο τις φωτο που εχουν τα λινκ για να συγκρινεις, θεωρεις οτι δεν ειναι τα δικα σου, οκ. Παντως ψαξε γενικα στα μοντελα shocks που εχουν βγει μεχρι τωρα στη nike 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις